Off topik
1. Több készülék fórumain sikerrel alkalmazzák, így mi is ezt tesszük. Nem fogom törölni ezután az offokat sehonnan, hanem ide fog átkerülni minden egyes hozzászólás. Itt meg lehet beszélni persze kulturális keretek között.
2. Nem csak az áthelyezett hsz-eknek van ez a topik, hanem ha olyan témát akarnál felhozni ami úgy érzed nincs itt megteheted nyugodtan. Felhívom azért a szabályzat 4. pontjára a figyelmet:
Ne szidd fórumtársaid felmenőit, kerüld a személyeskedő megjegyzéseket.
Természetesen a szabályzat ebben a topikban is szabályzat, amit itt is be kell, és be is fogunk tartani.
A teljes szabályzatot itt találod: You are not allowed to view links.
Register or
Login + ne feledjük ezt sem: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz általános beszélgetésben leírtam itt is megteszem, hogy lássuk mi miért off, netán miért került ide:Tisztelettel szeretnék megkérni mindenkit, hogy mielőtt indítunk egy hozzászólást nézzünk körül van-e külön topikja, esetleg olyan topik ahol az elfér. Egy kis segítséget is szeretnék adni ehhez ha nem lenne egyértelmű. :
1. GYIK, FAQ topik - EFS, helyreállítás, garancia vesztés - visszaállítás.
2. Odinos romcsere - talán egyértelmű, minden ami az odinozáshoz kapcsolódik.
3. Custom FAQ, CWM - minden ami a custom romokról általános kérdés (erre a legjobb példa frenkiee #15 hsz-e!), CWM használata, backup, visszaállítás + ha nincs egy custom romnak még topikja mehet ide nyugodtan.
4. Root - minden ami roottal, rootolással kapcsolatos, sikeres, sikertelen, szerintem nem kell magyaráznom...
5. Játékok - egyértelmű.
JB romok, kernelek alatt:
6. CyanogenMod romok, minden ami CM - mint most, CM bugok, romok, ezek megosztása, megbeszélése, segítség.
7. Kernel csere, CoCore kernel - talán ez is egyértelmű, kernel csere, folyamata, ezzel kapcsolatos kérdések.
8. Custom romok, Vanilla, Light, Jelly, Carbon + amik jönnek nemsokára - ez is magától értetődik talán, van külön külön mindegyiknek. Aminek még nincs, de kérdeznél, azt írtam feljebb is a Custom FAQ-ban kérdezzük nyugodtan.
Amit úgy érzed nincs a listában tedd fel itt nyugodtan.