2024, 11 25, 07:32:51

Szerző Téma: [ROM][GT-I9100][JB][4.3] CyanogenMod 10.2 official nightlies!  (Megtekintve 52605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
Re: [ROM][GT-I9100][JB][4.3] CyanogenMod 10.2 official nightlies!
« Reply #275 Dátum: 2013, 09 02, 22:09:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen. A 08.24-esel kezdtem,aztán a 09.01. lett belőle mire befejeztem.
Akkut nálam zabálja. Updaterből most frissítettem 09.02-re,háát kíváncsi vagyok.

Köszi!
recovery jó?

Nem elérhető snoopy107

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo-Primo
  • PDA: LG G3 D855/Note4 SM-N910F
  • PDA ROM: V30b/ stock 6.0.1
« Reply #276 Dátum: 2013, 09 03, 18:09:29 »
recovery jó?

Műxik.

Nem elérhető Zotyisz1

• PFC Fan
« Reply #277 Dátum: 2013, 09 03, 19:41:56 »
Igen. Jó

Nem elérhető snoopy107

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo-Primo
  • PDA: LG G3 D855/Note4 SM-N910F
  • PDA ROM: V30b/ stock 6.0.1
« Reply #278 Dátum: 2013, 09 03, 20:45:29 »
Megmondaná valaki,hogy mi a mákos manó van ha 1,7 GB szabad helyem van a belsőn, akkor miért nem enged telepíteni?

Nem elérhető d3lm0

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: SlimSaber - i9100 [SlimKat Unofficial Builds] 4.4.2
« Reply #279 Dátum: 2013, 09 05, 01:23:01 »
hm...létezik,h a 10.2 vel és a dori 9.40ennel lelassúl a mobilnet?
10.1nél nem volt nekem ennyire f** vagy csak szimplán modem csere?  :D

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #280 Dátum: 2013, 09 05, 13:30:47 »
Hamár modem... Milyen modemet ajánlanátok ehhez a romhoz?
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető tibbike

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.2-NIGHTLY
Re: Re: [ROM][GT-I9100][JB][4.3] CyanogenMod 10.2 official nightlies!
« Reply #281 Dátum: 2013, 09 05, 13:50:53 »
Hamár modem... Milyen modemet ajánlanátok ehhez a romhoz?

Én XLS9-el használom teljesen elégedetten. Ha jól tudom ez a legújabb modem.

Tapatalk 4 küldve GT-I9100-ről

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #282 Dátum: 2013, 09 05, 20:32:31 »
Hát jól át lettem vágva a palánkon! Még valamikor augusztus végén mondtam, hogy frissítettem és de jó, már nem kell a gappsot újra feltenni, mert már marad minden. Azóta két három kiadásonként updateltem romból. Tegnap újra akartam egyet frissíteni és updateből lekértem a frissítéseket és a legfrissebbet letöltöttem utána meg nyomtam hogy frissítsen. Ki is kapcsolt aztán szépen fel is állt a rendszer . De valami gyanús lett, valahogy túl hamar történt minden, eddig ezt nem nagyon figyeltem, de most kíváncsivá tett így megnéztem a beállításoknál hogy mit ír ki, milyen romom van fent és csodák csodájára, még mindig az augusztus 26-i kiadás! És eddig csak letöltöttem az újabb kiadásokat és hiába nyomtam hogy frissítsen csak újraindult! Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek:) Kikapcsoltam be recoverybe és onnan feltettem a legfrissebb letöltött nightlyt. Persze a gappsot újra fel kellett tennem, szóval ez sem oké még mindig, bár a múltkori "lelkesedésemre" nem is jött cáfoló reagálás:))))) Szóval jól megszívatott a drága:) Másnál nem fordult ez elő? Vagy lehet hogy más sem vette észre hogy röhög rajta a telója? :)))

