0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Itt a megoldás: Indítsd el a novát, majd titániummal csinálj belőle rendszer app-ot. Mehetsz a widgetekhez és engedi kirakni őket.
Működik jelentem ! Viszont mintha a szabad Rammal gond lenne You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is ennyi mindig de meg sose okozott gondot:) egyszer nem irta ki hogy keves a memoria:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nézd meg jobban a képet !
A kérdésemre viszont nincs válasz ebben a romban a mozgás funkciók nem elérhetők?
Működik jelentem ! Viszont mintha a szabad Rammal gond lenne
Engem egy dolog bosszant, de nagyon, hogy éjjeli töltés sorén, ha feltöltött, reggelre csak 80%-on van. Csak ki-be húzás után kezd újra tölteni. Valaki tudja mi lehet ez? Vagy van megoldás esetleg?
Igen, ehhez én sem tudtam mit írni. Ilyen hibával utoljára az s1-nél találkoztam. Próbáld meg teljes töltésnél kikapcsolni, akku ki majd be, és tedd fel újra tölteni. Mehet esetleg wipe battery stats is.
Sziasztok.Csak egy kérdés: ez is zabálja még az akksit mint anno az SGS-nél? Mert szerettem, de már rég nem foglalkoztam a Miuival :$
Nem is rossz. Magyar nyelv elérhető egyébként külön?
Ma nem használtam sokat:
Nos, miután a bt nem csatlakozott a kihangosítóhoz újra raktam. Reggel a töltés is rendben volt. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2