2024, 11 28, 09:34:01

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395620 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4525 Dátum: 2014, 03 20, 12:15:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tervben van az S Advancém cseréje, S5 drága meg nem is tetszik annyira viszont az S4 igen (főleg egy Black Edition hátlappal) kártyafüggetlenül jelenleg 126ezer a 9506 ára ami nem rossz szerintem. De várok még kicsit hát ha az S5 kicsit még lentebb tolja :)

Csak arra lettem volna kíváncsi hogy ugye minden tök ugyan az benne "csak" a lényeg más :D És hogy ez pl. akkura milyen kihatással van mennyivel gyorsabban merül stb.. De ha senkinek nincs akkor ezt nekem kell kitapasztalni úgy néz ki :)
És hol láttad ennyiért ???  :oops:
Szerk.:Már csak azért kérdem mert mikor én vettem s4-et,szintén volt még 119e-ért is!Csak azt nem írták oda hogy bolti garis és külföldön bemutató darabként van kint mint itthon a media markt-ban amit össze vissza nyomkodhatsz! :hmm: és nem Magyar menüs!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető csuri04

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #4526 Dátum: 2014, 03 20, 15:47:29 »
Sziasztok.
Létezik valami megoldás arra, hogy Kit Kat-rom alatt is lehessen Külső sd kártyát érdemben használni?
Rootolt 4.4.2-van fent és bosszant hogy a telefonról a külső sd.re nem tudok másolgatni.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4527 Dátum: 2014, 03 20, 16:04:25 »
Sziasztok.
Létezik valami megoldás arra, hogy Kit Kat-rom alatt is lehessen Külső sd kártyát érdemben használni?
Rootolt 4.4.2-van fent és bosszant hogy a telefonról a külső sd.re nem tudok másolgatni.
Szia.
Talán ezt mondták a fiúk... You are not allowed to view links. Register or Login
Nem mindenkinél megy.Bár irtad van root mert hogy garivesztéssel jár...de inkább szólok!
Vidi: You are not allowed to view links. Register or Login
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető billyboy

• Navigáció / Navigation: iGO8, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy SII, S4
« Reply #4528 Dátum: 2014, 03 20, 18:10:14 »
Sziasztok!
Az a problémám hogy,  befrissitetem a kitkatra és azóta nem működik a Wifi. Nem tudok csatlakozni csak az internetkapcsolat minőségét ellenőrzi.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm

Gizike88

• Vendég
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4529 Dátum: 2014, 03 20, 19:01:23 »
Volt akinek alvás közben robbant fel az akkumulátor.Kissé leégett a lakás.Bár, én is aludtam már töltés közben.
Csupán idő kérdése és nem lesz felrobbant akkumulátor.Miért?Lehetséges atommagos teló amibe sosem kell akksi;túléli még a gazdáját is.Ez a jövő!

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #4530 Dátum: 2014, 03 20, 19:03:08 »
Sziasztok!
Az a problémám hogy,  befrissitetem a kitkatra és azóta nem működik a Wifi. Nem tudok csatlakozni csak az internetkapcsolat minőségét ellenőrzi.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm
Nekem teljes wipe után állt össze minden.
Bár az ota-s frissítés után inkább odinnal toltam fel másodszorra. Csak úgy lett jó.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #4531 Dátum: 2014, 03 20, 20:54:22 »
Am egy hülye kerdes. Ha rootolom a kitkatot ugye ugyrik a knox. De ha ujrahuzom az egeszet odinnal az nem nullaza?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető pociboy

« Reply #4532 Dátum: 2014, 03 20, 20:59:13 »
Am egy hülye kerdes. Ha rootolom a kitkatot ugye ugyrik a knox. De ha ujrahuzom az egeszet odinnal az nem nullaza?
Root= knox 0x1.
Nem. Odin nem állítja vissza.
Jó lenne.  :D
Már nem siránkoznánk itt folyamatosan.  ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #4533 Dátum: 2014, 03 20, 21:07:34 »
[quote authorlink=topic=5379.msg656045#msg656045 date=1395345553]
Root= knox 0x1.
Nem. Odin nem állítja vissza.
Jó lenne.  :D
Már nem siránkoznánk itt folyamatosan.  ;)
[/quote]

