2024, 11 28, 18:46:09

Szerző Téma: Gyári romok  (Megtekintve 138905 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sinesz

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
Re: Re: Gyári romok
« Reply #1650 Dátum: 2014, 07 02, 13:13:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Régebbi 4.4.2t talán enged ... de jobban nem tdusz visszamenni ... igen ha a gyári állapotot és a knoxmentességet meg akarod tartani akkor 3 filos... persze csak ha visszafele mész:)
Bocsi. De mint írtam, már nem listázza a telenoros magyar romot,  csak a vodafoneost. Sem a sammobile,  sem a samfirmware. Igen,  gyári állapot és knox mentesség fontos. 3fajlos utan az 1fajlossal is marad knox mentes?

Küldve az én GT-I9505-emről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1651 Dátum: 2014, 07 02, 13:20:12 »
Bocsi. De mint írtam, már nem listázza a telenoros magyar romot,  csak a vodafoneost. Sem a sammobile,  sem a samfirmware. Igen,  gyári állapot és knox mentesség fontos. 3fajlos utan az 1fajlossal is marad knox mentes?

tegnap neztem meg a telenort es a vodat es a tmbilt is kulon listazta hungary cimke alatt ott volt a tobbi is azert linkeltem a samfirmwaret ;) es teszem hozza meg most is ottvan ;) firmware database cimke fent majd a listaban allitod smartphone android 9505 lte country alatt eltekersz a hungary cimkejehez ott lesz a xeh a tmh a pan es  a vdh is ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1652 Dátum: 2014, 07 02, 14:32:55 »
tegnap neztem meg a telenort es a vodat es a tmbilt is kulon listazta hungary cimke alatt ott volt a tobbi is azert linkeltem a samfirmwaret ;) es teszem hozza meg most is ottvan ;) firmware database cimke fent majd a listaban allitod smartphone android 9505 lte country alatt eltekersz a hungary cimkejehez ott lesz a xeh a tmh a pan es  a vdh is ;)

Bocsi. Köszönöm szépen, ezt nem tudtam. Ha hazáértem megnézem. Köszi. :)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Gyári romok
« Reply #1653 Dátum: 2014, 07 02, 15:26:19 »
Dobna nekem vki egy linket a legfrissebb xeh 4.4-ről? Fórum keresőben semmit nem dob ki. Kösz, Ne sammobilost
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1654 Dátum: 2014, 07 03, 21:12:40 »
Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnek kerni. Olvastam XDA-n, hogy a legfrissebb XXUGNF1 gyari szoftverre van olyan root script amivel 0x0 marad a KNOX szamlaloja. Ha rootnal mar megoldott. Akkor esetleg visszaallitasra is van lehetoseg, hogy 0x0 legyen a szamlalo es a binary pedig official? Segitsegeteket elore is koszonom.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1655 Dátum: 2014, 07 03, 21:32:14 »
Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnek kerni. Olvastam XDA-n, hogy a legfrissebb XXUGNF1 gyari szoftverre van olyan root script amivel 0x0 marad a KNOX szamlaloja. Ha rootnal mar megoldott. Akkor esetleg visszaallitasra is van lehetoseg, hogy 0x0 legyen a szamlalo es a binary pedig official? Segitsegeteket elore is koszonom.
vissza állítás elvileg van a supersu teljes unroot de a legtisztább sztem még  mindig az ha odinnal felrakod rá újra az nf1 -t :) adataid megmaradnak a root meg eltűnik :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1656 Dátum: 2014, 07 03, 21:47:35 »

vissza állítás elvileg van a supersu teljes unroot de a legtisztább sztem még  mindig az ha odinnal felrakod rá újra az nf1 -t :) adataid megmaradnak a root meg eltűnik :)
Attol a KNOX bootloader szamlaloja meg nem fog nullazodni es a binary is custom marad.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1657 Dátum: 2014, 07 03, 22:18:12 »
Elvileg itt a megoldas. [GUIDE] ROOT + OTA & KIES Updates + OFFICIAL Device Status (XXUGNF1) [GT-I9500/I9505]: You are not allowed to view links. Register or Login
Megerositene valaki aki mar probalta, jogy tenyleg full gyarira visszaall tole a bootloader?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1658 Dátum: 2014, 07 04, 06:32:30 »
Attol a KNOX bootloader szamlaloja meg nem fog nullazodni es a binary is custom marad.
knox szamlalot sose fogod nullazni a binary customrol viszont egy gyari romc flasseles utan viszont offra vallt ;) en is igy csinaltam mindig amikor gyariztan :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1659 Dátum: 2014, 07 04, 07:08:14 »

knox szamlalot sose fogod nullazni a binary customrol viszont egy gyari romc flasseles utan viszont offra vallt ;) en is igy csinaltam mindig amikor gyariztan :D

