2024, 11 24, 06:29:49

Szerző Téma: [ROM][MD2][16/6]Final Chaos[AOSP Contacts/6 Themes/JKay/PIE/Turbo/HD][320/240]  (Megtekintve 16811 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Features

► About

The reason I start developing Chaos Rom is to join frameworks, mods, themes, apps, and more in one package to make users' life easier. This Rom includes:
    4 Cyl Turbo Engine - 2 DPI - 2 frameworks - 3 In Call Screens - 4 kernels - 6 themes - 3 Calendar Theme - 4 Keyboard Theme - 6 Sound Packs - 6 fonts - 6 Bootanimations - 6 Icon Packs - 9 Battery Styles - Disable or Enable Navigation Bar and Transparency - and almost every app you want.
    you can just re-install any of these options without the need to re-flash the entire ROM.
    Hope you guys will enjoy this experience with Chaos World!
    From now on the base for the ROM will stay MD2 since JKay stopped developing at this stage, one update per month would be for updating Kernels, Themes & apps but no major changes will be.

► Based on latest Wanam Lite Rom supported by JKay:

Rooted, Dedoxed, Zipaligned, Bloat Removed, Free Ram, HD Voice (if network provider support it), Custom settings for call recording & Full HD Call Screen photo, Per App DPI activated by default, Lock apps in memory, Call button in contacts (csc), Exit button in the default browser (csc), No auto converting messages to MMS (csc), Unlimited contact to sms mms (csc), Exit Button in Stock Brwoser (csc), Enabled Sub Symbols in samsung Keyboard (csc), Extended speed Dial to 100 (csc), Double Tab to chose app, and more,,,,

► Choose between Six Themes in AROMA:

S4 Theme

JB Domination Theme

Sense 5 Theme

HoneyComb Theme

Xperia Theme         

MIUI 4 Theme

►  Choose between Four In Call Screens:

AOSP Style

Xpria Z Style

Full Screen HD

Stock

► Choose between Two Frameworks in AROMA:

JKay 14.95: Check JKay thread for more info and support.

Chaos Framework (gharrington & Tamerlan Moded by me):
        CRT-Off
        Multi Lockscreens (Ripple, Ink Effect, Circle, AOSP/Xperia)
        Torch on lockscreen
        Volume to skip songs
        Long press Menu to kill apps
        3 way Reboot
        MultiWindow Control
        Fix Auto brightness
        Hide or show clock
        Change clock color, Add AM/PM & Add week day
        Set status bar color & Drop Down Notification Color
        Choice of Clock Position in AROMA
        Choice of Stock or 23 toggles in AROMA
        lock and recent buttons in Drop Down Bar

► Choose between Four Kernels:

Adam
        Siyah
        Boeffla
        Perseus

► Choose between Two DPI:

320 DPI & 240 DPI (Big thanks to bala-gamer)

► Choose between multiple Applications

Nexus 4.2 apps:
        MMS, Camera and Gallery, Browser, Clock, PlayMusic, Calendar, Calculator, Gmail, Keyboard.

Note II apps:
        Camera, SNote, Paper artist, Keyboard, Pop-Up Browser, SPlaner.

Xperia apps:
        Launcher, Album, Walkman, Keyboard, Notes, Torch, Calculator, Movies, Widgets.

Sense 5 apps:
        Sense 5 Launcher, Beats Music, Clock & Wither Widget (just a replacment)

MIUI 4 apps:
        Launcher & Lockscreen, Music, FileExplorer, Clock, Calculator, Notes, Camera, Gallery

Misc apps:
        PIE Control, CSC Enabler, Titanium Backup, Fast Dormancy, Nova Launcher, Apex Launcher, Es File Explorer, Greenify, Flahplayer, Multiwindow Controll

► Inverted apps:
        MMS, Gmail, Playstore, Calendar, YouTube, PlayMusic, Google Now

► Final Chaos Build 2.....16/JUN/13
- [COLOR="Red"]Add AOSP contacts (Holo Dark/Holo White)[/COLOR]
- Add option to chose Contacts app & Contacts Theme
- Update Adam Kernel to 2.5
- Fix Titanium backup not installing
- re-arrange AROMA installer

► Final Chaos Build 1.....05/JUN/13
- Update Gmail to 4.5
- Fix AOSP 4.2 Keyboard
- Fix non-inverted Playstore
- some png re-size for sense theme
- complete SystemUI theme for sense 5 theme

