0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ezt rakd fel hibátlanul működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Most még nincs rootolva a telom. Efs mentést kell csinálnom előtte ha ezt odinnal feltolom vagy már nincs meg az a veszély mint ami régen volt hogy akár gyári odinos rom is elronthatja az efs mappát...?! Ha kell efs mentés gyári t-s romot mivel tudnám kirootolni? köszönöm:)
Ezt használd amit én linkeltem mert ezzel nem ugrál fel az Észlelési Információ ezzel nem kell törölgetni dolgokat root után.
Rájöttem, hogy ez pontosan mire is való: I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tarEzt vissza kell tenni a root után, hogy tudjad nullázni a számlálót Triangle Away-el.Root maradt, számláló nullán
faq...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nekem nem ugrál semmi sehova azzal amit én linkeltem. De csak a T-Mobile-os gyari romról tudok nyilatkozni ...Pedig csak simán feltettem ahogy írták ..
Mivel a T-Mobilos Rom a legrégebbi, így ahhoz még a régi Rootoló kell, azzal valóban nem ugrál fel semmi. Az M végű utániakhoz kell az új Root, amiben bizony ugrál a háromszög meg a szöveg. Így én is inkább a XEH verziót tettem fel hogy ne kelljen rootolni csc módosítás miatt másik Romot.
Pont ezért mondtam, hogy csak a T-s ről tudok beszámolni. Én még csak annyit csináltam hogy rootoltam az említett verzióval a T-s romot. Még nem álltam neki feltenni más verziót. tervezem hogy felrakok majd valamit ..Az XXUAME2_I9505OXXAMDB_NEE -romot, vagy Omegat vagy CM-et .. még nem döntöttem el
Nekem csak az a bajom vele, hogy az XXUAME2_I9505OXXAMDB_NEE nálam BTU valamiért.
Csc programmal állítsd át XEH re.
Ezt értem, de ha NEE akkor miért BTU ?Ez a kérdésem.
Felrakva ez a nemet rom amit linkeltetek ... megerte brutal lett;) az a minimalis laggolas is megszunt:)Es persze koszonom a helpet:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nem, a gyari ami linkelve volt lehet nem nemet de mintha az lett volna rairva. Egyelore fozott rommal nem akarok foglalkozni meg varok par honapot:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Akkor írd be a verzió számát a profilodba, Please ..
Senkinek nincs meg semmi olvasott otlete fules hangero nov3lesre en mar atbujtam root explorerrel az egeszet sehol nem talalom azt a filet de meg hasonlot se ami a fules hangerot tarolna... s3 ban az elejen nemi szoveg atirassal lehettlett vmennsit javitani a hangeron:(Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről