0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lehet tudni, hogy miben jobb a legfrissebb magyar rom?
Én nem tudom viszonyítani, mert 5-percig sem volt rajta a gyári rom.
Mit raktál fel helyette?
spitya, miben tér el a nyitó hsz-ben lévő két független rom?Bocsi, ha bénát kérdeztem
Ha jól sejtem a frissített AMH4-es romnak a CSC-je ugyanaz mint a független magyar AMG8-nak. Ezt akkor simán feltolhatom a rootolt T-mobilos AMF6-omra ugye? PDA-hoz betallóz (repartnál persze nincs pipa) majd Start.
Nézd meg a telefonodban a tárcsázóban a *#1234# kóddal a firmware információkat.Ha egyezik a CSC, simán mehet az Odinnal a frissítés.
Meg akkor is, ha nem egyezik
Verzió számban. A frissebb a friss
Ha valaki felrakta az új AMJ1-et mi a különbség a AMH2 képest? Persze a verziószámon kívül.
Szerintem a H4-hez képest is sokkal jobb sebességben. A build dátum mindent elárul amúgy a J1-es októberi még a többi csak augusztusi...UFF-UFF Tapatalkolva
Hát nekem már a H2-es sebességével sem volt gondom. Inkább olyasmire gondolok, hogy üzemidő vagy kamera változott-e. Ilyen átlag felhasználót érintő dolgok.
Üzem idő nálam javult, különösebb változást nem vettem észre, viszont érzésre tényleg gyorsabb és simább. Spitya-Tapitalk
Nem tudom miért nekem a video lejátszók egyik videón sem játsza le a hangot... A gyári azt írja, hogy csak videót fog lejátszani... Ötlet?
You are not allowed to view links. Register or Login plusz az You are not allowed to view links. Register or Login Spitya-Tapitalk
Csak sajnos ez nem játszik hálózatról..
Tapasztalatok alapján a I9195XXUAMJ1 sokkal jobb gyorsaságban és smooth hatásban mint a H4?