Én - ahogy írtam - a legújabb LQG - szlovákkal csináltam. De mehet a Tiédre is. Én a rom települése után írtam át 240-re, bár nálam jó volt 233-on is. (Mondjuk nem tudom, hogy hol okoz gondot a 233-as érték, talán a kameránál???) Én a sima CWM 6.0.28-as recoveryvel tettem fel
A build.prop editorral átjavított sor ugye a
ro.sf.lcd_density Ezzel lehet a telefon, azaz a kijelző
DPI értékét beállítani.
A
DPI azaz a
Dots Per Inch, az inch-enként előforduló képpontok számát hivatott meghatározni.
Ha a készítő által beállított 233-as értéken hagyod, van hogy akár a Play Store-on ütközhetsz olyan alkalmazásba ami nem lesz kompatibilis a telefonoddal, pl.: Facebook, Naptár alkalmzások, különböző játékok és widget appok. Hogy energia többletben jelent e valamit, nem tudom lehet. Elméletileg több képpontot kell kirajzoljon / egy inch-en.
Ez a beállítás amit a rom főző mester előre megtett, talán a nagyon szőrős szemű kritikusoknak kedvez akik szerint - több tesztben is lehet olvasni - hogy "szőrős a kijelző". Én egyáltalán nem veszem észre, nem nagyítóval használom... Magyarul át kell állítani, és semmivel nem foglalkozni.

Szuper a leírás, most, hogy így elkészültem vele, tehát először is a Nagy Allah növessze nagyra a szakállatokat érte!!
Pont a beállításon ügyködök, igyekszem mindent a "legakkukímélőbbre" állítani. Jelen pillanatban az animációk kikapcsolását igyekszem elérni, eddig sikertelenül. Ötlet esetleg? Egyébként így elsőre szép és gyors.
(még egyszer jár a leírásért az Allahos duma)

Ami nálam nagy fogyasztó (volt): Google Maps, Facebook apk-ok, Auto.szinkron beállítás a Beállítások / Fiókok / XY-nál, + én kikapcsoltam az auto.fényerőt - egy szenzorral kevesebb. De rád van bízva, majd ki tapasztalod. Meg ugye adtam egy linket az akku figyelésre is.