0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Újabb észrevétel:Híváslistából történő sms, hívás esetén (én balról-jobbra húzással indítom a hívást, jobbról-balra az sms-t) a néven húzás nyomán nem változik a szín. Alap ROM-nál zöldre váltott, itt kékre kellene változnia, ha megoldható. A zárolt képernyő feloldásának állítása másnál működik? Tintaszín, fodrozódás, stb állítható? Maga a fodrozódás működik, csak a beállításokban nem tudom állítani.
És hívás felé meg sms felé is kék legyen? Az kicsit túlzás nem?
Az alap mindkét irányba zöld volt. Itt is megszoknám a kéket, de rád bízom, viszont a hívás felé mindenképp kék legyen.
Olyat tudnál csinálni, hogy a képernyőzár bekapcsolása után a HOME gomb megnyomásával ne a főképernyőre dobjon ki, hanem mint a gyári ROM-nál visszaadja az oldalt, játékot, progit ahol voltam?
Akkor mi lesz a V4-el?
nem tudjátok véletlenül melyik png-t kell kicserélni, hogy a lehúzható értesítési felület képét kicseréljem?s2-n a drawble hdpi/notification_panel_bg.9 - et kell de itt az nem jó.
Háttérkép vagy mire gondolsz?
ige arra
Ha jól látom akkor ez az : tw_navigationbar_bg_land ennek ugye van még 1 társa.
csak, hogy egyről beszéljünk erre gondoltamYou are not allowed to view links. Register or Login
Egyre gondolunk ugyan ezzel nem foglalkoztam még de úgy gondolom ezt a 2őt kell: tw_navigationbar_bg.png , tw_navigationbar_bg_land . Ha jól gondolom egyik a fekvő helyzet másik az álló.
ok megpróbálom
Oks , majd írj hogy jól tévedtem-e
sajnos nem talált ugyan olyan kékes, nem értem
Az is lehet hogy az csak 1 szín , nem is kép de este ráérek megnézem neked.
Na. A következő a helyzet: letöltöttem ezt a témátYou are not allowed to view links. Register or Loginhogy megnézzem melyik az a kép, kicsomagoltam a systemUI-t és tényleg az az amire gondoltam /notification_panel_bg.9/ a drawble hdpi-ben. bemásoltam az én systemUI-mba és mégsem cseréli ki.most már tényleg nem értem mivan. (am. LightJB Romról beszélünk)
Nah jól gondoltam Advancén az alapból egy szín.
nem szín az ha témában ki lehet cserélni akkor így is sikerülnie kéne
Azért mert a témában már módosítva van a Layout Alapból az Advance nem tud képet hozzárendelni (S2-ben már át van írva ezért lehet képet csatolni)