Köszi a tippet, megfogadom.
Jelenleg JetMOD-van fenn (nem írtam át a profilom) kiskönnyitve a felesleges appoktól meg kicsit bele piszkálva, de 2.3-miatt van pár alkalmazás amit nem telepíthetek pedig kellenének.
apropo mitgondolsz lesz valaha SuperNexus rom-unk vagy port-unk? (vagy valami hasonló)
Aha. Hogy lesz-e? Szerintem nem. Vagy ez az AOSP Vanilla lesz sokáig fejlesztgetve, vagy kirukkolnak egy másik főzöttel mikor már meg fog állni a hivatalos android update erre a telefonra. Az is lehet, hogy az lesz egy supernexus. Azért az Advance középmezőnyben jó helyen van, nem egy galaxy mini 2 akár amire konkrétan van 3 db főzelék amiből 2 nem működik kb.75%-ánál... So, szerintem nagyon nem kell kétségbe esni annak aki supernexust akar, xda sosem pihen...
Szerintem egyébként jó ez az AOSP, igaz van egy két olyan bugja amivel lehet élni (status bar-flashlight nem működik, egy két widget nem volt a sima V5nél jó csak a V5/2-nél) de ez szerintem az alatta lévő romtól is függ. Májusba kijött ugye egy új DXAMD1 néven, nálunk még úgy láttam nem elérhető, ennek is az az alapja, csak műxik a mienkkel is. Tehát majd ha azt alá tudjuk tenni, még az a kevés hiba is el fog tűnni szerintem.
Ez csak egy vélemény persze, hogy bővebben válaszoljak, inkább nem mint igen, de XDA devek tudnak is és okoztak is már meglepetést...