Még nem csináltam. Ha leírnád megköszönném. Látom már van Seclauncher3 is. Az mennyiben más, ajánlod-e?
Nem próbáltam. Ha van backupod, nagy baj nem érhet.
Lehet bele kéne írnom valamelyik FAQ-ba, majd meg is teszem, de addig Neked leírom itt is:
Szóval, letöltöd az apk-ot. Általában a beső SD/download mappába jön minden. Megnyitod a root explorelt. Megnyitás után kérni fogja a root jogot a SuperSu-tól, persze megadjuk neki. Alapból a telefon gyökér mappája a nyitó oldal. Megkeresed a download mappádat:
Elérése:
sdcard/download -itt megkeresed a lauchert, majd hosszan rányomsz. Ezzel megkapod az opciókat. Itt rámész a
Copy-ra. Alul két lehetőség:
Copy Here, Cancel .
Megkeresed a
telefon gyökér/system/app mappádat,
Copy here -el ide másolod. Ha nem engedi esetleg akkor az azért van, mert nem rendelkezel a mappa írási jogával:
A lista tetején egy sor lesz:
Mounted as r/w , Mount R/W - itt a kiemeltre bökve válsz rendszergazdává ez lesz belőle:
Mount R/O, mehet a
Copy hereHa végzett, megkeresed a listában magát az appot és ismét hosszan nyomsz az opciókért. Itt a listában kiválasztod a
Permissions menüpontot.
Ezzel állítod be az adott app jogait a kütyüdön. Beállítod úgy hogy a lenti képpel megegyezzenek a pipák. Nyomsz egy OK-t, majd nem lépsz sehova, power gomb hosszan, újraindít. Újraindul a telepített launchereddel.
Ezt a módszert csak az olyan rendszer appokkal lehet elvégezni amik nem frissülnek pl a Play Store által, mert ugye
system/app mappában a system patrició tehát a telefon alap aplikációi vannak. Ezt azért írtam, mert ne jusson eszébe senkinek pl egy Google Playt itt frissiteni, mert az hiába van ebben a listában a kütyü nem innen használja, és összeomlás lesz a vége. A már frissitett appok a
data/app mappában vannak.