0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sajnos Jkay-al is ugyanez a probléma, és nem a Jkay tehet róla! Nem tudom, csak arra gondolok, hogy az Exchange kavarja meg a dolgot!?Pont a Jkay miatt próbálkoztam ezzel, hogy végre én is megnyugodjak! Az előzőben dekraláltan nem ment az Exchange, ebben elvileg menne, de valami még mindíg nem gömbölyű!Na majd a következő!
Én is J-Kay-jal próbáltam. A systemui leállás éppen jkay beállítása közben jött elő. Statusbar teljesen el is ment, kellett kis idő neki, mire újra összerakta magát.
és az új deluxesettinget raktad rá?mert ebben már 14.93 van.
OOOOPsssss, azt nem néztem. . 14.92-vel állítgattam, de acore leállás ettől nem lehetne, a systemui-t produkálhatta ez.
oooops oooops,tehát valószinü nem a rom rossz ugyi,na ezért szokok én elötte mi s hogy van benne,az lesz a hiba.
Én 14.93-al próbáltam, és egyébként is az általam jelzett gondok Jkay-al, és anélkül is megjelenik.
Itt van az MC1! [ROM][MC1][AROMA][1/APR] ChaosROM v5 [AOSP][SENSE 5][XPERIA][MIUI][JKay][320/240 DPI]You are not allowed to view links. Register or LoginVajon milyen Jkay-al lehet ezt használni? Vagy Jkay-tól függetlenül benne volna???
Április 1.-től erről beszéltünk. Vagy mégsem?Nem értem...
Jkay alatt a gyari samus fodrozodo lockscreent vhogy elolehet kapni? Mert ahogy elinditom a deluxe settingset at irja a lock screent.... es kulon se lehet allitani a hatteret a normaltol-.-Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or Login
En most a legujabb chaost hasznalom tapasztaltam nemi furcsasagot. Random ujraindulasok, neha fogja magat es a rendszerui leallt feliratot kirakja es meghal a statusbar. Full wipal raktam fel. Eloszor 4 filos gyari rommal pitel legyalultam majd root wipe dalvik wipe data wipe cache wipe battery format system format cache es ugy telepites. Mar tobb fele verzioban is probaltam telepiteni aromabol de a vege mindig ugyan az. Otlet esetleg? Vagy masnal nincs ez a gond?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Valakinek vmi otlet mert nem jatsz le videokat a chaos? Most raktam fel full wipal a v6-t most mar telorol se jatsza le a videokat mit kene telepitenem? System appban neztem hogy divx apk meg hasonlok nincsenek amik gyari romban szoktak lenni ez lehet gond? Eddig csak jutub nem ment a v5 el ...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Volt egy Siyah verzió, aminél beállt a videó felvétel / lejátszás is. Aznap javítva is lett. Nem lehet hogy véletlen az van neked fent ?
Hm koszonom artu ez volt a gond:) Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nem tudtam elsőre felrakni merr installáció aborted írta, lehet hogy letöltés közben egyszer megált az lehet a probléma. Amúgy recoveryböl simán kellene felmennie. Vagy kell még valami... Most töltöm újból azt meglátjuk.