2024, 11 26, 13:24:34

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395479 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5500 Dátum: 2014, 07 21, 16:16:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
elfelejtettem irni hogy ezen is tul vagyok ... kaptam kolcson mas toltot is es masik kabelt is probaltam mar... szinten zenesz volt... ezert gondolotam hogy a kt kernellel kezdte elcsinalni... nem e az nyult bele vmibe amit vmiert masik kernel nem ir felul igy hogy nem csinaltam egy teljes gyalut... mert vmiert mar a custom rekokbol is elszedtek a teljes belso sd gyalu opciot... systemet stb torlik.. de attol pl kepek hasonlok mind fent marad ... meg a gyari beallitasok visszaallitas is miota 4.4 van fent hagyja a jatekok stbk mappait... :) ezert akarom meg megprobalni egy 4 filos rommal egy teljes re particiot...

Ui. Ami meg erdekes hogy ha repcsi modba rakom vagy eleg ha kinyomom a wifit es vagy mobilnetet toltes kozbe abban a pillanatban megindul a toltes de akkor is csak asztalra rakva kikapcsolt kijelzovel.. ha ezek maradnak akkor csak akkor ha at allt deep sleepbe par perc utan... ezert gondolom remenykedek hogy vmibszoftveres baki van...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Cserélj kernelt. Előtte egy megfelelő Kernel Cleaning Script futtatása.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #5501 Dátum: 2014, 07 21, 18:53:19 »
Gondolom a leírás szerint telepítetted és csak az Aroma installerben csináltál full wipe-ot! Mert különben írják is, hogy nem lesz jó.
Miért hagytad ki a samsungos zenelejátszót, mikor az egyik legjobban használható szerintem.
2 napja nyúzom és semmire nem Fc-zett eddig. Játékok, normál progik stb. Nekem bevállt.
Előtte ott tartottam, hogy megy az s4 a levesbe, mert nagyon meguntam a gyári romot. Viszont kipróbáltam a Google editiont és az gyors, de rettentő unalmas és fapados. Viszont ettől a Phoenix  romtól mindent megkapok ami a gyáriból hiányzott! És gyorsabb, lagmentes.... Nekem bejön ez a lényeg.  ;)
nem hagytam ki a samsungos zene lejatszot csak szimplan nem is kerdezte az aroma(mert erre mindig figyelek mert csak ezt hasznalom)  es nem is rakta fel... :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5502 Dátum: 2014, 07 21, 18:54:40 »
Cserélj kernelt. Előtte egy megfelelő Kernel Cleaning Script futtatása.
ehez a scripthez tudnal adni egy linket vagy xdan fent van valahol?:) mert volt kt.. voot jeboo volt ael.. mindig ez volt.. a kt ota hozza teszem..:DD

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5503 Dátum: 2014, 07 21, 19:49:55 »
ehez a scripthez tudnal adni egy linket vagy xdan fent van valahol?:) mert volt kt.. voot jeboo volt ael.. mindig ez volt.. a kt ota hozza teszem..:DD

XDA. De próbáld ezt, illetve azért olvasgasd előtte, hogy mit tud. You are not allowed to view links. Register or Login
Vagy itt van ez: You are not allowed to view links. Register or Login

Nekem nincs S4-em, és csak S2-n ROM-oltam, csereberéltem kernelt, így abszolút tutira nem lehetek képben.  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5504 Dátum: 2014, 07 22, 12:29:48 »
Kiraly ez az ultra takarekos mod... vmit kitalaltak rzrk a samsungnal... felbyomtam 56%on allt fel ora mulva 63% volt... meg tolti is az akksit :DDDD jah igen portolva van s4re gari vesztos dolog... meg mielott kapnam hogy ez nem az s5 topik :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5505 Dátum: 2014, 07 22, 13:25:00 »
Nah ilyen johet majd :D

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #5506 Dátum: 2014, 07 25, 17:46:44 »
elfelejtettem irni hogy ezen is tul vagyok ... kaptam kolcson mas toltot is es masik kabelt is probaltam mar... szinten zenesz volt... ezert gondolotam hogy a kt kernellel kezdte elcsinalni... nem e az nyult bele vmibe amit vmiert masik kernel nem ir felul igy hogy nem csinaltam egy teljes gyalut... mert vmiert mar a custom rekokbol is elszedtek a teljes belso sd gyalu opciot... systemet stb torlik.. de attol pl kepek hasonlok mind fent marad ... meg a gyari beallitasok visszaallitas is miota 4.4 van fent hagyja a jatekok stbk mappait... :) ezert akarom meg megprobalni egy 4 filos rommal egy teljes re particiot...

