Hát ez nagyon érdekes,én most raktam fel,most állítok vissza mindent a Tibi-vel (Titanium BackUp) nekem tökéletes.
Nem kell semmit se túlbonyolítanod csak a Root hozzáférést kell bekapcsolnod külön az Engedélyek alkalmazásban,és annyi az egész.
Egyébként igazat adok a CM 10.1-el kapcsolatban,hogy gyorsnak gyors,de borzalmasan eszi az akkut!
A miui már ha jól tudom a V4 óta a Samu alapokon nyugszik,lásd mondjuk a kamera alkalmazást stb.
Nekem viszont már nagyon tetszik,nagyon jó,és gyönyörű végre!
Még tesztelgetem egy kicsit,és majd írok hogy mi lett az eredmény.
Kernelnek én már nagyon rég a Siyah kernelt használom a hangzás végett!
You are not allowed to view links.
Register or Login
Szia!
Na nekem is megoldódott:) kellett a hely az sd kártyán a filmeknek, mert mentem dolgozni és elég sok mindent átmásoltam belső memóriára, maradt vagy 300Mb és ezért rosszalkodott a tibi:) Csináltam helyet és működik rendesen.
Az akkumulátorfogyasztás, ennél sem sokkal jobb mint a CM-nél, valahogy kezdem már megszokni hogy folyamatosan töltőn kell lennie ennek a telefonnak és már lassan sírom vissza a jó régi Iphone4-esem:)
(amit most barátnőm nyúz napi 3-4 óra internetezéssel és játékkal és csak 2 naponta töltöget rá)
Azért az elég gáz, hogy a Real Racing 3 és a Dungeon Hunter 4-el 2-2.5 óra alatt szinte nullára tudom meríteni 100%-ról, de 3.5 óra alatt tuti lemerül egy kis menüben barangolással együtt. Ez amúgy elfogadott idők? Fél óra internetezés 10%-ba kerül, pedig be van kapcsolva az energiatakarékosságban minden:(
Lehet venni kéne hozzá egy nagyobb akkumulátort, elvileg 6500-ért már találtam 4200mah-t, csak nagyobb hátlap kellene hozzá:)
Az XDA-n nincs egy olyan oldal mint a CM-hez, hogy vagy 8-900 téma van egy helybe gyűjtve a miui-hoz? Keresgélek, de eddig csak vagy 25-öt találtam.
Amúgy tetszik a rom a pici laggolása ellenére is, úgyhogy marad egy darabig.......