0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nekem is van, ezt nagyon jól tetted a gyakorlottabbak így teszik. ha valaki nem biztos benne vagy nincs mentése, az pedig tud odinnal gyalulni, visszaálva a gyári romra! Kicsit nyúzd, aztán kiváncsi vagyok a véleményedre. Nekem tetszik. Audio részére rágyúrtak rendesen. Awesome beats elég rendesen megkínozza az agybadugós gyári fejhallgatót...
Sziasztok.Ha gyári Tmobilos a teló akkor ezt a Pure Vanilla V5 Build 2-t fel lehet tolni rá?jelenleg:Alapsáv : I9070Android : 2.3.6Kernel : 2.6.35.7-1211579előre is köszönöm
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy olvasgattam a fórumban és az van írva ha a gyárira teszem rá akkor tégla lesz a teló.Azt nem értem ha nem lehet gyári romra vagy kernelrte rakni akkor hogyan álljak neki.Mit kell elösször felraknom,hogy ezt tudjam telepíteni? Kernel + Rom?
Kiessel kell frissíteni vagy a telefonban a frissítésnél?Azért nem lett még frissítve mert nem az enyém a teló.A haveromé de szeretne másik romot rakni rá.
Lehet megpróbálom a főzött romot.Nekem S2-esem van és sikeressen ráraktam a CM10 Parandroidot.Az nagyon jól üzemel elég gyors és az aksi teljesítménye is nőtt több mint egy napot bír így a teló.Nemtudom azt mennyire ismered.Csak advancet még nem frissítettem és nem is az enyém azért kérdeztem hirtelen ennyit.Valószínűleg kedden megpróbálom addig olvasgatok.Ha valami nem világos akkor kérdezek.Köszönöm a segítséget.
Én is feltettem a Pure vanillát,(26 aktív alkalmazást ír) a kernel a CoCore5.6.2 szerintetek váltsak a 6.2 re , vagy a 6.0 ra inkább.Nagyon jó amúgy, szép,és gyors rendszer, öröm ezt a telefont használni vele.
a V5 -öst nem is tudom a Build 2 az most jelent meg ?Most tehát Android verziója 4.1.2 , Alapsáv : I9070XXLQE Kernel verzió : 3.0.31-CoCore-E-5.6.2+ Build száma : Pure VAnilla V5(AOSP)
Arra gondoltam felteszem a a V5. 2 buildot, de előtte a 6.2 kernelt teszem fel rá, hogy azon ne kelljen változtatni. Én Tcommanderban szerkesztem az ilyesmit, egyszerűbb sokkal mint a telón. Stabilnak így is stabil a rendszer, semmi akadás vagy fagyás nem volt pár nap alatt lehet 1 hete is fenn van. Köszönöm a választ.
Sziasztok.Valaki legyenszives magyarázza már el hogy kell TC-vel módositani a Pure Vanilla V5/2-őt?
Idézetet írta: kiss110 - Ma - 18:54:22 Sziasztok.Valaki legyenszives magyarázza már el hogy kell TC-vel módositani a Pure Vanilla V5/2-őt?Egyáltalán nem baj, ha nem azzal csinálod. Telepités után a play-ről letöltött alkalmazással azt az egy sort módosítod ami az inditó hsz.-ben van. Így kisebb a hibalehetőség. Köszönöm.
Kész is vagyok mindennel most immár a build 5.2 ileetve a CoCore 6.2 van fenn. A módosított build.prop fájlt el tudom küldeni ha kell valakinek.