Ui. Ami meg erdekes hogy ha repcsi modba rakom vagy eleg ha kinyomom a wifit es vagy mobilnetet toltes kozbe abban a pillanatban megindul a toltes de akkor is csak asztalra rakva kikapcsolt kijelzovel.. ha ezek maradnak akkor csak akkor ha at allt deep sleepbe par perc utan... ezert gondolom remenykedek hogy vmibszoftveres baki van...

Nézd meg az usb csatlokozódat, ha lehet pucold ki vmi nem fémes kefével.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5507 Dátum: 2014, 07 25, 21:05:26 »
Nézd meg az usb csatlokozódat, ha lehet pucold ki vmi nem fémes kefével.
köszi helyre jött ezzel a kernel cleanel ;) valszeg vmit a kt írt át amit utána nem tisztított egyikse ;)

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic/ Ndrive/ Igo/ Navigon
  • PDA: M 9
« Reply #5508 Dátum: 2014, 07 27, 21:13:36 »
Hali!

Volna egy kis problémám.
Feltettem ezt a /I9505XXUFNB9_I9505OXXFNB2_I9505XXUFNB9_HOME.tar.md5/ romot.
Mivel egyfolytában zaklatott, hogy frissítsem -és mert nem jött jó tanács a megszüntetésére -
letöltöttem az említett phoenix 9-et. Recovery mode híján rájöttem, hogy rootolatlan a telcsim.
Rátettem ezt /philz_touch_6.12.2-jfltexx.tar.md5/  amivel sikeresen téglát varázsoltam a telóból!  :shock:
Majd még vagy 3-4 ilyen olyan cuccal próbáltam életre csiholni. Régebbi root és office statussal is.
A csúcs amit elsőre megalkottam és nem változott sehogy:
Samsung induló felirat felett 1 piros 1 sárga sor. AZ alsóban kernel probléma üzenet, és megáll!  :shock:

Teljes boldogságban úszva visszatettem a fenti romot.
Örömömre most minden ok.  :oops:

Kérdéseim:
Hogy tudnám felvarázsolni azt a phoenixet?
Az XDA-n néztem, de ugye ahhoz hogy a zippet feltegyem kéne a recovery mód. / Vagy nem?/
Esetleg valami szájbarágós magyar link, ha triviális dolgot kérdezek.
Van még egy régebbi 5.10 philzem, de ezek után már nem merem rátenni, mert nem tudom mivel akad össze.
/ már ha összeakad/

Még egy érdekesség: Múltkori telepítésnél szétvertem a gépem mert nem ment a wifi.
Na most rájöttem, hogy odin 3.07+ download mode letiltja a wifim.  :taps:
Tapasztalt ilyet más is?
Éppen küzdök ezerrel és nem tudok netezni megoldásért!  :)
Állat boldog voltam!

Hirtelen ennyi, mert már agyilag lelaktam magam!  :)

Köszi!

Üdv!
Imco

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #5509 Dátum: 2014, 07 27, 23:37:00 »
Hali!

Volna egy kis problémám.
Feltettem ezt a /I9505XXUFNB9_I9505OXXFNB2_I9505XXUFNB9_HOME.tar.md5/ romot.
Mivel egyfolytában zaklatott, hogy frissítsem -és mert nem jött jó tanács a megszüntetésére -
letöltöttem az említett phoenix 9-et. Recovery mode híján rájöttem, hogy rootolatlan a telcsim.
Rátettem ezt /philz_touch_6.12.2-jfltexx.tar.md5/  amivel sikeresen téglát varázsoltam a telóból!  :shock:
Majd még vagy 3-4 ilyen olyan cuccal próbáltam életre csiholni. Régebbi root és office statussal is.
A csúcs amit elsőre megalkottam és nem változott sehogy:
Samsung induló felirat felett 1 piros 1 sárga sor. AZ alsóban kernel probléma üzenet, és megáll!  :shock:

Teljes boldogságban úszva visszatettem a fenti romot.
Örömömre most minden ok.  :oops:

Kérdéseim:
Hogy tudnám felvarázsolni azt a phoenixet?
Az XDA-n néztem, de ugye ahhoz hogy a zippet feltegyem kéne a recovery mód. / Vagy nem?/
Esetleg valami szájbarágós magyar link, ha triviális dolgot kérdezek.
Van még egy régebbi 5.10 philzem, de ezek után már nem merem rátenni, mert nem tudom mivel akad össze.
/ már ha összeakad/

Még egy érdekesség: Múltkori telepítésnél szétvertem a gépem mert nem ment a wifi.
Na most rájöttem, hogy odin 3.07+ download mode letiltja a wifim.  :taps:
Tapasztalt ilyet más is?
Éppen küzdök ezerrel és nem tudok netezni megoldásért!  :)
Állat boldog voltam!

