2024, 11 26, 15:22:27

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395484 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5475 Dátum: 2014, 07 15, 13:04:40 »
Kicsit off.. nem tudja vki annak a régi filmnek a cimét amiben steve job és bill gatse "életutját" filmesitették meg hogy lopta el bill a grafikus felületet a macröl stb... nagyon régen még kicsinek ment vmelyik csatornán azota se tudom a cimét.. de azota leakarom vadászni ujra biztos jobban felfognám:D amit találtam lehet az de nem ezek a szinészek rémlenek benne..:p

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic/ Ndrive/ Igo/ Navigon
  • PDA: M 9
« Reply #5476 Dátum: 2014, 07 15, 13:21:08 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!
Imco

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5477 Dátum: 2014, 07 15, 13:36:11 »

Köszi nah igen én nem ezt találtam ez lesz az ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #5478 Dátum: 2014, 07 16, 16:51:59 »
Üdv.Várható ,hogy a 4.4.2-nél lesz jobb ,sokkal jobb,frisebb versió?ha igen,mikor?Köszönöm

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5479 Dátum: 2014, 07 16, 16:54:54 »
Üdv.Várható ,hogy a 4.4.2-nél lesz jobb ,sokkal jobb,frisebb versió?ha igen,mikor?Köszönöm
Sztem a 4.4 kimarad... de az android L vmikor karácsony körül biztos kapja majd az s4 de azt lehet hogy a 4.4 t is vmikor :)

Gizike88

• Vendég
« Reply #5480 Dátum: 2014, 07 16, 16:59:39 »
Sztem a 4.4 kimarad... de az android L vmikor karácsony körül biztos kapja majd az s4 de azt lehet hogy a 4.4 t is vmikor :)

Köszi  :)

Nem elérhető billyboy

• Navigáció / Navigation: iGO8, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy SII, S4
« Reply #5481 Dátum: 2014, 07 17, 18:26:29 »
Sziasztok.
Tud valaki olyan programot amivel indító ikont lehet kirakni.
Arra gondolok hogy, egy exel file-nak indító ikont rakjak ki a képernyőre.
Köszönöm

Nem elérhető Tuzsi88

• PDA: Samsung Galaxy S 4
« Reply #5482 Dátum: 2014, 07 17, 20:02:31 »
Sziasztok! Volt már valakinek olyan problémája S4-el, hogy az autóban sima usb-s töltővel nem töltődött? Hálózatin semmi gond csak az autóban nem akar töltődni valami oknál fogva mióta megkapta a 4.4.2-es frissítést. Valami ötlet esetleg? Előre is köszi!

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
« Reply #5483 Dátum: 2014, 07 18, 08:02:31 »
Sziasztok! Volt már valakinek olyan problémája S4-el, hogy az autóban sima usb-s töltővel nem töltődött? Hálózatin semmi gond csak az autóban nem akar töltődni valami oknál fogva mióta megkapta a 4.4.2-es frissítést. Valami ötlet esetleg? Előre is köszi!
Ez így futurisztikusnak tűnik számomra. Másik autó másik töltőjével próbáltad?
Üdv!
Imco

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
« Reply #5484 Dátum: 2014, 07 18, 08:06:33 »
Sziasztok.
Tud valaki olyan programot amivel indító ikont lehet kirakni.
Arra gondolok hogy, egy exel file-nak indító ikont rakjak ki a képernyőre.
Köszönöm
Az alkalmazások és widgetek opciónál jobbat szeretnél?
Vagy azt nem ismered?
Az exe gondolom elírás. :)
Üdv!
Imco

