Nem nagyon szoktam törölgetni, de most el kell árüljam, hogy a teljes törlés tökéletesen hibamentes állapotot eredményezett. Azóta még egy FC sincs. Először nem csináltam semmi törlést, egészen jól tette a dolgát MF1 (4.1.2) után. Csak az Apex lancher FC-zett néha. Így CWM-ből elkövettem a 3 WIPE-ot. Ezután az Apex ugyanúgy FC-zett, de már az Xposed app managere nem tette a dolgát, valamint ledarálta a status bar jobb oldalát(tök üres volt). Mivel a sok ROM próbálgatás közben az sdcard már annyiféleképpen tükrözve/felcsatolva volt, hogy gyakorlatilag 2G RAM maradt, lementegettem amire szükségem volt az ezerféle másolmány helyről, aztán adtam neki egy gyári visszaállítást+ utána a CWM Wipe-okat, ha lúd legyen kövér!
Nos azóta minden OK- Úgy alszik mind a tej, még 97% deep-sleepet is láttam, eddig 90 fölé nem nagyon ment, ha nem használtam. Ez az akku időn is meglátszik, mert jónak tűnik.
Azonban 4.3 ide vagy oda, csoda itt sincs. Kb. ugyanazt nyújtja mind a jól kiforrott 4.1.2. Tempó is hasonló. Egy két bagatell kényelmi funkció, kicsit jobb lokalizáció, aztán sok előny nincs. Ha marad a stabilitás és a jó akkuidő, akkor ez marad.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!