Download

You are not allowed to view links. Register or Login - Final Chaos Build 2 - 16/JUN/2013 use Chrome Browser to download
You are not allowed to view links. Register or Login - Final Chaos Build 2 - 16/JUN/2013
You are not allowed to view links. Register or Login - Final Chaos Build 2 - 16/JUN/2013 Thanks to ecoach
You are not allowed to view links. Register or Login - Final Chaos Build 2 - 16/JUN/2013 Thanks to galaxys3lover

You are not allowed to view links. Register or Login   Final Chaos Beta

You are not allowed to view links. Register or Login- ChaosROM v7.1 - 20/APRIL/2013
You are not allowed to view links. Register or Login- ChaosROM v7.1 - 20/APRIL/2013
You are not allowed to view links. Register or Login - ChaosROM v7.1 - 20/APRIL/2013 Thnaks to privat75
You are not allowed to view links. Register or Login - ChaosROM v7.1 - 20/APRIL/2013 Thanks to squid93

You are not allowed to view links. Register or Login - ChaosROM v7 - 18/APRIL/2013

You are not allowed to view links. Register or Login- ChaosROM v6 - 9/APRIL/2013
You are not allowed to view links. Register or Login- ChaosROM v6 - 9/APRIL/2013
You are not allowed to view links. Register or Login - ChaosROM v6 - 9/APRIL/2013

Nem elérhető Steve850

• Navigáció / Navigation: S5 G901F
  • PDA: Samsung S5
  • PDA ROM: [XXU1ANK5] SimpleGX ROM v1.1.1
Csak a "kezdők" bátorságával írom, hogy a fejlesztő szerint is, csak az rakja fel ezt a marcius 11.-i ROM-ot, aki nem használja az Exchange-t! A következőben igéri, hogy az is rendben lesz! :ok:

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Csak a "kezdők" bátorságával írom, hogy a fejlesztő szerint is, csak az rakja fel ezt a marcius 11.-i ROM-ot, aki nem használja az Exchange-t! A következőben igéri, hogy az is rendben lesz! :ok:

ez így van. mert ha kapsz üzenetet akkor lefagy az exchange. amugy nem rossz rom, talán a névjegyek lehetnének gyorsabbak, mert az nagyon lassú... 8-10mp sztem sok hogy betöltsön

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
A hét elején írta, hogy hamarosan frissít, lehet hogy hétvégén kész lesz.

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
Sziasztok!

Én már egy hete szenvedek ezzel a rommal, de mint a neve is mutatja, kész káosz:)
Nagyon gyors és jó a ram és akksi kezelése, de csak ennyi pozitivumot tudok elmondani róla:(
Kb. már vagy 15* telepítettem újra, de mindíg behal valami. Most legutoljára, újra letöltöttem és felraktam és ment szépen, de elkezdtek jönni a gondok már megint:( DE MIÉRT????
Először is felraktam a Deluxe settings trial-t, na innentől kezdve nem lehet külön állítani a lezárt és főképernyő hátterét. A számológépen nem működik a kivonás. Az exchange az nem tudom mire jó, de sokszor leáll:) A Gmail App alsó sora eltünt, ahol a frissítés gomb van, és még van pár gond ezzel a rommal, de most nem jut eszembe, de ezek a legnagyobb problémáim vele. Ha ezekre valaki tudja a megoldást, kérem segítsen.
Én próbáltam, hogy letörlöm a gmail appot és egy másik romból kiszedettet berakok a helyére, de letörölni sem tudtam root explorerrel, csak valami másik progival, majd sikerült kicserélnem, újraindítottam de akkor se jelent meg az alsó sor.
Szóval szerintem valami nagyon nem jó ebben a romban, de nagyon gyors és akadásmentes:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Sziasztok!