Hirtelen ennyi, mert már agyilag lelaktam magam!  :)

Köszi!
persze.. simán megéri 1-2 be-ki kapcsóló dologért tönkretenni a telefont mert amúgy kb semmibe nem különbözik egymástól.. ja de.. a facebook 0,2 másodperccel később indul el.. :D én a helyedben rohadtul örülnék h nem dobtam ki 80-90 ezret az ablakon és hagynám a p*ba az egészet.. mert 1 ilyen ökörség se ér annyit h tönkretedd a telefonod.. én is romoltam már annyit s2 vel s3 al meg a családba lévő összes androidos vacakkal.. de rohadtul megértem a samsungot a knoxszal.. az s4 emen gyári rom van minden patent, 1 gondom nincs vele nem hiányzik semmi, már a root se.. az egész ilyen sztem már csak fax verés :) vannak akik naponta újrarakják 3X ment XDA n 1 romkészítő 1 A betűt B re javított a romba és ugranak neki h húúdenagy változás lehet.. feltételezem RENGETEG olyan funció van ami a gyáriban nincs és az életedben nélkülözhetetlen kb :) csak nem értem okosteló nélkül h amradtál eddig életben :) volt itt vki akinek a 16 giga nem volt elég és kérdezte h a 128? as kártyát is viszi e.. :D hát vicc :D na mind1.. csak azt akartam ezzel az egésszel h sztem hagyd a fenébe és örülj még h megy :D ezek után.. :D abból a 80 ból amiből vennél 1 másik s4 et vegyél inkább 1 simsont aztán ba*adneki :D

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
« Reply #5510 Dátum: 2014, 07 28, 08:12:53 »
Köszi a hsz-t! :ok:

Esetleg valamelyik kérdésre választ valaki? :)
Üdv!
Imco

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5511 Dátum: 2014, 07 28, 12:57:29 »
Köszi a hsz-t! :ok:

Esetleg valamelyik kérdésre választ valaki? :)
Nem tudom mert nem tudsz phikzet rakni odinnal se.. en is azt hasznalom siman megy... wifis dolog erdekes :D nem ertem mert tiltja le az odin a gepeden   levo wifit :D az hogy recovery utan   van kek es sarga feliratod az nrm problem az nalam is megvan..

Nem elérhető Zisydeejay

• PDA: SAMSUNG gALAXY I9505
« Reply #5512 Dátum: 2014, 07 29, 14:01:09 »
Sziasztok olyan problémám van hogy meghalt a töltőm vagy az usb kábelem vagy telcsim usb portja és kiszeretném hívni a szervizt csak egy kicsit fosok mivel knox 0x1 van nyugodtan kimerjem hívni vagy meg sem probáljam?? Előre is köszi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5513 Dátum: 2014, 07 29, 14:23:54 »
Sziasztok olyan problémám van hogy meghalt a töltőm vagy az usb kábelem vagy telcsim usb portja és kiszeretném hívni a szervizt csak egy kicsit fosok mivel knox 0x1 van nyugodtan kimerjem hívni vagy meg sem probáljam?? Előre is köszi
Multkor irtak hogy mar nezik elso dolga lett volna hogy download modba ment volna csak az illeto teloja teljesen meghalt igy nem tudta megnezni.. szoval mar nem ajanlatos...

Nem elérhető Zisydeejay

• PDA: SAMSUNG gALAXY I9505
« Reply #5514 Dátum: 2014, 07 29, 14:26:47 »
Multkor irtak hogy mar nezik elso dolga lett volna hogy download modba ment volna csak az illeto teloja teljesen meghalt igy nem tudta megnezni.. szoval mar nem ajanlatos...

