0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
"Rakd fel ezt: You are not allowed to view links. Register or Loginés ezzel rakd recovery be."Torrente777
THX!De így csak akkor tudom ha beléptem telefonra ugye.De ha még előtte kell valamiért akkor úgy nem lehet ezek szerint még? (a 3gombos megoldással)
nem volt egybe csak össze volt rakva... a rootolás felrakta oszt ennyi:) majd ha itt is lesz tuti root valszeg itt is összefűzik mind a kettőt... kicsit nyugisabban nincs 1 hónap hogy kijött a telo...főleg így hogy ahol eddig csinálták a romokat ott többségében i9500 az elérhető típus szal lehet kicsit csinyán fogjuk kapni a főzött romokat meg hasonló... de szerintem így most alapgyáriban is szinte tökéletes... s3 és s2nél is éreztem hogy le kell cserélni most s4-nél abszolút nincs:)
Működik a 3 gombos megoldás de egyből engedd el a gombokat ha megjelenik a recovery felirat a bal sarokba ha úgy nem meg akkor csak a hengerő fel gombot nyomd meg ha megjelenik a recovery felirat.
Omega 3.0 la tesztelve tökéletesen működik!
akkor, ha nem túl nagy kérés, leírnád a telepítés menetét az omega topikban
MDM-et hogyan tudnák rootolni?Amit találtam a faqban módosított cf kernelt, annál kitömörítésnél kódot kér...Köszönöm előre is.
password: djembey2013)
Köszönöm Még egy kérdés: nem igazán értem ezt a filet I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5. Ezt fel kell tenni, a rootolás után?Vagy felteszem és eltünteti a rootot? Bár kétlem, hogy ezt csinálná...
Hi !T-Mobilos Rom helyett szerintetek a magyar függetlent tegyem fel vagy inkább a Nordic verziót ?
Ezt rakd fel hibátlanul működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt már én is leszedtem pár napja, de még nem raktam fel. Az enyém egyébként vodás... Milyen Neked ez a rom, mennyire lett tőle gyorsabb a teló? Ha ezzel is laggol, szerintem várok még egy kicsit a frissítéssel.
Csak azt nem értem annak ellenére hogy S3-ason is NEE verziót használtam, hogy miért jobb a Finneknek a szoftvere mint a magyar ? Vagy ennyire "belebarmolnak" a magyarok ?
Rakd fel nem bánod meg.
Ha felraktad ezzel a programmal állítsd át a csc t XEH re: You are not allowed to view links. Register or LoginGyári cwm el működik!
Valamit nagyon nem jól csinálhatok. Odinnal felraktam a linkelt romot, fel is ment szépen. Azonban amikor Kiesből visszaraktam a névjegyeket észrevettem egy érdekességet. Nem NEE a verzió amit ír hanem BTU. Na jó mondom ezzel a progival átállítom XEH-re. Telepítettem majd indítottam. Ekkor kiírja Root kell neki. Sebaj, leszedtem CWM-i9505_EXP4.tar -t, és odinból telepítettem. Azonban nincs superuser ikonom, tehát nem rootolta a telót. Mit rontottam el ?
Igen ez visszállítja gyárira dem kell vele foglalkozni mert felteszed a gyári romot és minden visszaáll gyárira.