Én már egy hete szenvedek ezzel a rommal, de mint a neve is mutatja, kész káosz:)
Nagyon gyors és jó a ram és akksi kezelése, de csak ennyi pozitivumot tudok elmondani róla:(
Kb. már vagy 15* telepítettem újra, de mindíg behal valami. Most legutoljára, újra letöltöttem és felraktam és ment szépen, de elkezdtek jönni a gondok már megint:( DE MIÉRT????
Először is felraktam a Deluxe settings trial-t, na innentől kezdve nem lehet külön állítani a lezárt és főképernyő hátterét. A számológépen nem működik a kivonás. Az exchange az nem tudom mire jó, de sokszor leáll:) A Gmail App alsó sora eltünt, ahol a frissítés gomb van, és még van pár gond ezzel a rommal, de most nem jut eszembe, de ezek a legnagyobb problémáim vele. Ha ezekre valaki tudja a megoldást, kérem segítsen.
Én próbáltam, hogy letörlöm a gmail appot és egy másik romból kiszedettet berakok a helyére, de letörölni sem tudtam root explorerrel, csak valami másik progival, majd sikerült kicserélnem, újraindítottam de akkor se jelent meg az alsó sor.
Szóval szerintem valami nagyon nem jó ebben a romban, de nagyon gyors és akadásmentes:)
Nekem a felsorolt hibáidból egy se áll fent... Jelenleg ez van fent... A névjegyek lassuságát meg deluxe settingsben állítsd be fehér listára és olyan lesz mint a villám már amennyire a samu animácio engedi;)excahnge meg nem tudom mi szal valszeg nem használom és ezért nem áll fent a hiba:D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Nekem a felsorolt hibáidból egy se áll fent... Jelenleg ez van fent... A névjegyek lassuságát meg deluxe settingsben állítsd be fehér listára és olyan lesz mint a villám már amennyire a samu animácio engedi;)excahnge meg nem tudom mi szal valszeg nem használom és ezért nem áll fent a hiba:D
+1 nálam sincs semmi gond,pedig már 1 ideje fent van,én nálam mostaniak közt messze messze a legjobb rom.mind aksi mind ram kezelés(ami szerintem fantasztikus) mind mindenben.exchanget meg nem használom nem is használtam,ugyhogy hidegen hagy.
ja és köszönet a topicért,szerintem fantasztikus rom,ha jól felment.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
kedvcsináló-nincs ezzel semmi gond,és még több minden van benne ha aromábol telepited mint kéne,sose akadt laggolt nálam,pedig ez nincs kipucizva mint látszik is,nálam mindent visz,pedig jó párat kiprobálltam már.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
kedvcsináló-nincs ezzel semmi gond,és még több minden van benne ha aromábol telepited mint kéne,sose akadt laggolt nálam,pedig ez nincs kipucizva mint látszik is,nálam mindent visz,pedig jó párat kiprobálltam már.
neked a widget locker progi van fent? ha igen nem hülyül meg neked néha és ormotlan modon megnöveli a widgetek méretét? Eddig akámelyik romon próbáltam egy idő után bekattant...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
neked a widget locker progi van fent? ha igen nem hülyül meg neked néha és ormotlan modon megnöveli a widgetek méretét? Eddig akámelyik romon próbáltam egy idő után bekattant...
igen az,még nem vettem észre hülyülést,pedig uccw is van rajta,mint látszik,müxik még nem volt galiba idáig,és tetszik :D ha lesz kikapcs. :D

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan

Szia!

Mint írtam, nekem sem a sebességgel van a gondom, hanem az előjövő apró idegesítő pici hibákkal. Nem lehet külön állítani a lezárt és a fő képernyő hátterét egyik napról a másikra, majd egyik napról a másikra eltűnik a Gmail app alsó sora, ahol a frissítés gombja van, és akárhányszor telepítem újra, mindíg csak 1-2 napig megy, azután lassan előjönnek. Gondoltam arra is, hogy a deluxe settings okozza ezt, de más romoknál nem történt ilyen, pedig mindig használtam a j-kay fw-t és deluxe settingset. Limahl, te is a j-kay frameworkot használod, vagy a chaost?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Szia!

Mint írtam, nekem sem a sebességgel van a gondom, hanem az előjövő apró idegesítő pici hibákkal. Nem lehet külön állítani a lezárt és a fő képernyő hátterét egyik napról a másikra, majd egyik napról a másikra eltűnik a Gmail app alsó sora, ahol a frissítés gombja van, és akárhányszor telepítem újra, mindíg csak 1-2 napig megy, azután lassan előjönnek. Gondoltam arra is, hogy a deluxe settings okozza ezt, de más romoknál nem történt ilyen, pedig mindig használtam a j-kay fw-t és deluxe settingset. Limahl, te is a j-kay frameworkot használod, vagy a chaost?

jkayt és semmi gondom,full wipe al tetted fel?és 1 es rom?

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
jkayt és semmi gondom,full wipe al tetted fel?és 1 es rom?

Persze, mindíg úgy telepítek, factory reset, cwm-ből samsung galaxy super wipe nevezetű program elindít, majd a szokásos wipe-k törlése és úgy telepítem fel a romot.
Csak 1 romot használok.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Persze, mindíg úgy telepítek, factory reset, cwm-ből samsung galaxy super wipe nevezetű program elindít, majd a szokásos wipe-k törlése és úgy telepítem fel a romot.
Csak 1 romot használok.
akkor passz,melyik témával? lehet nem mindet szereti,nemtudom.az a baj annyi minden van aromában,1000 féle képp telepithetö,lehet nem szeret valamit amit felraktál.