Ez nem olyan jó hír sajnos gyári töltőm már lóg benne és félek hogy a teló usb portja is erősen kikopott! Őtlet?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5515 Dátum: 2014, 07 29, 15:11:03 »

Ez nem olyan jó hír sajnos gyári töltőm már lóg benne és félek hogy a teló usb portja is erősen kikopott! Őtlet?
Hat mivel az usb port egy kulon kis panelen van a telefonban sztem meg a samsung szerviz is olcson megoldja. Vagy irj ra itt veszkagsm usere samsungnal dolgozik o is foglalkozik telo szervizekkel es lehet pontosabb infot tud adni.

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
« Reply #5516 Dátum: 2014, 07 30, 07:42:31 »
Nem tudom mert nem tudsz phikzet rakni odinnal se.. en is azt hasznalom siman megy... wifis dolog erdekes :D nem ertem mert tiltja le az odin a gepeden   levo wifit :D az hogy recovery utan   van kek es sarga feliratod az nrm problem az nalam is megvan..

Odinos philzhez egy linket esetleg ?
Merthogy nem találtam.
Vagy minden mindegy alapon felteszem a régi 5.x-et az legalább ment! :)

Sárga és piros a felirat és onnan nem megy tovább a boot.

Üdv!
Imco

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
« Reply #5517 Dátum: 2014, 07 30, 09:21:21 »
Hali! Esetleg telepíthető valahogy az s5 energia takarékos módja valahogy az s4-re?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5518 Dátum: 2014, 07 30, 10:06:34 »
Odinos philzhez egy linket esetleg ?
Merthogy nem találtam.
Vagy minden mindegy alapon felteszem a régi 5.x-et az legalább ment! :)

Sárga és piros a felirat és onnan nem megy tovább a boot.
xda philz.. es a .tar vegzodes az odinos.. ott van az en is onnan szedem...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5519 Dátum: 2014, 07 30, 10:11:25 »
Hali! Esetleg telepíthető valahogy az s5 energia takarékos módja valahogy az s4-re?
Rootal custom recoval igen.. de ez gari vesztes... de akkor mar ha mindenkeppen erre szanod el magad inkabb egy romot rakj fel amiben alapbol benne van abban tuti mukodik.. nekem siman rootolt gyari romra meg doccenomentesen nem sikerult felrakni... most a phonix romjat hasznalom ebbrn benne van.. 4napra mar sikerult kihuznom a megszokott hetkoznapi hasznalatom mellet vele az uzemidot... net folyamatosan megy az enyemen valami jatszok fotozok bongeszek:) lenyeg ha zsebre vagom mindig bekapcsolom meg vissza ha ujra hasznalom:) igy volt nah majdnem 4nap szoval tenyleg nem hulyeseg ez amit kitalaltak samunal.. annyi hogy s4n kicsit lasabban kapcsol ki be mint az s5on legalabbis en meg csak errol videot lattam s5on lehet ottse olyan meses eloben;)  de ez sztem meg javulni fog a rommerek alltal:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5520 Dátum: 2014, 07 30, 11:08:27 »
Keresgeltem nyakbaakaszto nyilast a kicsiken es kozbe figyelmes lettem egy kis "ajtora"ha a leveszitek a hatlapot kijelzore fektetitek akkor a telefon bal szelen pont ott ahol a kis koromnyilas van a hatlap lepattintasahoz! van ez a kis ajto egy gi 9500 #÷8 felirattal ez mi tudja valaki probaltam felpatintani de nem ment feszegetni nem akartam.?!

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #5521 Dátum: 2014, 07 30, 13:43:06 »
Rootal custom recoval igen.. de ez gari vesztes... de akkor mar ha mindenkeppen erre szanod el magad inkabb egy romot rakj fel amiben alapbol benne van abban tuti mukodik.. nekem siman rootolt gyari romra meg doccenomentesen nem sikerult felrakni... most a phonix romjat hasznalom ebbrn benne van.. 4napra mar sikerult kihuznom a megszokott hetkoznapi hasznalatom mellet vele az uzemidot... net folyamatosan megy az enyemen valami jatszok fotozok bongeszek:) lenyeg ha zsebre vagom mindig bekapcsolom meg vissza ha ujra hasznalom:) igy volt nah majdnem 4nap szoval tenyleg nem hulyeseg ez amit kitalaltak samunal.. annyi hogy s4n kicsit lasabban kapcsol ki be mint az s5on legalabbis en meg csak errol videot lattam s5on lehet ottse olyan meses eloben;)  de ez sztem meg javulni fog a rommerek alltal:)

