0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én csak a szüneteket láttam, istenien végig aludtam az etapokat! Nagyon örülök a merci első sornak, na de, hogy került Kobayashi a 4. ill. a 3. helyre?
Mentek mindketten egy nagyon nagy kört, szinte egyszerre + Hamilton büntetése még +1 hely felfelé
Igen a Hamiltont még az elején hallottam! Azt tartom valószínűnek, mivel a merciken a drs a "szuper", hogy holnap a versenyen el fognak vérezni, hiszen nem fogják tudni használni ill. nem úgy mint időmérőn!
Mellesleg annyira éreztem, hogy alszol De legalább szóltál, hogy F1. Éjjel 3 órakor felébredtem, hogy nagydolgom van, kivittem a nexust és akkor olvastam, h F1.
Igen, még felkeltem, kimentem a tv elé, kávé, aztán az első etap elején már aludtam... Holnap meg fél 7-kor indulok Mosonmagyaróvárra tehát a futamot csak este tudom nézni! Remélem nem futok bele hangosan az eredményről beszélgető rajongókba!
Küldök sms-t, mailt az összes címedre, privát üzenetet, teleoffolom az eredménnyel az összes topikot majd jelentem magam
Igazi barat vagy..Tapatalk 2
M1f1 a magyar tv programja a marketrol.Tapatalk 2
Ezen rendesen lehet nézni is élőben hanggal? Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.
Van rendesen kőolajszármazék égetés - WTCC Norbival Schumi
sajnálom Schumit. Idén még nem tudta megmutatni, h mit tud. Raikonnen alá meg kevés a Lotus sajnos
Hajrá Norbi!You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
ÉS MEGNYERTEEEE!!!!
Ez az időmérő nagyon ott volt!!!