Szokott valaki geocaching-elni/-olni Omnián?
Tavaly még Nokiával nyomtam, de jön a jó idő...
Több programot kipróbáltam, de egyik se az igazi....
Van olyan ami TUTTI?
A Russa- ról sok jót hallottam, de elég régi... szereti a felbontást - és jó is?
Vagy.... tudtok javasolni? Köszi!
Magamtól idézni nem a legjobb,
de dicsekedni szeretnék! Mindenkinek, aki OMNIÁVAL geocachingelni akar:Nos - kipróbáltam mindent, ami elérhető.NEM ÉS NEM. Illetve van ami igen, de nem fixen, és úúúútálom ami nem megbízható. (Főleg erdőben, esetleg sötétben.) A régi telefonjaimról (symbianos mind) maradt egy külső GPS egységem, ami tökéletesen üzemel, az Omniával párosítható, és mégsem volt Tökjó' az összhang egyik programmal sem.
Ami jó hír: Az Omniához kapott jogtiszta IGOval LEHET geocachingelni!!!! Méghozzá jól.
A geocahing.hu-ról leszedtem egy pár láda adatot, és ma megkerestem egyet.
A láda koordinátáit be lehet írni a keresés/koordináta
milyen véletlen... részbe, a legjobb az FF.PP.PPP formátum.
Kint a terepen volt egy kis csalás, mert tudtam, hol a láda,de direkt úgy mentem, ahogy a gép vezérelt. (gyalogos módot, és az útra illesztést ki kell venni.) Az irányító nyíl pontosan a célzászló - és a láda felett fedte egymást!
Van egy mód, amit régebben valahol olvastam (2006-os IGO-ra vonatkozott, és nem is sikerült megcsinálni,) de állítólag az összes ládát valahogy - valamivel be lehet importálni az IGO-ba. Tudja valaki hogyan?
Érdekel még rajtam kívül valakit e téma? Akár új topicot is nyithatnánk