0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Köszönjükde látom ez full, akkor kihagyom a feltevését, nincs a mostanival se semmi bajom
Én 1.1- re rátettem semmi mást nem csináltam.Így nem ok?
De ok, nincs vele semmi baj, ha úgy tetted fel , csak vannak olyanok (mint Én is) akik esetleg tovább módolták maguknak és nem akarják újra csinálni
Érdekelne a tovabbmoddolásod. Hatha el tudok csenni valamit
Túlságba nincsen, csak a saját CSC fájlok, a saját Build.prop fájl, egyéni kinézet (kalagas stilus)átalakítottam a telónkraJa és megoldottam az XperiaZ lock screent is, már az is müködik a romodon
Többet tudsz mint én :-) Grat ! Én egy leírást találtam rá. Működött de befagyott...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Nem tudok én többet Aki szeretné az XperiaZ lock screent is használni annak ezt You are not allowed to view links. Register or Login recoveryből kell telepíteniSikerült teljesen 100%-ra rendbe hozni, ami csak itt nekünk adatik meg, xda-n nem 100%-s
ÜdvFelraktam a recoveryből hogyan tudom aktiválni?
itt Beállítások (Személyes) \ képernyő lezárás \ képernyőzár
Ezt (Személyes) nem találom Itt képernyő lezárás \ képernyőzár meg nem találom Köszi a választ.
Ezt (Személyes) nem találom Itt képernyő lezárás képernyőzár meg nem találom Köszi a választ.
Aki figyelmesen olvasta a changelogot meg is van a vakasz. Kiszedtem a settingsből mert még bugos Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Én is feltettem,de nem jelent meg a beállításoknál.Lehet ,hogy 1.2 romra frissítés után nem jó ?R2 erről annyira letakarította ?csak találgatok
Igen itt a válasz.Egyébként én is köszönöm a romodat ,nekem eddig ez tetszik a legjobban amit feltettem ,beleértve a régi s2-met is!Köszi
Mivel még az XDA - s verza sem 100 as jobbnak láttam kitakarírani. Nem szeretném a későbbiekben olvasni így bootloap meg amúgy fagyás. Rengeteg más telepíthető lockscreen van még sztem .Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Lehet az XDA-s nem az, de ez már minden funkciójában tökéletesen müködik
Ha elobb tudom hogy megoldottad, akkor benthagytam vna a settingset. Bar akkor valaki tuti a BB vel fagyasztja ki a telojat
Hali! Tudja valaki, hogy a multi window -ba , hogy lehet más appokat beletenni?Nálam nem megy.Köszi
Artu lesz csak sima update zip? A gmail-al jutottál valamire?