0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Lenne egy másik dolog is. Már a 10.1-nél is észrevettem, hogy kicsit késik a gps. Mármint lemarad a helyzetjelző a valódi helyzetemtől. a 10.2-nél is megmaradt. Használom a FasterFix progit amivel be tudom állítani az európai holdakat, sajnos a magyar helyzet az nem adható meg. De nem hiszem hogy ez lehet a gond, mert miután belövi a holdakat onnan már ez nem számít gondolom. A modemem az MS2-es, lehet hogy ezzel van a gond? Melyiket tegyem fel próbaképpen? Köszi!
Talán mert náluk nem működött a full wipeos módszer?! Szerintem meg full felesleges a wipeolgatás. Én simán cm update-al tettem fel, rá a saját gappsomat azt jóvan. Ment gond nélkül. Csak azért tettem vissza egyelőre a 10.1-et mert sebességben hülyére veri az újat.
Egyszerűen nem értem, hogy miért úgy akarjátok feltenni, hogy előbb a cm10.1-et és után ráfrissíteni a cm10.2-őt. Ez kb durván olyan mintha egy windows XP-re ráfrissítenél egy windows 7-et. Mindig a pucér tiszta frissítés ajánlott.Én máig az utolsó dátumos cm10.1-et használtam, ma reggel raktam fel a cm10.2-őt, a következő képen:Mindent formáztam wipe data..stb (mount and store menüben: format data,system,cache,belső sd), majd a kernel pucolót is lefuttattam.EZEK után ezeket raktam sorrendben:0. XLS9 modem1. legfrissebb cm10.22. hozzávaló gapps2. ADBlocking_HYBRID_27August2013_CWM (aki még nem ismeri: reklámgyilkoló, alapjaiban megszüntet minden reklámot)3. White Multi DPI Play Store v4.3.11 for JB v4.3 (aki még nem ismeri: módosított dpi-vel is működő google play)4. Kernel_Dorimanx-V9.39Végül restart, és semmiféle általatok írkált hiba (home gomb, zárolt képernyő ikonok módosítása) nem merült fel.Atomstabil, és megbízható az eddigi használat alapján.Ja és ha van kedvetek próbáljátok ki hozzá ezt a témát: CM10.2 CM9 GALAXY S4 TW theme v3.6.4215 dpi-vel belőve eszméletlen jól néz.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginÍgy már nem is kell S4 Pacsi
Én fordítva látom. Jobb előröl tisztán kezdeni az egészet. Emléxem spitya mondta mindig ha már kernelt vagy modemet változtasz akkor is ajánlatos a full wipe. Ha változik az android verzió szám akkor meg mondhatni kötelező. A cm9-re is frissítéssel tetted a cm10-et?Tapatalk 4 küldve GT-I9100-ről
A hsz. felsorolásában lévő 2/b és 3 -as fájl honnét lehetne letölteni?
Nektek mennyi memoriat ir a beallitasok-telefonrol menupont alatt? Nekem 804mb, meg soha nem volt ilyen sok.Tapatalk 4 küldve GT-I9100-ről
nekem 791_et. De nem tudom eddig mennyi volt, így azt sem hogy ez sok vagy kevés :-)Tapatalk 4 küldve GT-I9100-ről
Sziasztok.Ma megpróbáltam feltenni én is a 10.2-t, de hibát kaptam:E:signature verification failedTud valaki segíteni?
Valószínű rosszul töltötted le a 10.2 zip fájlt. Vagy az sd kártyáddal van valami gond.Miután letöltöd a gépre, csomagold ki, és ha hibát ír ki akkor ott a baj.
File rendben van, talán utóbbi a probléma. Kipróbálom egy másikkal, köszönön.
Egyik sem! Nem jó a recoveryd.You are not allowed to view links. Register or Login
Igazad lehet. Egy másik kártyával próbálva ez a hibaüzenet:E:Error in /tmp/sideload/package.zip (Status 7)No most merre tovább?
Ott a link. Használd.
Felraktam én is a lentebb linkelt recoveryt de sajnos továbbra sem látja a külső mem.kártyát.(kipróbáltam több darabot is). Ha szeretném a kártyáról elindítani a telepítést azt írja,hogy E:Cant mount/sdcardHa kiválasztom a mount/sdcard verziót akkor pedig az Error mounting/sdcard infó jelenik meg. Amúgy a készülék normál használat közben látja a mem.kártyát csak a recovery nem. Mi lehet a gond?
Rakd fel belso sd-rol amit akarsz.Tapatalk 4 küldve GT-I9100-ről
Sikerült, köszönöm.Csak a rádiót nem találom sehol...