Próbáltad már? Még mindig tartózkodsz a 4.2.2-től?
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
vasárnap óta nyúzom az ADC team romját, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. már régóta szemezgetek a 4.2.2-es romokkal, de eddig valahogy mindig volt vmi szépséghibájuk.
Davidteri CM10.1 romját állandóan nézegettem, de volt olyan hét, hogy minden nap jött ki javítás, ezért nem igazán volt kedvem naponta frissítgetni.
a több unofficial romról nem tudok nyilatkozni. érdemes megnézni a changelog-ot, illetve az utolsó 2-3 oldalt elolvasni, hogy milyen hozzászólások vannak. Ha az összkép pozitív, akkor azokat is meg lehet próbálni.
/max. ha valamelyikel kapcsolatban konkrét kérdés van, akkor utána nézek./
annyit még hozzátennék az ADC team romhoz, hogy többen írták, hogy a stock kernellel nem az igazi. hiba nincs vele, működik minden. de érdemes Castagna, Phenom, K^Kernel-t használni. Hogy miért?!
Ezek a kernelek tweak-eket, és mindenféle tuningot tartalmaznak, amelyek jó hatással vannak az aksira, teljesítményre, stb. Míg egy stock kernel-ben ilyenek nincsenek.
Én most pl. ADC romot + K^Kernelt /360MB/ használok, de úgy hogy visszavettem 1305Mhz-re a CPU-t. Napi használatban nem vehető észre semmi "lassulás", de egy EXUV kernelnél azért lehet spórólni az aksival.
/ez most elég "tudományos" mondat volt
/
Azonos használat mellett én úgy veszem észre hogy az aksi valamennyivel többet bír.