"""an ÚjVálaszPrivát2014-05-26 16:36:07
vrgkrisztian
(fanatikus tag)
remélem hamar készen lesz a samu csúcsjaira....
mind a note3,s4,s5 szinte használhatatlan 4.4.2-vel...
mindnél térerő gondok vannak,pedig a note3-nál és az s4-nél a régi szoftverrel nem volt semmi gond...(a wifit is meg a térerőt is eldobálják)
s5 pedig néha csak 10 másodperc múlva képes felébredni a gombnyomás után,addig fekete a kijelző...
néha nem érzékel a kijelző sem,és zsebben hordva folyamatosan össze-vissza állítgat magának mindent
ja és az s4 a 4.4.2 óta nem támogatja a glonasst ,leszívja az akksit,és előbújt néhány hiba is,ami csak a legelső szinte beta szoftvereken volt :O na meg ugye behozta ez a 4.4 az sd kártya olvasási/írási hibákat is...(minden telefonra)"""
bemásoltam egy hozzászólást egy másik oldalról. ezért gondoltam hogy nekem is el lehet a baj. a telót így vettem 4.4.2 vel ezért én nem tudom hogy milyen volt /lehetett előző robottal. betudna valaki linkelni egy ilyen modemcseréről szóló leírást vagy videót? nem tudom azt sem hogy hogyan kezdjek hozzá. a telót kirootoltam ha minden igaz. towelroot + supersu. jól gondolom hogy mostmár rálehetne rakni valamit odinnal? cm be láttam carbon romot azt próbálta már valaki esetleg?