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #283 Dátum: 2013, 09 05, 20:57:18 »
Hát jól át lettem vágva a palánkon! Még valamikor augusztus végén mondtam, hogy frissítettem és de jó, már nem kell a gappsot újra feltenni, mert már marad minden. Azóta két három kiadásonként updateltem romból. Tegnap újra akartam egyet frissíteni és updateből lekértem a frissítéseket és a legfrissebbet letöltöttem utána meg nyomtam hogy frissítsen. Ki is kapcsolt aztán szépen fel is állt a rendszer . De valami gyanús lett, valahogy túl hamar történt minden, eddig ezt nem nagyon figyeltem, de most kíváncsivá tett így megnéztem a beállításoknál hogy mit ír ki, milyen romom van fent és csodák csodájára, még mindig az augusztus 26-i kiadás! És eddig csak letöltöttem az újabb kiadásokat és hiába nyomtam hogy frissítsen csak újraindult! Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek:) Kikapcsoltam be recoverybe és onnan feltettem a legfrissebb letöltött nightlyt. Persze a gappsot újra fel kellett tennem, szóval ez sem oké még mindig, bár a múltkori "lelkesedésemre" nem is jött cáfoló reagálás:))))) Szóval jól megszívatott a drága:) Másnál nem fordult ez elő? Vagy lehet hogy más sem vette észre hogy röhög rajta a telója? :)))

Nalam is elofordult de en rogton eszrevettem. :) Es tenyleg kb akkor volt ez a bibi de nalam csak egy alkalommal fordult elo es azutan a gappsot sem kellett ujra tennem.

Nem elérhető hanyagboy

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Tab 10.1
  • PDA: Galaxy S 2
  • PDA ROM: Slim-4.4.2 V7.0
« Reply #284 Dátum: 2013, 09 06, 14:49:58 »
Sziasztok

Mit rontok el ha a frissítést letölti elindítom, újra indul a recovery de ott hibaüzenettel nem hajtja végre és csak újraindítani tudom ? Ötlet ?

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #285 Dátum: 2013, 09 06, 15:29:28 »
Nem csak a külső mem.kártyáról nem indítja el a frissítést? Nálam is volt ilyen probléma de a ha belsőre másoltam a romot onnét simán feltette.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető hanyagboy

• PFC Fan
« Reply #286 Dátum: 2013, 09 06, 18:57:28 »
A CM-ben ugye van automatikus frissítés keresés és az ott talált frissítést ha letöltetem akkor felkínálja a frissítés indítását. Újra indul recovery módban, itt hibaüzenettel megáll és csak rebootolni tudom mert manuálisan sehol nem találom a zip filet (mondjuk rootexplorerrel sem találom sehol- nem tudom hová tölti le automatikusan)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #287 Dátum: 2013, 09 06, 18:59:00 »
A CM-ben ugye van automatikus frissítés keresés és az ott talált frissítést ha letöltetem akkor felkínálja a frissítés indítását. Újra indul recovery módban, itt hibaüzenettel megáll és csak rebootolni tudom mert manuálisan sehol nem találom a zip filet (mondjuk rootexplorerrel sem találom sehol- nem tudom hová tölti le automatikusan)
van egy olyan mappa hogy cmupdater, onnan lehet recoveryből is!

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #288 Dátum: 2013, 09 06, 20:19:59 »
van egy olyan mappa hogy cmupdater, onnan lehet recoveryből is!
Így van. De manuálisan is le tudod tölteni.

Nem elérhető hanyagboy

• PFC Fan
« Reply #289 Dátum: 2013, 09 06, 20:34:12 »
Köszönöm . innen sikerült CVM-mel

Nem elérhető plasticbomb1986

• :D
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: ROM:XWLSN Kernel:Speedmod K5-7
« Reply #290 Dátum: 2013, 09 07, 19:11:22 »
Szervusztok!

Baromi rég bütyköltem, buheráltam a "pici" S2őmet, és most megfordult a fejemben, lehet, van már olyasmi, amiért frissítenem kellhet.. Esetleg.

XWLSN Gyári rom van fenn március vége óta, CM még régebben vont fenn, kb az időtájt, amikor a hardveres videógyorsítás még nem működött cm alatt. Szal, elég rég...