Pedig porog az agyam mi lenne a megoldas ,lassan én is szeretnek váltani s4re.de root nélkül Nemtom mi lesz velem :)
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető pociboy

« Reply #4534 Dátum: 2014, 03 20, 21:12:24 »
Pedig porog az agyam mi lenne a megoldas ,lassan én is szeretnek váltani s4re.de root nélkül Nemtom mi lesz velem :)
Ha rá jössz valamire szólj nekünk is légyszí.  :p

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #4535 Dátum: 2014, 03 20, 21:29:39 »
Ha rá jössz valamire szólj nekünk is légyszí.  :p

Mindenkèpp. Nem volt meg olyan okos telom ami ne lett volna rootolva meg modolva :)
De ez a knox idegel már előtte is
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #4536 Dátum: 2014, 03 21, 09:13:57 »
Kérlek segítsetek,

Nem vagyok jártas Bluetooth ügyben, de ti biztos tudtok segíteni :)

Venni szeretnék egy bluetooth-os headsetet mert úgy érzem kisül a agyam, annyit telefonálok de nem tudom mi komptabilis az S4-el... ugye 4.0 -s van az S4-ben, akkor headsetet is csak olyat vehetek ami 4.0- s?

Kinéztem magamnak egy ilyet: Samsung (HM3300), de egyszerűen nem merem megvenni, mert félek, hogy nem lesz jó hozzá... mivel ez 3.0 -s.

Szerintetek?

Köszönöm előre is a válaszokat.

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4537 Dátum: 2014, 03 21, 09:24:06 »
Kérlek segítsetek,

Nem vagyok jártas Bluetooth ügyben, de ti biztos tudtok segíteni :)

Venni szeretnék egy bluetooth-os headsetet mert úgy érzem kisül a agyam, annyit telefonálok de nem tudom mi komptabilis az S4-el... ugye 4.0 -s van az S4-ben, akkor headsetet is csak olyat vehetek ami 4.0- s?

Kinéztem magamnak egy ilyet: Samsung (HM3300), de egyszerűen nem merem megvenni, mert félek, hogy nem lesz jó hozzá... mivel ez 3.0 -s.

Szerintetek?

Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia. Visszafelé kompatibilis. ;D

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4538 Dátum: 2014, 03 21, 10:42:32 »
Azert nezegetem mindket forumot, es egyre tobb samsung felhasznalo gondolkodik a valtason v mar lecserelte (teljesen mindegy h g2 vagy iphone...) a masik forumban vmi miatt ez meg se fordul a fejekben vagy csak nem irjak le.
Nem fenyezem az iphonet, nem is akarom osszehasonlitani az androiddal mert teljesen mas mindketto, vannak elonyei hatranyai stb.
En most is azt mondom h nem bantam meg a valtast, stabil az ios, bejott a rendszer es az 5s is hozta azt amit elvartam tole.
Valoszino azert mert mig egy androidon root utan azt teszel fel amit akarsz, ios jb utan a rendszer marad ugyanaz a romot nem csereled.
Sok szerencset az atpartoltaknak az ioshez es kitartast a samsungosoknak a knox root s4-s5 pozitiv iranyba valo tortenesekhez.

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #4539 Dátum: 2014, 03 21, 10:53:02 »
Azert nezegetem mindket forumot, es egyre tobb samsung felhasznalo gondolkodik a valtason v mar lecserelte (teljesen mindegy h g2 vagy iphone...) a masik forumban vmi miatt ez meg se fordul a fejekben vagy csak nem irjak le.
Nem fenyezem az iphonet, nem is akarom osszehasonlitani az androiddal mert teljesen mas mindketto, vannak elonyei hatranyai stb.
En most is azt mondom h nem bantam meg a valtast, stabil az ios, bejott a rendszer es az 5s is hozta azt amit elvartam tole.
Valoszino azert mert mig egy androidon root utan azt teszel fel amit akarsz, ios jb utan a rendszer marad ugyanaz a romot nem csereled.
Sok szerencset az atpartoltaknak az ioshez es kitartast a samsungosoknak a knox root s4-s5 pozitiv iranyba valo tortenesekhez.