Az a gondom, hogy nekem ez a rom felrakás eddig soha nem volt probléma mentes. Legutóbb felraktam a google play verziót- nem tetszett, egy csomó minden hiányzott, a hozzáférési pontot manunálisan kell beállítani... gondoltam felrakok egy másikat (Echoe). Ott az volt a bibi, hogy el sem indult az egész, aztán meguntam a fa..ba az egészet és vissza tettem a gyárit. Plusz minden egyes alkalommal telepítgethettem vissza a programjaimat, amik kellenek. Most egy új rom azt jelenti, hogy megint kuka lesz a programkészletem, szedhetem össze újra, ha egyáltalán hajlandó elindulni az új rom. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e gyári rom-ra rootoltan custom r.-vel. Jut eszembe, múltkor én is akartam vmit feltolni (s5 app, zip telepítés sd-ről), de utána behalt az egész és el sem indult a készülék. Azt hittem nem tudok majd életet lehelni bele. Ja és a vicc, hogy a külső sd-t nem is látja a philz, pedig mint opció ott van a recoveryben.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #5522 Dátum: 2014, 07 30, 14:30:53 »

Ha esetleg telepíteném mégis ezt a phoenix-et... tudnál nekem segíteni, hogy hogyan. Oké philz fent kell hogy legyen, de onnantól nem igazán vágom. Telepítem a v9-et és utána full wipe in aroma vagy mi? Ez nekem kicsit kínai. Plusz hogy lesz ebből 9.4?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5523 Dátum: 2014, 07 30, 14:38:01 »

Ha esetleg telepíteném mégis ezt a phoenix-et... tudnál nekem segíteni, hogy hogyan. Oké philz fent kell hogy legyen, de onnantól nem igazán vágom. Telepítem a v9-et és utána full wipe in aroma vagy mi? Ez nekem kicsit kínai. Plusz hogy lesz ebből 9.4?
Nah nekem most nem is philz van fent ha nem sima cwm touch. Azt irjak phonixre hogy csak az aromaba kell full wipot tolni sot az ajanlott.. en cwmel csinaltam egy kicsi problema van hogy csengohang valasztasnal ha hozzadas gombra megyek fczik es telepites utan nem volt gyari zenelejatszo.. de ezt megoldottam feltettem az s5-t igaz az fc megmaradt de zenelejatszobol barmihez tudsz csengohangot rendelni.. de valszeg ha csak az aromas full wipot valasztod akkor neked ilyen gondod nem lesz. Ugye ez annyibil fog allni hogy az aroma installer megkerdi akarsz e akarok igen kivalasztgatod mit akarsz mit nem azokbol amiket kerdez majd. Utana 9.4 ugy lesz hogy a beallitasokban lesz egy phoenix extra opcio ebbe belepsz letekersz a legaljara ott lesz phoenix rom ota center letoltod a zippet azt hiszem fel is ajanlja hogy telepiti is utana nah az nekem jott ossze de letolti egy mappaba a zippet es azt rakuldod minden wipe nelkul ugy mintha romot raknal. Es kesz mar is 9.4 :)

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #5524 Dátum: 2014, 07 30, 14:44:09 »
Nah nekem most nem is philz van fent ha nem sima cwm touch. Azt irjak phonixre hogy csak az aromaba kell full wipot tolni sot az ajanlott.. en cwmel csinaltam egy kicsi problema van hogy csengohang valasztasnal ha hozzadas gombra megyek fczik es telepites utan nem volt gyari zenelejatszo.. de ezt megoldottam feltettem az s5-t igaz az fc megmaradt de zenelejatszobol barmihez tudsz csengohangot rendelni.. de valszeg ha csak az aromas full wipot valasztod akkor neked ilyen gondod nem lesz. Ugye ez annyibil fog allni hogy az aroma installer megkerdi akarsz e akarok igen kivalasztgatod mit akarsz mit nem azokbol amiket kerdez majd. Utana 9.4 ugy lesz hogy a beallitasokban lesz egy phoenix extra opcio ebbe belepsz letekersz a legaljara ott lesz phoenix rom ota center letoltod a zippet azt hiszem fel is ajanlja hogy telepiti is utana nah az nekem jott ossze de letolti egy mappaba a zippet es azt rakuldod minden wipe nelkul ugy mintha romot raknal. Es kesz mar is 9.4 :)

Oké, de ezt az aromás dolgot a v9 telepítés után kell látnom vagy mikor? Mert ilyen tuti nincs a philzben.