A Kérdésem az, hogy mostmár, minden ilyen okosság működik-e CM-ben, illetve tekintettel, hogy a készülék öregedik, lassan nem lesz hozzá friss gyári, váltsak-e CM-re? Nem lesz gyors ez a váltás, mert épp olvasok rajta, egy teljes könyvsorozatot, és előbb legalább az épp aktuális részt befejezem, de ebből adódik is, hogy kb telefon, néha kis net, és halom könyv elolvasására használom a készüléket jelenleg. Meg fényképezés, videókészítés, mikor épp kell/akarom/párom akarja...

Szóval rakjam, ne rakjam, pro és kontra érdekel, ha kérhetem.:)

Attila

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #291 Dátum: 2013, 09 09, 10:55:35 »
Szervusztok!

Baromi rég bütyköltem, buheráltam a "pici" S2őmet, és most megfordult a fejemben, lehet, van már olyasmi, amiért frissítenem kellhet.. Esetleg.

XWLSN Gyári rom van fenn március vége óta, CM még régebben vont fenn, kb az időtájt, amikor a hardveres videógyorsítás még nem működött cm alatt. Szal, elég rég...

A Kérdésem az, hogy mostmár, minden ilyen okosság működik-e CM-ben, illetve tekintettel, hogy a készülék öregedik, lassan nem lesz hozzá friss gyári, váltsak-e CM-re? Nem lesz gyors ez a váltás, mert épp olvasok rajta, egy teljes könyvsorozatot, és előbb legalább az épp aktuális részt befejezem, de ebből adódik is, hogy kb telefon, néha kis net, és halom könyv elolvasására használom a készüléket jelenleg. Meg fényképezés, videókészítés, mikor épp kell/akarom/párom akarja...

Szóval rakjam, ne rakjam, pro és kontra érdekel, ha kérhetem.:)

Attila
Mindent tud amit a gyári romok, kivéve a hdmi port tv kapcsolat. A 4.3 is már egyre stabilabb, a 10.1 meg már atom stabil rég. Próbáld ki őket és eldöntöd melyik tetszik jobban.

Nem elérhető plasticbomb1986

• :D
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: ROM:XWLSN Kernel:Speedmod K5-7
« Reply #292 Dátum: 2013, 09 09, 16:27:25 »
Mindent tud amit a gyári romok, kivéve a hdmi port tv kapcsolat. A 4.3 is már egyre stabilabb, a 10.1 meg már atom stabil rég. Próbáld ki őket és eldöntöd melyik tetszik jobban.

Feltettem, Dori kernellel, eddig nem tudom, nem rossz, de még haverkodunk, próbálom belőni a fogyasztást, a gombokat az értesítési sávon, stb. Majd kíváncsi leszek, mire jutok vele. A legutolsó nightly build ment fel 10.2ből, mellé a 9.40es dori kernel, tegnap sokat nyomkodtam, gyorsan merült, de majd beáll. Legalábbis remélem, hisz ma, csak szimpla könyv olvasással sokat merült a héven, reggel 7:50től délután 2ig 100ról 9%ékra esett. Val a tubemate.net leszívta az aksit, miközben letöltött egy 240MB videót youtuberól, valamint a chromeot sem zártam be, és a készülék az alatt a 6 óra alatt 2+1/2 órát aludt, 2+1/2 órát meg 200 MHZn pörgött. majd még az alulfeszelgetéssel játszok. Meg mondjuk a sok időjárás widget is szívja val az aksit, még le kell tisztáznom melyik marad.

De eddig nem rossz, csak azt a fránya kinézetet kell valahogy pofásabbra lőni, mert baromira szürke. Sötét. Egyhangú. Unalmas. Kéne egy jófajta téma oldal címe, ha esetleg tud valaki, ne féljen megdobni vele.:)

UI.: A képernyőzárnál a skint hogy lehet módosítani, hogy úgy nézzen ki, mint a gyáriban volt? Az jobban tetszett...

