Mindent tud amit a gyári romok, kivéve a hdmi port tv kapcsolat. A 4.3 is már egyre stabilabb, a 10.1 meg már atom stabil rég. Próbáld ki őket és eldöntöd melyik tetszik jobban.
Feltettem, Dori kernellel, eddig nem tudom, nem rossz, de még haverkodunk, próbálom belőni a fogyasztást, a gombokat az értesítési sávon, stb. Majd kíváncsi leszek, mire jutok vele. A legutolsó nightly build ment fel 10.2ből, mellé a 9.40es dori kernel, tegnap sokat nyomkodtam, gyorsan merült, de majd beáll. Legalábbis remélem, hisz ma, csak szimpla könyv olvasással sokat merült a héven, reggel 7:50től délután 2ig 100ról 9%ékra esett. Val a tubemate.net leszívta az aksit, miközben letöltött egy 240MB videót youtuberól, valamint a chromeot sem zártam be, és a készülék az alatt a 6 óra alatt 2+1/2 órát aludt, 2+1/2 órát meg 200 MHZn pörgött. majd még az alulfeszelgetéssel játszok. Meg mondjuk a sok időjárás widget is szívja val az aksit, még le kell tisztáznom melyik marad.
De eddig nem rossz, csak azt a fránya kinézetet kell valahogy pofásabbra lőni, mert baromira szürke. Sötét. Egyhangú. Unalmas. Kéne egy jófajta téma oldal címe, ha esetleg tud valaki, ne féljen megdobni vele.
UI.: A képernyőzárnál a skint hogy lehet módosítani, hogy úgy nézzen ki, mint a gyáriban volt? Az jobban tetszett...
UI.2: Valamint a gyári zene lejátszóval valaki meg tud dobni? Nem vagyok megelégedve azzal, amiket találtam...