0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tapasztalataitok alapján melyik most a legjobb, legstabilabb samsung alapú főzött rom???
You are not allowed to view links. Register or LoginNoh már ilyenünk is lesz s4re
Azt hittem valami csudijó dolog...engem ez sem izgat. Meg írták is hogy ez csak kísérlet... nem tuti biztos ám.
Jo hát akkor feltételes mod... most portolgatják.. de mivel szoftveres dolog ez a hude nagy ujitása az s5nek igy sztem tuti lesz:D de majd meglássuk:D Lássuk vagy látjuk?
You are not allowed to view links. Register or LoginJo hát akkor feltételes mod... most portolgatják.. de mivel szoftveres dolog ez a hude nagy ujitása az s5nek igy sztem tuti lesz:D de majd meglássuk:D Lássuk vagy látjuk?Idézet vagy nem idézet ?
Jo hát akkor feltételes mod... most portolgatják.. de mivel szoftveres dolog ez a hude nagy ujitása az s5nek igy sztem tuti lesz:D de majd meglássuk:D Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
minden szép és kva jó, de ezekhez a dolgokhoz cwm kell és az egyenlő a garancia vesztéssel ( kivéve egy két dolgot, amihez nem kell) Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Igen bocsánat ezt elfelejtettem oda írni hogy ezt csak a knoxosok tudják csinálni
Érdekes dolog.Ma beszéltem egy főnökkel a következőket mondta.Munkásoknak s4-i voltak,kérdi ilyen jól megy?A titok.Magyarországi beszerző cég Kínából behozza, 52 ezerbe kerül,hihetetlen de igaz./nem hamisítvány/.Ráadásúl 8 magos.Mit szólsz ehhez?Sokan meg kipengettünk érte 150 et.Ez az üzletpolitika.
You are not allowed to view links. Register or LoginŐ is megjött persze csak rootolt 4.4.2-n működik elv:) ami gari eldobással jár egyelőre;)
Te már ezeket az s5 portolt cuccokat felpakoltad magadnak mind
Launcher kivételével szinte minden igen:D a watchon jobban tetszik a video player is ..az sms gyári app is.. a tárcsázot meg a telefonkönyvet vadászom még... végre nem fekete minden ez tetszik jelenleg meg a lockscreen efekt is nagyon jo:DTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok van olyan root ami nem ugrasztja a knoxot? Ha igen akk melyiket?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Szia.Attól függ...milyen rom van a pda-on!?
4.3Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el