0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A XXUFNB9-ez a root.You are not allowed to view links. Register or Login
Írd már oda, hogy ez a root ugrasztja a knoxot és a garit is. Már másodszorra linkeled be, ezen információ nélkül.Vagy vállalod, majd érte a felelősséget, ha benéz ide valaki, megörül, hogy van root és felteszi olvasás nélkül?
Az ember azt hinné ,hogy ezt tudja valaki alapból
Állj!Ez kicsit erős!Nem kéne telepítés közben fogni az illető kezét? A root maga felelősség teljes teljes.Mikor nekem kellett segíteni egy ember segített-Én is egy oldalon moderátor vagyok soha nem fenyegetődzök kirúgással.Amit írtál nem ok.Van aki beírta a legújabb kit- kat letöltési útvonalát,de azt ,hogy hogyan mi midőn azt nem írta az nem baj?
okoska44! Légyszíves úgy írj információt, hogy közlöd a hátulütőjét is! Nem mindenkinek szürkeimportos 3 hó garis a készüléke. Nekem is szükségem van a garira, ha bármi történne. (szerintem vagyunk így egy páran).Ha ide írod, hogy itt a root, de azt nem, hogy konx ugrik akkor lehet, hogy valaki beleszalad egy gari vesztésbe. Vagy gondolod ha neked nincs másnak se legyen? Egy kicsit körültekintőbben posztolj légyszíves.Köszönöm.
Szerintem aki megfenyegetett még telepíteni sem tud akkor miről beszélünk?Én számítógépeket telepítek nem tartom magam hülyének,ki kérem magamnak a nem ide való hangnemet!
Lányok, nyugalom
Torokra csibész:DDDTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Csak saját felelősségre.A knox és a garancia ugrik!
Sziasztok.Feltettem az NB9-et, odinnal, majd rootoltam, de nincs wifi...... Az NB8-nál volt. Valami megoldás?
Szerintetek lesz 9506 Magyarországon? Én ha S4et vennék csak azt venném...
Passz?
Annyi verzioja van már s4nek itthon lényegében mégis hivatalos formábol alig lehet hozzájuk jutni:/Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről