Sziasztok nagy örömömre szolgál hogy bemutathatom ezt a fantasztikus alkalmazást amellyel minden kezdő nevetve rootolni tudja a Galaxy S4 Mini készülékét, mindezt a lehető legbiztonságosabb, leggyorsabb módon!
A rootolás ismertetése:
1.Fejlesztői mód bekapcsolása, USB hibakeresés aktiválása melett!**
/Ha nem tudod mi is ez és hogy kell bekapcsolni akkor olvasd el a topik végét!/
2.Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez.
3.Futtasd az .exe fájlt és várj feltelepíti a drivereket.
4.Kattints a ROOTra és használd egészséggel a rootold készüléked!
NEM NÖVEL SEMMIFÉLE SZÁMLÁLÓT, A STÁTUSZ IS MARAD "GYÁRI" DE AZ ESETLEGES PROGRAMBEAVATKOZÁSOK UTÁN ÁTMEHET "EGYEDI"-BE, AMI VISZONT NEM VON SEMMIFÉLE PROBLÉMÁT MAGA UTÁN.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginLETÖLTÉS:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login**
A fejlesztői módot az alábbiak szerint érhetitek el:
Rendszerbeállítások/Telefonról/Built-Számra "tapicskoljatok" 7X egymás után.
Ezek után már meg is jelenik a rendszerbeállításokban mint fejlesztői beállítások.
Itt már nem nehéz bekapcsolni az USB hibakeresést...
FONTOS ÉSZREVÉTELEK A KNOXOS (MJ7+) ROMOK ESETÉBEN:
Sziasztok!
Megpróbáltam root-olni az i9195-ömet vele, de ilyet ír ki menet közben a telefon:
"Biztonsági adatok: Egy alkalmazás a(z) rendszer jogosulatlan hozzáférésével próbálkozott az eszközön. A kísérlet blokkolva. Megoldódhat a probléma, ha frissíti a biztonsági irányelvet. A nem hitelesített forrásból származó alkalmazások törlésével javíthatja a biztonságot.
[ ] 30 napig ne jelenjen meg
[ Mégse ] [ Frissítés ] [ Alk. megt. ]"
És nem rootolja. Hol a fetching scripts-nél áll meg, hol újraindítgatja a telefont amikor a Waiting for device feliratnál várakozik.
Mi a teendő ilyenkor?
VÁLASZ/MEGOLDÁS:
Frissítés:
Adtam neki még egy esélyt:
- Kiléptem a Kingo-ból és a futó processzek közül is kilőttem az adb.exe-t
- Újraindítottam a telefont is
- A telefonon kivettem a pipát a Beállítások/Egyebek/Biztonság/AlkalmazásokEllenőrzése alól -> ez talán fontos lehet...
- Kingo újra és még egy próba -> itt már továbbment a "Fetching scripts..." után és restartolta a telefont
- Restart után megjelent a SuperSU! :-)
- Teszt a Terminal Emulatorban -> az "su -v" parancs kiküldése után az üzenet: "1.61: SUPERSU"
Úgy tűnik, mégiscsak megy a Kingo!