0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sokat nem foglalkozott vele ahog nezem..
"Changelog: CM sources update changes as from latest S3 Mini releases"Pont amiről beszéltem! xD CM frissítés volt, ill az S3 mini-ből került néhány dolog frissítésre!
Jaja. De se a wifi se a kamera nem lett. Pedig minden második komment arról szolt. Na mind1 azért felteszem Gappsot nézted? full , mini , micro vagy aroma legyen xd
Azt nem is néztem! Én ahhoz nem nyúlok! Nekem a full-volt felrakva, de most ki van pucolva szépen... úgy is mondhatnám..pont jó! xDDe ha azon kívül valamelyik másikat rakod fel, akkor számolj be kérlek, hogy mizu vele!
Kernel maradt a 31es vagy már a 101 van benne? Nem nézted ? Sajna én majd csak este tudom feltenni..
Én is csak este tudom...
Akkor így jártunk
Én feltettem.A kernel maradt a 31-es, viszont a CWM recovery uj; 6.0.4.7.Minden tökéletesen működik. Még a wifi is (mondjuk nálam eddig sem volt gond )
Na az szép akkor ez tényleg csak egy "nesztek itt van egy új build" lett. Nekem most amúgy 6.0.4.6. a reco.
Szerintem nem véletlen, hogy maradt a 31-es kernel.Én egy másik Cm verzióból kimentettem a kernelt és ukf-el felraktam a 01.13-as maclaw-ra, a rom öszeomlott töle.Ezt meg is irtam Maclawéknak hsz-ban.
BLN működik ezen?
Szerintem nem véletlen, hogy maradt a 31-es kernel.Én egy másik Cm verzióból kimentettem a 101-es kernelt és ukf-el felraktam a 01.13-as maclaw-ra, a rom öszeomlott töle.Ezt meg is irtam Maclawéknak hsz-ban.
Egyikőtök se tegnap regisztrált, nem 3 db hsz-otok van. Legyetek szívesek a minimális szövegszerkesztésre, nevezetesen a használatára odafigyelni. Ha nem sikerült amit szerettél volna, másold vágólapra amit leírtál, töröld a hsz-t, majd idézz újra. Ilyen össze vissza - idézetben idézetet nem fogok mindig javítgatni. Hadd ne pont Nektek kelljen már ezt elmagyarázni... Javítva mind a kettő...
Nincs sok idom mostanaban forumozgatni. Maclaw cm11hez letezik vmi wifi fix? Valaszokat eloreis kosziSent from my GT-S6310N using Tapatalk
Hm.. Nem szeret az ART mod engem Erre sem engedi a Novát
Ha frissíteni akarom a 29.-re akkor nem kell odinozni, ugye? wipe data/factory reset, wipe cache,dalvik, rom,gapps telepítés jól sejtem? esetleg egy factory reset a végén?
Ha már cyanogened/maclaw -od van, akkor nem kell factory reset! Elég wipe cache és wipe dalvik cache! A google csomagot sem kell újra raknod! Viszont telepítés után érdemes újra wipe-olni a fent említett két cache-t!!!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Nem tudom mire vélni ezt a problémát!Play áruházból töltöttem le a Novát ART alatt. Simán települt és megy is.
wifi connect 3 néven fut