Egyértelmű. A készülékben benne volt az sd is. Csatlakoztatás, majd ha megnyitom a számítógépen a számítógép ablakot ott találom a meghajtók mellett az s3-at. megnyitom itt 2 mappát találok, az sd, meg a telefonmemóriáját card néven. Erre kat. Ide létrehoztam egy könyvtárat "Atelepit" néven mind kijelöl és atelepit visszavon. /tehát ezenkívül minden ki van jelölve/ Törlés és molyol, molyol majd azt írja jogosultság miatt nem törölhető. Kilépek. Leválasztom, Ismét felcsatolom. És akkor a telefon card teljesen üres nincs az atelepit könyvtár se, de az sd kártya is üres. Lehet nálam volt gond de nem hiszem inkább valami olyan történhetett, hogy volt valamilyen könyvtár ami likeket tartalmazot vagy valami és azokat töröltem nem tudom.
Amit viszont nem törölt: mnt\shell\emulated\*.* itt levő könyvtár szerkezet az még a rom-olás elötti könyvtár itt olyan könyvtárak is vannak amilyen prg már rég nincs a készüléken ebbe van egy 0 könyvtár ami viszont=a telefon belső memóriájával. Ezt jó lenne egyszer kibogozni.
Ezt az egészet nem nagyon értem. MIért kell áttelepíteni, meg ilyenek. Ha fotók, zenék, videók vannak a telefon memóriában és kellenek, akkor azt átmásolod a külső sd-re, vagy azokat a mappákat meghagyod. Minden mást kijelölsz, és kitörölsz. Kivéve még, az új romot, és gappsot, amennyiben kell hozzá. Neat esetében ugye gapps nem kell. A lényege pont az, hogy minden, az előző rommal kapcsolatos dolog leugorjon a telefonról, hogy véletlenül se zavarja az új romot, semmilyen szinten. Ami romon kívüli egyéb appok vannak, azt majd vissza teszi Neked, amikor szinkronizálja a fiókoddal. Ha meg titanium-ból állítassz vissza, akkor ott is, csak ezeket az appokat kell kijelölni és visszaállítani, a rendszer dolgait véletlenülsem, mert összebalhézhat a régi rom az újjal.
Tehát, csak ennyi. A külső sd-t nem kell bántani.