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5485 Dátum: 2014, 07 18, 08:22:41 »
Az alkalmazások és widgetek opciónál jobbat szeretnél?
Vagy azt nem ismered?
Az exe gondolom elírás. :)
exel filnak az office exel xls filere gondolt gondolom én;) szoval ... ilyet nem ismerek csak launcher csere formájában... apex nova launcherben van opcio hogy parancsikon létrehozása és akkor kiválszthatsz bmit és csinál hozzá.. de ugye ezek launcehere lecserélik a gyári kinézetet:)
Nah modositok körbe néztem playen van egy file shortcut a neve. Leszeded telepited és utána ugy müködik hogy bmilyen file kezelövel megkeresed a filét amit szeretnél és mintha küldenéd kékfogon vagy facéra rányomsz a küldésre és kiválasztod a progit tudsz neki ikont adni nevet....és utána kirakja  kezdöre :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #5486 Dátum: 2014, 07 18, 19:05:46 »
exel filnak az office exel xls filere gondolt gondolom én;) szoval ... ilyet nem ismerek csak launcher csere formájában... apex nova launcherben van opcio hogy parancsikon létrehozása és akkor kiválszthatsz bmit és csinál hozzá.. de ugye ezek launcehere lecserélik a gyári kinézetet:)
Nah modositok körbe néztem playen van egy file shortcut a neve. Leszeded telepited és utána ugy müködik hogy bmilyen file kezelövel megkeresed a filét amit szeretnél és mintha küldenéd kékfogon vagy facéra rányomsz a küldésre és kiválasztod a progit tudsz neki ikont adni nevet....és utána kirakja  kezdöre :)

sztem *.*.exe kiterjesztésre gondolt! :D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #5487 Dátum: 2014, 07 18, 19:39:13 »
sztem *.*.exe kiterjesztésre gondolt! :D

Nem. Nézd meg mégegyszer, elsőre és is benyaltam és hüledeztem. ;)
Excel akart lenni, csak nem a legjobb helyesírással. A végén fedezd fel az l karaktert.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
« Reply #5488 Dátum: 2014, 07 19, 16:39:16 »
Hogyan kivitelezhető az, hogy a telefon memóriájáról átmásolom az sd-re a játtékokat és mindezután el is induljanak? Fontos lenne, csak a X-Com kb. 3,5 giga. Rootolva vagyok.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #5489 Dátum: 2014, 07 19, 18:29:31 »
Hogyan kivitelezhető az, hogy a telefon memóriájáról átmásolom az sd-re a játtékokat és mindezután el is induljanak? Fontos lenne, csak a X-Com kb. 3,5 giga. Rootolva vagyok.

Amelyik app alkalmas erre, az megtehető az Alkalmazáskezelőből. De vannak rá programok is, amik lehet, hogy ugyanoda vezetnek. ;)

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
« Reply #5490 Dátum: 2014, 07 19, 19:52:00 »
Esetleg azt nem tudjátok megmondani, hogy hova, milyen néven tölti le a frissítést?
Gondolom ha letörlőm, akkor nem tudja telepíteni! :D

Köszi!
Nincs senkinek ötlete?
Üdv!
Imco

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #5491 Dátum: 2014, 07 19, 21:47:54 »
Ha valaki ki akarja próbálni:

Én csak ajánlani tudom! Baromi jó rom. Aroma installer, Knox mentes, rengeteg extra funkcióval. Nem akad. S5 design+ komplett témák stb....
Megérdemelne egy külön topikot!

Gizike88

• Vendég
« Reply #5492 Dátum: 2014, 07 20, 17:56:11 »
Nem ide való,kicsit off!Egy overmaxos tablet tulajdonosa írta,ezt meg kellett osztanom:D
"hallo sziasztok.ma kaptam 1 overmax ov-tb-08iikl tabot és ha bekepcsolom akk. megjeleni az kis zöld csávó ée fekszik az mit jelent??valaki segítene???"

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5493 Dátum: 2014, 07 20, 20:42:54 »

Nem ide való,kicsit off!Egy overmaxos tablet tulajdonosa írta,ezt meg kellett osztanom:D
"hallo sziasztok.ma kaptam 1 overmax ov-tb-08iikl tabot és ha bekepcsolom akk. megjeleni az kis zöld csávó ée fekszik az mit jelent??valaki segítene???"

