0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login GRATULÁLOK !Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Köszi
Készül a következő.Csak ez az update script nem egyszerű téma, jól meg kell írni.Aztán ha mégis gond van, jöhet az ADB + CWM recovery log-ban való turkálás, hogy mitől nem megy.Szóval türelem, lesz új főzött ROM nemsoká
Elkészült végre a legújabb főzött ROM-om - I9195XXUBNB3! Simán felment a telefonomra és eddig jól szuperál.A legfőbb újítása, hogy telepítés előtt elmenti a meglévő CSC-t (ha van) és telepítés után visszaállítja azt.Feltöltés alatt. Amint kész, dobom a linket.
Hajrá! Amint láttam XDA-n van már konkurencia...de benned jobban bízunk Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Itt a You are not allowed to view links. Register or Login, vigyétek! Lehet tükrözni is, aki akarja.Adminok, nyitó posztba kéretik kitenni a linket. Köszi.
Remélem megfelel ahogy beszerkesztettem. Köszönjük!!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Persze, jó lesz!Valaki egyébként kipróbálhatná You are not allowed to view links. Register or Login-ből is telepíteni és értesíthetne az eredményről.
Hozzá illő MODEM letölthető You are not allowed to view links. Register or Login.Telepítés Odin-ból PDA/AP-hoz betallózva.
Köszi a romot! A modemet máshol is megtalálom? Mert itt azt írják, hogy törölve lett." This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. "
Igazából nem szükséges frissíteni a modemet, ha nincs mobilhálózati problémád.Mindenesetre You are not allowed to view links. Register or Login a link.
Frissítettem, de nekem ezt írja ki.
Helyes! Pont az AP a lényeg, és ott neked is NB3 van! Apropó: Ha bemész a Beállítások/Egyebek/AzEszközNévjegye menübe, ott mit mutat az alapsáv verziónál?Tippelek: ML1-et! Na az meg a CP.
Szia lackogyerek! Gratulálok! Frissíteném én is a meglévőt, wipe data meg a többi kellenek, vagy csak símán cwm -ből rátelepítem?!Ez van most!
A TWRP mellett valaki szintén kipróbálhatná, hogy hogy viselkedik a telepítés, ha pl. CyanogenMod volt előtte.Köszi.
Sziasztok! Szuperül működik minden, kivéve az NFC!