Tenyleg nem rossz miutan az emner gyermeki betegaegeit helyre billenti.. mint hogy teljesen kihagyja a telepites kozben a samsung zenelejatszot ezert pl csengohangot se lehet valasztani mert fczik.. de miutan felraktam az s5 lejatszojat mar legalabb a zeneljatszobol tudtam csengohangot beallitani mert minden mas program ugyan azzal fczik.. de igy mar tenyleg baro sok benne az extra ami miatt szeretni lehet... egyik nagyon ilyen hogy pl az echo-hoz kepest fele annyi lagg sincs es lassulas belakas utan es a jatekok pl echon vmi ritka sz...ul mentek nalam.. itt fain;)
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Gondolom a leírás szerint telepítetted és csak az Aroma installerben csináltál full wipe-ot! Mert különben írják is, hogy nem lesz jó.
Miért hagytad ki a samsungos zenelejátszót, mikor az egyik legjobban használható szerintem.
2 napja nyúzom és semmire nem Fc-zett eddig. Játékok, normál progik stb. Nekem bevállt.
Előtte ott tartottam, hogy megy az s4 a levesbe, mert nagyon meguntam a gyári romot. Viszont kipróbáltam a Google editiont és az gyors, de rettentő unalmas és fapados. Viszont ettől a Phoenix romtól mindent megkapok ami a gyáriból hiányzott! És gyorsabb, lagmentes.... Nekem bejön ez a lényeg.