Ird meg neki tuti elfaradt, ez lehet tobb okbol is.
Ejszakas volt, napkozben nehez fizikai munkat vegzett, stb
Lehet rosszabb is, esetleg berugott, most is reszeg, eluthette vki es cserbenhagyta...
Eletfunkciokat kene nezni aztan mentot hivni neki v aki segit.

Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #5494 Dátum: 2014, 07 21, 08:23:16 »
Ird meg neki tuti elfaradt, ez lehet tobb okbol is.
Ejszakas volt, napkozben nehez fizikai munkat vegzett, stb
Lehet rosszabb is, esetleg berugott, most is reszeg, eluthette vki es cserbenhagyta...
Eletfunkciokat kene nezni aztan mentot hivni neki v aki segit.

Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával

Stabil oldalfekvést se feledjük.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5495 Dátum: 2014, 07 21, 10:41:27 »
Ha valaki ki akarja próbálni:

Én csak ajánlani tudom! Baromi jó rom. Aroma installer, Knox mentes, rengeteg extra funkcióval. Nem akad. S5 design+ komplett témák stb....
Megérdemelne egy külön topikot!
Tenyleg nem rossz miutan az emner gyermeki betegaegeit helyre billenti.. mint hogy teljesen kihagyja a telepites kozben a samsung zenelejatszot ezert pl csengohangot se lehet valasztani mert fczik..:) de miutan felraktam az s5 lejatszojat mar legalabb a zeneljatszobol tudtam csengohangot beallitani mert minden mas program ugyan azzal fczik..:D de igy mar tenyleg baro sok benne az extra ami miatt szeretni lehet... egyik nagyon ilyen hogy pl az echo-hoz kepest fele annyi lagg sincs es lassulas belakas utan ;) es a jatekok pl echon vmi ritka sz...ul mentek nalam.. itt fain;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5496 Dátum: 2014, 07 21, 12:47:18 »
Nem tudom gyerekek ez lehet e akksi problem... eddig ha felraktam toltore(gyari) es kozben hasznaltam siman huzta felfele az akksit... most kb 2-3 hete elkezdte hogy merul toltes kozben... vannak progik meg bizonyos kerneleknek a tweakerek amivel lehet nezni mennyit vesz fel az akksi toltes kozben.. nah ez ha bevan kapcsolva a kijelzo 4-500 kat vesz fel az 1900 helyett ami toltore van irva.. valszeg alapjaraton se vesz fel ennyit de gondolom ennek boven 1000 felett kene lennie akkor is ha eddig jasznalat kozben is siman toltotte az aksit.. ha lerakom a trlefont toltes kozben a visszajelzo led is eleg halovanyan vilagit a tetjen pirosan.. majd eltelik kb 5 perc es beporog es vissza all regi toltesi sebessegre felgyullad rendesen a piros led es pikk pakk felhuzza... de ha ilyenkor felveszen megint visssza all... ahogy nezten ezt a kernel vezerli.. lehet higy az egyik kernel belenyult esetleg a toltes vezerlesbe de mar tobb romot is probaltam tobb kernelt is mindig ugyan ez maradt.. most mar arra gondoltam egy 4 filos 4.4 t kiprobalok hogy gyaluljon vmi rendesen.. de azt meg nem talaltam.. ha valakinek van otlete vagy van esetelg likje egy ilyen 4 filos 4.4hez azt megkoszonnem.. az akksi friss kb fel eves...

