A V3-at hsználom én is, és minden rendben van vele Nyugodtan tedd fel, más nem kell!
Okés, feltolom ezt a romot.
Gondolom a romolás menete olyan mint a galaxy S-nél volt tehát download módba teszem a telefont, rádugom usb-re, megnyitom odint, kicsomagolom a zipet, tar fájlt betallózom a pda részhez (kivéve ha 3 fájlos a rom) majd nyomok egy startot. Apropó, egy kérdésem még lenne, itt azt írják hogy (ROM STATUS: NON-WIPE) Azért szeretném ha mindent kitörölne ami nem kell.
Úgytudom a non-wipe nem töröli ki az előző rom úgymond szemetét csak az alap rendszert frissíti. Wipe-olni ebben az odinban hogy tudok? Látok itt az odinban olyat hogy Re-partition. Esetleg ezzel? Köszi a segítséget előre is.
Szedd le a sammobile-ról a mostani romodat, tedd el vész esetére, majd odinnal visszarakod, ha vinned kell szervizbe. Ha pedig meghal, úgyis mindegy mi van rajta.
Már van számláló nullázására is lehetőség.
Nem vesznek már a népek ilyen "kicsi" pda-t, csak nagy palacsintasütőket, mert az öszvér a menő
Életemben nem használtam egy telefont sem root nélkül pár óránál tovább, de most ennél úgy érzem felesleges romolni, tweakelni, csak használni kell. Nap végére 50% az akku, pedig minden megy, ami SGS-en felturbózva sem. Újraindítva sem volt amióta megvettem.
Biztonság kedvéért már tölti lefelé.
De ez böszme nagy méretű flash fájl, nemsemmi. Egy CD lemez mérete. Elrakom biztos ami biztos. Én maradok a még telefon méretűnek mondható pda készülékeknél, nyomkodtam a nagyot is, de áhh, azt még zsebre sem lehet rakni. Nekem tetszik ez az S3, és ez már látja a sim számokat is.
Galaxy S-nél csak google szinkronizálóval tudtam a telefon számokat megjeleníteni a 4.1.2-es romon.