0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
az ExFat fájlrendszert nem ismeri, szóval akinek ilyen sd kártyája van nem fog menni
Fura lenne, ha minden klappolna...Sent from GT-I9100 using Tapatalk
Légyszives ha tudttok linkeljetek màr egy eredeti kernelt ha véletlenűl nem menne.köszi.egyèbbként wipe dalvik kell előtte mielőtt felrakom az új kernelt.disaster v5.5 re szeretnèm rakni.?
a kernel auto wipe-t csinál, tehát neked nem kell csinálni semmit, csak installálni
Jön a Siyah kernel is a JB Leak-hez!!!
Már csak a kényelem miatt... (Megszoktam a mobile odint)Nincs ebből .tar - os verzió?
mindig van You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, de a Jeboo lenne az érdekes - a Siyah nekem is időnként furcsaságokat művel - már régóta nem használom. Ami fent van (még) az a Philz - nekem jobban bejön. , de ez a Jeboo érdekel.... nálam nincs újraindulás - megy minden ahogy kell....
Időközben frissült a kernel.v1.0d-- Added init.d support (Entropy512)DOWNLOAD: You are not allowed to view links. Register or Login
jó az avatarod az init.d mi is? amúgy már felraktam reggel
nekem a jeboo ujrainditja magàtol a samut.eddig soha nem csinàlt ilyet.én zip ként raktam mobilodinbol az uj siyah ot és kiràly.
Neked honnan van uj siyahod?
Az előbb nekem is újraindult a samu minden előjel nélkül. Korábban nem csinált ilyet a stock rommal.