0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nyugodtan hívd őket, a leg eldugodtabb csücskébe az országnak is ki kell menniük.
ugy ugy mindehova mennek.. mondjuk videken asszem konkretan szervizes nem megy mindenhova csak kimennek erte es elsziviszik szervizbeTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Samsung Galaxy S4 I9505 USB csatlakoztatáskor csak töltődik a telefon, de nem csatlakozik.Kies fennt van. A fejlesztői beállításokban be van kapcsolva az USB hibakeresés.Másik gépen (szintén Windows 7 x64) csatlakozik a telefon.Alaplapi chipset driverek fel vannak telepitve.Mi lehet a hiba oka ?Köszönöm szépen
Valami ötlet?
Szia!Esetleg innen a FAQ-ból töltsd le a samus usb drivert hátha azzal sikerül. You are not allowed to view links. Register or LoginVagy próbálj meg egy másik usb kábelt....esetleg ismerösödnek ha van számitógépe próbáld meg nála is...
Köszönöm szépen.Próbáltam Samsung USB drivert is, másik kábellel is.Laptop viszont felismeri (Windows 7 64 bites van ezen is).Tehát valami a számitógéppel van, csak nem tudom mi.
A másik gépről amelyik felismeri a telefont (szintén Windows 7 x64), nem lehet valahogy átmásolni az USB drivereket ?
Sziasztok!pár napja van S4-em. Az normális, h melegszik a hátulja elég rendesen?Meg úgy tudom görgetnie kellene az oldalt ha az aljára érek. A jövő hetet is kipipáltam, bekapcsoltam már.kössz
Attól függ miközben melegszik ...a görgetés meg ha a fejbiccentős megoldálsra gondolsz akkor az intelligens görgetés de azt iszonyat bekell tanulni mikor és hogyan reagál a kütyü.... és sose lesz tökéletes... szóval ha ezért vetted mert ezt a funkciót tudja nagyon pipa leszel:D
Netezes kozben vettem eszre.Nem azert vettem. De az elobb mukodott imel olvasasnal.
Neeemár!!!!pont így történt!!! akkor most vegyek új aksit??? mert gondolom gariban csak akkor tudnám ha maga a púposodás látványos lenne....
Biztos nem a samu driverekkel lesz a gond ha a másik gép felismeri... próbáltad újra rakni úgy az alaplapi drivereket hogy előtte törölted őket? Nem lett esetleg eszközkezelőben véletlen tiltva a teló csatlakozásnál? Ilyenkor szokta még ezt csinálni hogy csak töltést kap de nem csatlakozik. Az usb hibakeresési mód meg sima file másoláshoz nem kell. Nálam sincs bekapcsolva próbáld meg anélkül is. Mikori a rendszer ezen a gépen? Lehet már kicsit régen lett újra húzva a rendszer és ilyenkor a microsoft már képes csodákra:)
gyáriakkal müxik,probáld gyári böngészöt.
A chrom nem gyari? Csak az van rajta amit sajat maga toltott le.
A chrome nem gyári... azzal enm fog menni... és igen ezt elfelejtettem hozzá írni hogy csak a gyári apokkal fog menni
Én most cseréltettem akkumlátort. Semmi baja nem volt de mivel a tartozékikra 1év gari van és most lesz a telóm 1 éves így cseréltettem (mondván elég gyorsan merül)! Na meg cseréltettem a kijelzőt is, meg a keretet is akkor má! Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
:ok:Ok. Es a melegedes?
Valószinü pörög valami a háttérben...program...játék ...próbáld meg a cleanmastert hátha több mint a semmi!
Ok. Ramtisztitast vagy mi a neve csinalok tobbszor naponta. 20-30 alkalmazast zar be olyankor. De utana is melegszik. Eleg gyorsan is merul. 6:30 kor vettem le toltorol es most 29% Estere KO. Nem egesz nap nyomkodon.Wifi gps blu nem is mentMajd atolvasom a topicot mert lehet sokmindenre valaszt kapok. Csak nem volt meg idom 200 oldalt atnezni
pont most van rola szo... nem pupos az akksi? Uj vagy hasznaltan vetted? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
olvastam. nem púpos, néztem. Viszont föntebb melegszik, a kamera körül.
De simán ha nem nyúlsz hozzá akkor is vagy szimpla használat közben esetleg böngészés játék vagy mi közben? Böngészést ha sokáig tolom nekem is melegszik ott van az s4ben a proci azon a környéken s3ból tanultak olyan helyre rakták a procit ahol nem fogod és nem érzed annyira:D Játéktól főképp melegszik ... mondjuk türhető sztem annyira nem vészes bár nem tudom a tied mennyire lehet az... de a legtöbb vas melegszik ennyire amiben van kraft is:)
Ha nem csinálok vele semmit akkor nem meleg. Játék nincs rajta, hacsak gyárilag nincs. Hosszabb telefonáláskor, és netezéskor. Nekem fura, elég meleg.