Hűha...mert majdnem mindenhol úgy írták,hogy ugye recovery és rá az update merthogy advance-ra 4.1.2re csak ugy lehet...és akkor ha újra raktam odinnal,utána a cikkben említett update zippet rakom újra?!de a biztonság kedvéért meg tudod nekem mondani hogy hanyas cwm-nek kell lennie?6.1?6.0? Stb mert probalkoztam mar újabb verzsönnel is de azt meg mint mondtan be se akarta tölteni.
Nagyon remélem hogy csak én öregszem, mert most aztán kezdem végképp elveszteni a fonalat...
1. Factory reset után ráteszed Odinnal amelyik gyári romot akarod.
2. Majd ezután ha betölt a rendszer, kikapcs, és a gyári 3e recoveryből telepíted ezt: You are not allowed to view links.
Register or
Login (halkan jegyzem meg, ezt a mai napig 47273-szor töltötték le)
3. Ezzel lesz egy ideiglenes 6.0.28-as CWM recoveryd.
4. Ebből a recoveryből telepíted az indítóban leírtak szerint a kernel.zip-et.
A kernel.zip-ben azaz a kernelben VAN CWM recovery, a kernellel együtt települ, szinte mind kivétel nélkül ha jól emlékszem a 6.0.28-as. Tehát az update.zip-et le is törölheted, az csak a felrakás első mozzanata. Ennek a topiknak az indító hsz-ében megvan minden szükséges letöltő link és szájbarágós magyarázat. Ugyanez a folyamat van leírva. Ha így nem megy vagy nem vagy benne biztos, akkor a legnagyobb jóindulattal mondom, NE állj neki...
Egy kicsit felejtsd el a verzsönszámokat, válassz ki a romodnak megfelelő kernelt tedd ami le van írva (ahogyan!) és Te lehetsz a 47274.