sok hónap után végül váltottam a 11-re a hibátlan Tema 10.2 -ről. Egész jó, bár nekem jobban bejött a korábbi laucher. Egyelőre még nem találtam meg, hol lehetne a mostani 4x6-os bazi ikonokat kisebbre venni és sűrűbbre tenni. De ami ettől még inkább ijesztőbb, hogy lezárt módban az előlapi kamera melletti szenzor világít pirosan - ami tudomásom szerint nem tudna és eddig még sosem. Használat közben nem, csak lezárt állapotban. Valamint néha véletlenszerűen - nem jöttem még rá a logikára - bekapcsol a kijelző. Van, hogy leteszem az asztalra azért, vagy a kezem elhúzom felette...de szándékosan még nem tudtam előidézni.
Normális dolgok ezek? Nem találok semmilyen wakeup-ra vonatkozó beállítást. Ez a világító szenzor meg érdekes.
Továbbá azt sem értem ha egyszer valami jó volt és kényelmes, miért kell kiszedni. A főoldal helyi menüből eddig el lehetett érni a beállításokat, valamint az app listában jobb felül ott volt egy Play gyors elérés...
Szerk: ok, visszaolvastam, Pocket mode, közben átkerült a lockscreen menübe, de megvan.