Ha megnezed az alabbi linket ott van egy root megoldas aminel mar megoldottak, hogy ne ugorjon a szamlalo. Ezert gondoltam megkerdezem hatha van megoldas erre visszafele is.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1660 Dátum: 2014, 07 04, 07:13:50 »

Szerintem az új ROM-okra már nincs knoxmentes root. Nem a ROM miatt, hanem a Linux kernelben befoltozták a biztonsági rést június 3. után.
Azután hogy az XDA mit írt, vagy igaz-e vagy milyen változás történt ebben közben, azt nem tudom.
Tehát vagy nem frissítesz, vagy nem tudsz knoxmentesen rootolni.

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #1661 Dátum: 2014, 07 04, 07:33:15 »
Szerintem az új ROM-okra már nincs knoxmentes root. Nem a ROM miatt, hanem a Linux kernelben befoltozták a biztonsági rést június 3. után.
Azután hogy az XDA mit írt, vagy igaz-e vagy milyen változás történt ebben közben, azt nem tudom.
Tehát vagy nem frissítesz, vagy nem tudsz knoxmentesen rootolni.

A towelroot ezt is megoldotta, szóval már barmilyen romon tudsz rootolni knox flag váltás nélkül :)
Viszont ha ugrott már, akkor csak alaplap cserével lehet "nullázni"!

SGS4 + Tapatalk Pro

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1662 Dátum: 2014, 07 04, 08:08:56 »
Ha megnezed az alabbi linket ott van egy root megoldas aminel mar megoldottak, hogy ne ugorjon a szamlalo. Ezert gondoltam megkerdezem hatha van megoldas erre visszafele is.
de a legujabbat mar megin nem lehet rootilni knox ugras nelkul irjak is itt az s4 alltalanosban erre irtam hogy igen az elozo verziojat rootolni lehet hogy utana visszallitsd van unroot is a supersu apban de ettol marad custom a rendszer ha viszont odinbol ugyan azt a romot ujra rakuldod vissza all offra es eltunik a root . De ha mar a knox ugrott azzal nem lehet csinalni semmit....

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1663 Dátum: 2014, 07 04, 08:44:20 »

A towelroot ezt is megoldotta, szóval már barmilyen romon tudsz rootolni knox flag váltás nélkül :)
Viszont ha ugrott már, akkor csak alaplap cserével lehet "nullázni"!

SGS4 + Tapatalk Pro
Igen ezt talaltam meg en is. Erre voltam kivancsi, szoval akkor nem megy. Koszonom a segitseget.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1664 Dátum: 2014, 07 04, 08:49:32 »

De ha mar a knox ugrott azzal nem lehet csinalni semmit....

Az tuti ugrott, mert asszem mar a novemberi nemet gyariban is volt knox aztan az lett frissitve valamikor februar marcius kornyeken az akkori aktualisra szoval biztosan ugrott. Vegulis mindegy nem lemyeges csak kivancsisagbol kerdeztem meg. A kijelzo uvege mar igy is ketszer lett cserelve monoron szoval garancia szempontjabol mimdegy. Koszonom mindenkinek a segitseget. Tovabbi jo romolast.

Sziasztok.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1665 Dátum: 2014, 07 04, 09:03:05 »
Az tuti ugrott, mert asszem mar a novemberi nemet gyariban is volt knox aztan az lett frissitve valamikor februar marcius kornyeken az akkori aktualisra szoval biztosan ugrott. Vegulis mindegy nem lemyeges csak kivancsisagbol kerdeztem meg. A kijelzo uvege mar igy is ketszer lett cserelve monoron szoval garancia szempontjabol mimdegy. Koszonom mindenkinek a segitseget. Tovabbi jo romolast.