alapjáraton egy jól összerakott telefon az iphone... de ha más forumot olvasol akkor megtudod hogy sokan meg pont azért válltanak iosről mert kicsi a kijelző:) innen lényegtelen hogy android vagy wp a választás...:) másrészt azért ha nagyon megnézed a bennük lévő hwt... végképp túl árazott... kicsi akksi kevés ram (persze nincs is többre szüksége) stb stb sehol nem ér meg annyit. Míg mondjuk azért ha elmész veszel egy android csúcsot lehet hogy az elején túl van árazva de viszont a topp hw rakják bele és pár hónap várakozással le is szalad az ára mert a piacra érkezett még erősebb:). nah mindegy sok sikert hozzá... ha lesz nagy kijelzős iphone engem csak akkor fog érdekelni... meg azért tegyük hozzá a fórumozók váltásából nem szabad kiindulni hogy a samsung most rossz labdába rúgott:) kb a vásárlók 5-10%at érinti a root és a knox:) de sztem még ennyit se ;) nem 50millió s5 fog elkelni ha nem 70 a 75 helyett mert minden évben többet és többet adtak el mint az előzőből:DDD

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4540 Dátum: 2014, 03 21, 11:15:48 »

alapjáraton egy jól összerakott telefon az iphone... de ha más forumot olvasol akkor megtudod hogy sokan meg pont azért válltanak iosről mert kicsi a kijelző:) innen lényegtelen hogy android vagy wp a választás...:) másrészt azért ha nagyon megnézed a bennük lévő hwt... végképp túl árazott... kicsi akksi kevés ram (persze nincs is többre szüksége) stb stb sehol nem ér meg annyit. Míg mondjuk azért ha elmész veszel egy android csúcsot lehet hogy az elején túl van árazva de viszont a topp hw rakják bele és pár hónap várakozással le is szalad az ára mert a piacra érkezett még erősebb:). nah mindegy sok sikert hozzá... ha lesz nagy kijelzős iphone engem csak akkor fog érdekelni... meg azért tegyük hozzá a fórumozók váltásából nem szabad kiindulni hogy a samsung most rossz labdába rúgott:) kb a vásárlók 5-10%at érinti a root és a knox:) de sztem még ennyit se ;) nem 50millió s5 fog elkelni ha nem 70 a 75 helyett mert minden évben többet és többet adtak el mint az előzőből:DDD
Gondoltam h te leszel az elso :)
En elegedett vagyok a 9505 is, asszony hasznalja.
Ezert nem erdemes jobban belemenni mert lehetne vitatkozni, ervelni stb de nincs ertelme...

Az h nem topp hardver es megis tartja az arat, miert van? Na mindegy csak koltoi kerdes :)

Szeretem mindket telot es neha mikor fogom a kezembe a samsungot kicsit hianyzik is:)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #4541 Dátum: 2014, 03 21, 11:19:13 »
És hol láttad ennyiért ???  :oops:
Szerk.:Már csak azért kérdem mert mikor én vettem s4-et,szintén volt még 119e-ért is!Csak azt nem írták oda hogy bolti garis és külföldön bemutató darabként van kint mint itthon a media markt-ban amit össze vissza nyomkodhatsz! :hmm: és nem Magyar menüs!

egyelőre még csak 1-2év forgalmazói garival lehet megvenni, remélem ez változik hamarosan..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető rockpit

• PDA: Samsung Galaxy S10
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #4542 Dátum: 2014, 03 21, 12:05:41 »
Android 4.4.2 gyári rom alatt nem működik a külső sd kártya bizonyos fájljainak írása.

Ha a :warez: a külső sd-ről futtatom, nem tud írni a save mappába, így az előzmények mindig törlődnek.

