0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szia. A wifi beállításoknál nincs elállítva véletlen pl: a hálózati értesítés be van kapcsolva?esetleg a wifi időzítő nincs e bekapcsolva?Vagy nem ejtetted le mostanság?Ha ezek mind rendben vannak próbálj meg egy resetet akkor...előtte mentsd mindened.
Én használom az S5 laucherét és a naptárt is. Mindkettő gyorsabb mint az s4 gyári 4.4.2 rom-ban lévő.Root az kell hozzá. Pontosabban ahhoz kell a root, hogy átnevezd az eredetit, mert addig nem működik az s5-é.
Csak érdeklődésképpen .. Van köztetek még olyan aki old bootloader +custom rommal használja a telefonját ? Vagy már mindenki ugrasztotta a knox-át ?
van, nekem 4.3 with root, oszt ennyiTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Jó tudni hogy nem vagyok egyedül
Na akkor vagyunk egypáran még ...Remélem valaki csinál az új XUGNE5 ROM-ból is customot és kernelt hozzá amivel megy a régi BL-el ... Ahogy olvastam ebben mar megy a GLONASS is rendesen meg egy csomó javítás is van ...
Ezzel mi a helyzet? nem jó?You are not allowed to view links. Register or Login"THIS ROM DOES NOT INCLUDE A BOOTLOADER YOU CAN DOWNGRADE AT ANYTIME!!"
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy el lehet-e tüntetni valahogyan a szolgáltatóilogót és hangot,amikor elindul a telefon???Úgy hogy csak a samsung logó legyen indításnál.Előre is köszönöm.
Érdekes akksi idő... Ezért (is) fog menni a háztól.
4.2 től ne várj mást... + sose értem ezt az akksi idő "hisztit" esténként mikor alszol nem mindegy hogy töltőn van e vagy sem... átlagosan nálam 3, 4 , 4,5 órát bír kijelző használattal attól függ mit nyomkodok... napi 8 óra elvileg munka mellett. Szerintem teljesen tűrhető este hazaérek felrakom töltőre úgyis ülök a nagy gép elé... elfér töltőn:)
Nincs bajom a töltéssel, de reggel 7.00-kor lehúztam a töltőről és 10.54-kor már tényleg 50%-on kell lennie??? Update-elni nem akarom, hátha jól jön eladáskor a 4.2.2 miatt a moddolhatóság vkinek.
4.2 vel felrakhatsz custom fozott 4.4et;) knox ugras nelkul de ott vmi gaz van mas is.. sok nagyon sok...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről