0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok. Tegnaptól én is z1 tulaj vagyok. Valami hasznos tudnivaló, a telefonnal kapcsolatban? :-D Üdv Tapatalk-kal küldve az én C6903-el
Olvassál vissza még csak egy pár oldal van én is azt teszem!
Köszi Sent by Sony Xperia Z1
Sziasztok A 2 hónapos z1-em kicsit be lassult és itt a programok indítására gondolok. Nem vészes, csak ha rá nyomok egy program ikonjára, akkor nem robban be a progi az arcomba, hanem gondolkodik egyet a teló, mielőtt meg nyitja. Ötlet?
Nioncs mit,majd,ha időmilliomos leszel,akkor szeretném,ha használnád a Team Viewer-t,mindent letöltöttem,ami kell a vissza romoláshoz stb.Csak egy segitők "kéz" kell,aki megcsinálja!Addig simán elvagyok az ismerkedés stádiumában! You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos egyelőre nem aktuális,mert az sgs-t kell feltamasztani felhalott állapotából! Tapatalk-kal küldve az én C6903-el
Szia rootolás után a sony órát nem ismeri fel a teló.Ötlet?
Sziasztok. Olyat csinal a z1em, hogy amikor a munkahelyemen bekapcsolom a mobilnetet akkor nem csatlakozik fel rá. Egy újrainditas megoldja ezt a problémát. A régi telefonommal siman tudok netezni. Elég idegesítő gond ez egy ilyen drága telefonnál. Talakoztatok már ilyen problémával? Mi a megoldás? Tapatalk-kal küldve az én C6903-el
1: profilod aktualizáld2: melyik szolgáltató ?3: NET beállítások körül minden ok. ? Ezt csak a meló helyeden csinálja ? Milyen ott a térerő? Sáv kiválasztás ?
Sziasztok ! Valaki tudna nekem segíteni telefon függetlenítésbe? Nagyon jó lenne mert nem sokára utazom és kint is szeretném használni a telot. Remélem akad aki segít eme nehéz helyzetemen
Üdv. T-mobilos a telefon.Nem állítottam semmit a net beállításokon, de van ott egy olyan h autómatikusan megcsinálja azt egy kipróbáltam de nem változtatott semmit.Melóhelyen csak Edge kapcsolat van. De újraindítás után egyből fel megy rá.Térerő a
ha csak Edge van a meló helyen akkor azzal van a baj, bár nálam is a konditeremben CSAK sima G-s NET van a vas tető miatt, még is azonnal fellép, illetve el se veszíti az épületbe belépéssel.... próbáld ezt:beállítások->továbbiak->hálózati üzemmód-> az itteni 4 lehetőségből válassz a most meglévő helyett másikat, én pld. alapból nem használom az LTE-t, .....
Köszi, holnap megyek dolgozni akkor megpróbálom. Egyébként ha már egyszer felmegy rá akkor nem veszíti el. Előtte egy HTC Sensationom volt azzal nem volt ilyen probléma.De most úgy használom, hogy nem kapcsolom ki a mobilnetet így nincs gáz.
Szia failed nem a telepitett órát hanem a smart2 karórát.
ja hogy kapcsolgatod.....miért is ?adatspórolás? vagy akku ?nem kell azt kapcsolgatni...egyébként a Sony-ban van gyári wifi-s helymaghatározós kapcsoló, na azt használhatod akku kímélésre, és már a wifi-t se kell onnantól kapcsolgatni