0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
én inkább devilt adnék neki,googy aksira egy fos. (meg amugy is)You are not allowed to view links. Register or Login
Megjeletnt a v40 ha érdekel valakit És ha jól olvastam tema pihenőre megy de nem tudom meddig
olyan sokáig nem pihent már van 41.
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy felraktam a legfrissebb Temasek romot V45-s és utána a google play-en keresztül nem tudok alkalmazásokat letölteni, 403-as hibával eldob, néztem külföldi "megoldásokat" de nem sikerült egyikkel se. Most már bármelyik romot rakom fel mind el u.a. a hiba. Ha valakinek lenne tipp e az nem lenne rossz
Melyik a legstabilabb verzió? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
v47.
Hol? Hol?
Bocsi. Nemsokára. Most v46.
Csakazértis: v47.
V47.1csak,hogy ne legyen uncsi.
vártok mint ha kaját adnádak.. vagy a z életetek múlna rajta.. azt teszitek fel gyorsan.. mint az ostobák a t-pont előtt mikor jött az ÁJFÓN! :ADS ott aludta a bolt előtt az autista.. na most azt csináljátok F5 öztök gyorsan h mikor jön az új.. azt semmi változást nem tapasztaltok.. vagy kevesebbet eszik százon 1 ml el?
Te most ezt kinek vagy mire írtad? ))
általánosságba.. milenne veletek ha nem lehetne többet telepíteni a telefonra? vagy ha 2 napig nem nyúlnátok hozzá és 1 romból nem rakhatnátok fel a 44.1 helyett a 44.1,5 öt?
Rosszul keltél, "fudejovagy"Neked van valami hobbid?Csak kérdem!!!