UI.2: Valamint a gyári zene lejátszóval valaki meg tud dobni? Nem vagyok megelégedve azzal, amiket találtam...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #293 Dátum: 2013, 09 09, 16:33:23 »
Feltettem, Dori kernellel, eddig nem tudom, nem rossz, de még haverkodunk, próbálom belőni a fogyasztást, a gombokat az értesítési sávon, stb. Majd kíváncsi leszek, mire jutok vele. A legutolsó nightly build ment fel 10.2ből, mellé a 9.40es dori kernel, tegnap sokat nyomkodtam, gyorsan merült, de majd beáll. Legalábbis remélem, hisz ma, csak szimpla könyv olvasással sokat merült a héven, reggel 7:50től délután 2ig 100ról 9%ékra esett. Val a tubemate.net leszívta az aksit, miközben letöltött egy 240MB videót youtuberól, valamint a chromeot sem zártam be, és a készülék az alatt a 6 óra alatt 2+1/2 órát aludt, 2+1/2 órát meg 200 MHZn pörgött. majd még az alulfeszelgetéssel játszok. Meg mondjuk a sok időjárás widget is szívja val az aksit, még le kell tisztáznom melyik marad.

De eddig nem rossz, csak azt a fránya kinézetet kell valahogy pofásabbra lőni, mert baromira szürke. Sötét. Egyhangú. Unalmas. Kéne egy jófajta téma oldal címe, ha esetleg tud valaki, ne féljen megdobni vele.:)

UI.: A képernyőzárnál a skint hogy lehet módosítani, hogy úgy nézzen ki, mint a gyáriban volt? Az jobban tetszett...
  tessék témák :D és nem lesz szürke :D

Nem elérhető hanyagboy

• PFC Fan
« Reply #294 Dátum: 2013, 09 10, 10:01:58 »
Valaki tudna valami kernelt amiben tudnék változtatni a fejhallgató erősségén, mert ez nem támogatja az STweaks-et.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #295 Dátum: 2013, 09 10, 10:48:28 »
Valaki tudna valami kernelt amiben tudnék változtatni a fejhallgató erősségén, mert ez nem támogatja az STweaks-et.
Dorimanx 9.xx. A kernelben már alapból benne van a STweaks.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #296 Dátum: 2013, 09 10, 17:33:15 »
A mai frissítés érdekesen indult, CM fiók regisztrációval!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #297 Dátum: 2013, 09 10, 18:11:21 »
A mai frissítés érdekesen indult, CM fiók regisztrációval!

Reggelni kell?  :D Miért pont Ők maradnának ki belőle.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
« Reply #298 Dátum: 2013, 09 10, 19:05:27 »
Reggelni kell?  :D Miért pont Ők maradnának ki belőle.
jaja, bár még nem tudom mi lesz belőle, de amúgy ki lehet hagyni. A másik, hogy nekem minden rombol való update után még fel kell tennem a gappsot újra. Nálam van valami vagy másnál is?
Még egy ami nem ide tartozik de ha már írok akkor nem hagyom abba, van egy kis beégés a telómon, az egyik navis progi csinálta amit sokat használok:((((( Mindig egy helyen mutatta a megengedett sebességet és ott a kis karika már mindig látszik:) Már kikapcsoltam de későn, most megrendeltem az assistance szolgáltatást a házhoz kijövős szervizt. Kérdésem akinek már volt ebben tapasztalata, hogy fel kell e tenni egy hivatalos romot vagy őket nem érdekli hogy cm van fent?

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #299 Dátum: 2013, 09 10, 20:01:58 »
jaja, bár még nem tudom mi lesz belőle, de amúgy ki lehet hagyni. A másik, hogy nekem minden rombol való update után még fel kell tennem a gappsot újra. Nálam van valami vagy másnál is?
Még egy ami nem ide tartozik de ha már írok akkor nem hagyom abba, van egy kis beégés a telómon, az egyik navis progi csinálta amit sokat használok:((((( Mindig egy helyen mutatta a megengedett sebességet és ott a kis karika már mindig látszik:) Már kikapcsoltam de későn, most megrendeltem az assistance szolgáltatást a házhoz kijövős szervizt. Kérdésem akinek már volt ebben tapasztalata, hogy fel kell e tenni egy hivatalos romot vagy őket nem érdekli hogy cm van fent?

En nem kell feltegyem a gappsot. nekem mukszik rendesen minden update utan.