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
« Reply #5497 Dátum: 2014, 07 21, 14:01:22 »
Nem tudom gyerekek ez lehet e akksi problem... eddig ha felraktam toltore(gyari) es kozben hasznaltam siman huzta felfele az akksit... most kb 2-3 hete elkezdte hogy merul toltes kozben... vannak progik meg bizonyos kerneleknek a tweakerek amivel lehet nezni mennyit vesz fel az akksi toltes kozben.. nah ez ha bevan kapcsolva a kijelzo 4-500 kat vesz fel az 1900 helyett ami toltore van irva.. valszeg alapjaraton se vesz fel ennyit de gondolom ennek boven 1000 felett kene lennie akkor is ha eddig jasznalat kozben is siman toltotte az aksit.. ha lerakom a trlefont toltes kozben a visszajelzo led is eleg halovanyan vilagit a tetjen pirosan.. majd eltelik kb 5 perc es beporog es vissza all regi toltesi sebessegre felgyullad rendesen a piros led es pikk pakk felhuzza... de ha ilyenkor felveszen megint visssza all... ahogy nezten ezt a kernel vezerli.. lehet higy az egyik kernel belenyult esetleg a toltes vezerlesbe de mar tobb romot is probaltam tobb kernelt is mindig ugyan ez maradt.. most mar arra gondoltam egy 4 filos 4.4 t kiprobalok hogy gyaluljon vmi rendesen.. de azt meg nem talaltam.. ha valakinek van otlete vagy van esetelg likje egy ilyen 4 filos 4.4hez azt megkoszonnem.. az akksi friss kb fel eves...

cserelj usb kabelt.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5498 Dátum: 2014, 07 21, 14:21:30 »
cserelj usb kabelt.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el
elfelejtettem irni hogy ezen is tul vagyok ... kaptam kolcson mas toltot is es masik kabelt is probaltam mar... szinten zenesz volt... ezert gondolotam hogy a kt kernellel kezdte elcsinalni... nem e az nyult bele vmibe amit vmiert masik kernel nem ir felul igy hogy nem csinaltam egy teljes gyalut... mert vmiert mar a custom rekokbol is elszedtek a teljes belso sd gyalu opciot... systemet stb torlik.. de attol pl kepek hasonlok mind fent marad ... meg a gyari beallitasok visszaallitas is miota 4.4 van fent hagyja a jatekok stbk mappait... :) ezert akarom meg megprobalni egy 4 filos rommal egy teljes re particiot...

Ui. Ami meg erdekes hogy ha repcsi modba rakom vagy eleg ha kinyomom a wifit es vagy mobilnetet toltes kozbe abban a pillanatban megindul a toltes de akkor is csak asztalra rakva kikapcsolt kijelzovel.. ha ezek maradnak akkor csak akkor ha at allt deep sleepbe par perc utan... ezert gondolom remenykedek hogy vmibszoftveres baki van...

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #5499 Dátum: 2014, 07 21, 15:08:39 »
Tenyleg nem rossz miutan az emner gyermeki betegaegeit helyre billenti.. mint hogy teljesen kihagyja a telepites kozben a samsung zenelejatszot ezert pl csengohangot se lehet valasztani mert fczik..:) de miutan felraktam az s5 lejatszojat mar legalabb a zeneljatszobol tudtam csengohangot beallitani mert minden mas program ugyan azzal fczik..:D de igy mar tenyleg baro sok benne az extra ami miatt szeretni lehet... egyik nagyon ilyen hogy pl az echo-hoz kepest fele annyi lagg sincs es lassulas belakas utan ;) es a jatekok pl echon vmi ritka sz...ul mentek nalam.. itt fain;)

Gondolom a leírás szerint telepítetted és csak az Aroma installerben csináltál full wipe-ot! Mert különben írják is, hogy nem lesz jó.
Miért hagytad ki a samsungos zenelejátszót, mikor az egyik legjobban használható szerintem.
2 napja nyúzom és semmire nem Fc-zett eddig. Játékok, normál progik stb. Nekem bevállt.
Előtte ott tartottam, hogy megy az s4 a levesbe, mert nagyon meguntam a gyári romot. Viszont kipróbáltam a Google editiont és az gyors, de rettentő unalmas és fapados. Viszont ettől a Phoenix  romtól mindent megkapok ami a gyáriból hiányzott! És gyorsabb, lagmentes.... Nekem bejön ez a lényeg.  ;)