Nem elérhető kender

Nálam 2. romként van fent. Vannak nálam is apróságok a Gmail, stb amit már fent leírtatok.
Egy nem tetszik, hogy a saját naptára (s-tervező) ami a hónapot mutatja, ha kiteszem 5x4-ben akkor a naptár szélei, tehát az összes nap nem látható mintha levágták volna. Azon kívül érdekelne, hogy a bill.-et beállításoknál a szótárban nincs magyar. De mintha ezt már valahol olvastam volna, hogy le lehet tölteni, de nem találom.
Egyébként 240-ben használom, nekem tetszik, hogy kisebbek az ikonok stb....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Nálam 2. romként van fent. Vannak nálam is apróságok a Gmail, stb amit már fent leírtatok.
Egy nem tetszik, hogy a saját naptára (s-tervező) ami a hónapot mutatja, ha kiteszem 5x4-ben akkor a naptár szélei, tehát az összes nap nem látható mintha levágták volna. Azon kívül érdekelne, hogy a bill.-et beállításoknál a szótárban nincs magyar. De mintha ezt már valahol olvastam volna, hogy le lehet tölteni, de nem találom.
Egyébként 240-ben használom, nekem tetszik, hogy kisebbek az ikonok stb....

240 dpi vel persze hogy más a widget,tw launcher is,amit utálok nem kicsit tehát fent sincs. amugy nekem 320 dpi vel van,nincs gondom.bill ,beállitásai beviteli nyelvek,letöltöd.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Az xposed pont erre való, már jó párszor volt róla szó. A launcheredet beállítod 320-ra és úgy talán szereti a widget is.

Nem elérhető kender

Az xposed pont erre való, már jó párszor volt róla szó. A launcheredet beállítod 320-ra és úgy talán szereti a widget is.

Nálam pont nem működik az xposed. Bármit állítok a naptár widget akkor sem jó! Valami ötlet???

A másik, ha üzenetet írok vagy itt írok a bill.zet beállítás menüben nincs magyar szótár, és nincs olyan hogy letöltés, erre megoldás?

GT-I9300

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Nálam pont nem működik az xposed. Bármit állítok a naptár widget akkor sem jó! Valami ötlet???

A másik, ha üzenetet írok vagy itt írok a bill.zet beállítás menüben nincs magyar szótár, és nincs olyan hogy letöltés, erre megoldás?

GT-I9300
melyik bill?

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Nekem is van pici bajom a Rommal. Én már nagyon régóta átálltam erre a romra, és ahogy nézem az xda-t szaporodnak a dpi-s romok. Persze nem jobbak se nem szebbek.

A lényeg hogy az exchange az meghal, de ezt írták is már előttem. A következő releaseben javítva lesz.
Ami engem zavar, a lassan megnyiló alkalmazások, névjegyzék, kamera, böngészők. Én Siyah 3.0.21-et használok kernelnek. :) előferdülhet hogy ez lenne a baja?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Nekem is van pici bajom a Rommal. Én már nagyon régóta átálltam erre a romra, és ahogy nézem az xda-t szaporodnak a dpi-s romok. Persze nem jobbak se nem szebbek.

A lényeg hogy az exchange az meghal, de ezt írták is már előttem. A következő releaseben javítva lesz.
Ami engem zavar, a lassan megnyiló alkalmazások, névjegyzék, kamera, böngészők. Én Siyah 3.0.21-et használok kernelnek. :) előferdülhet hogy ez lenne a baja?
most már árulja el valaki mi az az exchange...:D
nekem ezek ennél a romnál nem voltak pedig siyah toltam én is alatta:) szerettem ezt a romot:) de mégis csak gyári szamu alapokon nyugszik... sok benne a sallang:) inkább aokp/aosp párti vagyok:)

Nem elérhető kender

most már árulja el valaki mi az az exchange...:D
nekem ezek ennél a romnál nem voltak pedig siyah toltam én is alatta:) szerettem ezt a romot:) de mégis csak gyári szamu alapokon nyugszik... sok benne a sallang:) inkább aokp/aosp párti vagyok:)

Exchange. Egy vállalati levelező (email) beállítás.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Exchange. Egy vállalati levelező (email) beállítás.

áhh köszöntem ;) csak anynian hiányolták azt hittem vmi fontos dolgot hagytam ki az életemből;):D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

Deluxe - misc options - whitelist phone & contacts

Nem elérhető kender

melyik bill?

Beállítások; Nyelv és bevitel, Android bill.-nél a beállításoknál, Szövegjavításoknál, Bövitmények: Szótár. És itt nincs magyar szótár. Ez érdekelne engem, hogy van-e lehetőség magyar szótárt letölteni.