Arra gondoltam, hogy a save mappát a belső memóriára másolnám, és valamelyik config fájlban átírnám a save mappa elérési útvonalát. (írás, olvasás). Ebben az esetben megmaradnának az előzmények, és kedvencek, mivel a belső memóriára engedi a rendszer az írást.

Szerintetek megoldható? Valaki csinált már ilyet?

Remélem ez nem tartozik a " :warez: " kategóriába.  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #4543 Dátum: 2014, 03 21, 12:23:42 »
Gondoltam h te leszel az elso :)
En elegedett vagyok a 9505 is, asszony hasznalja.
Ezert nem erdemes jobban belemenni mert lehetne vitatkozni, ervelni stb de nincs ertelme...

Az h nem topp hardver es megis tartja az arat, miert van? Na mindegy csak koltoi kerdes :)

Szeretem mindket telot es neha mikor fogom a kezembe a samsungot kicsit hianyzik is:)

mert az iosnek nincs ellenfele ;) androidot meg kismillió gyártótól megkapsz így akár "mesterségesen" fent lehet tartani az árát:) ott a wp-s wp-s telóknak se megy lefele az ára annyira  mint a topp droidoknak mert nem jön ki belőle havonta új topp:) nem azért ér annyit egy jobb állapotú i4 vagy 4s mint egy s4 újban mert annyival jobb is ezt azért remélem érezzük;) persze nincs értelme vitázni ... és ahogy nézem sokan félre is értelmezitek a vita jelentését... vita nem egyenlő veszekedéssel csak vita egyenlő eltérő vélemények megbeszélésével a számomra az más kérdés hogy sokan vitából csinálnak veszekedést :) én ezeken szívesen szeretek rágódni másokkal mert lehet tanulok újat sőt  biztos;)

Nem elérhető szucsa

• Navigáció / Navigation: Galaxy S6
  • PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: XXS3DPD1
« Reply #4544 Dátum: 2014, 03 21, 13:19:46 »
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a hátlapon lévő kamera nem mindig készít éles képet?
Az automata fókusz próbál élességet állítani, de amikor a kép elkészül akkor homályos a kép.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4545 Dátum: 2014, 03 21, 13:36:44 »
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a hátlapon lévő kamera nem mindig készít éles képet?
Az automata fókusz próbál élességet állítani, de amikor a kép elkészül akkor homályos a kép.
Szia!
Igen!De nekem fordítva sül el... :D homályosan indul aztán éles lesz a végén...
Biztos sokat remeg a kezed! ;) :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető szucsa

« Reply #4546 Dátum: 2014, 03 21, 13:39:33 »
Szia!
Igen!De nekem fordítva sül el... :D homályosan indul aztán éles lesz a végén...
Biztos sokat remeg a kezed! ;) :oops:
Hát ha remegne a kezem, akkor arra csak találnék megoldást! De sajnos nem ez a gond.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #4547 Dátum: 2014, 03 21, 14:04:03 »
Sziasztok!
Én is pont ezt nézegettem ma. Kitkat óta sokkal csúnyább képeket készít. Előtte tű éles volt, most olyan mintha elmosódna és fakó lenne. Pedig bekapcsoltam a képstabit is. Még tesztelgetem, de valami nem oké

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4548 Dátum: 2014, 03 21, 14:05:52 »
Hát ha remegne a kezem, akkor arra csak találnék megoldást! De sajnos nem ez a gond.
Persze...viccnek szántam... ;)
Esetleg ha törlöd a kamera adatait vagy próbálj még meg dalvic chace törlést...
Félve kérdem gondolom azt már le ellenőrizted hogy nem e karcos a kamera?! :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető szucsa

« Reply #4549 Dátum: 2014, 03 21, 14:07:38 »
Én is pont ezt nézegettem ma. Kitkat óta sokkal csúnyább képeket készít. Előtte tű éles volt, most olyan mintha elmosódna és fakó lenne. Pedig bekapcsoltam a képstabit is. Még tesztelgetem, de valami nem oké
Nekem is 4.4 ROM van rajta, de nekem már a 4.3 -al is ezt csinálta.
Ráadásul tettem fel két másik kamera szoftvert is, és azokkal is jelentkezik ez a probléma.