a régió zár már +oldva.
s4 tulajok esetében, akik nem frissítettek 1ből, mikor kijött az új bootloaderes rom, azok bármilyen custom romot fel tudnak rakni, mert vissza lehet állítani. Nekem is mj5 van fent, és knox free. De az teljesen biztos részemről is, hogy ez volt az utolsó Samsungom /S2/S3/S4, mert most már bármit veszek, sajna, már semmít nem lehet vele kezdeni,csak a sok teletömött samus progikat kell néznem.
nagyon hajlok a z1 fele is. bocs az off-ért.
semmi baj. ez egy általános beszélgetős fórum:)
Elég régi pda-s vagyok, van tapasztalatom a témában.
a samu most már szinte tud jó hardver elemeket gyártani. szépen fejlődnek, ha lassan is. anno nem volt túl sok saját ötletük, (hogy finoman fogalmazzak..-).....mára már van 1-2.
DE szoftvert még sajnos nem tudnak jót írni. Koreának ez a része még nem profi. Az pedig hogy egyre jobban kezdik az almás-testvér zárt rendszeréhez hasonlóvá tenni a sajátjukat, egyrészt gusztustalan másolás, másrészt ettől még nem lesz gördülékeny a híres "tácsviz"....ha meg már lassan ezt lecserélni se lehet akkor, ideje többeknek a Japán-gyártó felé fordulni....én legalább is megtettem, és nem fogok visszatérni ezekhez.
szép napot:)