Sziasztok.
ha kimondottan gyarival frissitetted es nem rootoltad egyiket se akkor nem zgrott onnantol ugrik ha custom recoveryt custom romot es olyan rootot hasznalsz ami tutira rootol de ugrik a knox.:) amig ezek nem tortentek meg csak barmilyen nemzetosegu gyari rom frissites addig nem ugrott.. de ennel egyszerubb ha bemesz download modba es megnezed ;)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1666 Dátum: 2014, 07 04, 10:01:37 »
ha kimondottan gyarival frissitetted es nem rootoltad egyiket se akkor nem zgrott onnantol ugrik ha custom recoveryt custom romot es olyan rootot hasznalsz ami tutira rootol de ugrik a knox.:) amig ezek nem tortentek meg csak barmilyen nemzetosegu gyari rom frissites addig nem ugrott.. de ennel egyszerubb ha bemesz download modba es megnezed ;)

A gyari szoftver mar a vasarlastol szamitva 1.5 oraval kesobb ugrott rola:-D Egy Nexus usernek ez alap:-) No meg a haveromat sem kellett nagyon rabeszelni az elozzo telefonjan is CM volt.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1667 Dátum: 2014, 07 04, 10:13:20 »
A gyari szoftver mar a vasarlastol szamitva 1.5 oraval kesobb ugrott rola:-D Egy Nexus usernek ez alap:-) No meg a haveromat sem kellett nagyon rabeszelni az elozzo telefonjan is CM volt.
jah jo azt nem irtad csak hogy frissitetted :D igen vhogy ugy jott a november december kornyeke:)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1668 Dátum: 2014, 07 04, 10:29:54 »
jah jo azt nem irtad csak hogy frissitetted :D
Aki ismer az tudja milyen vagyok. Ha csavarhuzo van a kezembe nem felek hasznalni:-D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1669 Dátum: 2014, 07 04, 10:54:50 »
Aki ismer az tudja milyen vagyok. Ha csavarhuzo van a kezembe nem felek hasznalni:-D
engem se foglalkoztatott a knox... :D csak mondjuk az volt a baj hogy nem tudtam rola es akartam egy teljes pucolast ezert raktam egy 4 filos romot csak abban volt mar knox :$utana meg memt vissza egy fozelek:₩

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1670 Dátum: 2014, 07 04, 11:11:36 »

engem se foglalkoztatott a knox... :D csak mondjuk az volt a baj hogy nem tudtam rola es akartam egy teljes pucolast ezert raktam egy 4 filos romot csak abban volt mar knox :$utana meg memt vissza egy fozelek:₩

Ilyenek ezek a fozelekek. Finomak nagyon, foleg ha egy, ket szelet hus is van hozzajuk:-)

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #1671 Dátum: 2014, 07 04, 12:47:50 »
Sziasztok,

Nem tapasztaltatok olyat mostanában, hogy FaceB + messenger használata közben olyan mintha eltűnne minden memória, és konkrétan se előre se hátra nem tudok lépni lefagy. Majd lezárom a telefont, és feloldani se bírom. kell neki 1 perc gondolkodás és akkor észbe kap de laggos lesz nagyon.

Az új szoftver update hozott valami érdemleges újitást?
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1672 Dátum: 2014, 07 04, 16:42:54 »
Sziasztok,

Nem tapasztaltatok olyat mostanában, hogy FaceB + messenger használata közben olyan mintha eltűnne minden memória, és konkrétan se előre se hátra nem tudok lépni lefagy. Majd lezárom a telefont, és feloldani se bírom. kell neki 1 perc gondolkodás és akkor észbe kap de laggos lesz nagyon.

Az új szoftver update hozott valami érdemleges újitást?
nem pedig hasznalom... itt vmi nalad lesz

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #1673 Dátum: 2014, 07 04, 18:51:16 »
nem pedig hasznalom... itt vmi nalad lesz

Én is ettől félek. Most lett kicserélve a mobilom, és vadi új a jelenlegi. Csak nem értem miért csinálja ezt... Valami program okozhat ilyet?
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #1674 Dátum: 2014, 07 04, 20:53:19 »
Én is ettől félek. Most lett kicserélve a mobilom, és vadi új a jelenlegi. Csak nem értem miért csinálja ezt... Valami program okozhat ilyet?
Nekem is jó, igaz mindig valami főzött rom van az enyémen. De eddig ilyet nem tapasztaltam semelyiken!