2024, 11 28, 20:52:59

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126159 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #825 Dátum: 2013, 04 26, 17:38:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nincs, és nemsokára szerintem egyikben sem lesz:

1. veszel egy telefont 200k-ért, de nem veszel hozzá rendes mobil netet? ha veszel, akkor van rádiód...

2. ha csak 2 dollár is a modul, az minimum 100.000.000 dollár költség egy Samsung flagship esetében...  fölösleges kiadás...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

van abban még egyébb sok felesleges baromság,és ne szabják már meg,hogy neten rádiozzak,én vagyok a vásárló,ök vannak értünk,nem forditva(bár itt már mindent elnéznek) megint csak beeeeeeee :D ez a gs 4 nem más mint a gs3 lte verzája teletömve baztári cuccokkal,ugyan ez a szoft tökéletesen futna azon is,,tehát kiadták ugyan azt teletömve bazári cuccokkal,értelme? gondolkozzunk már kicsit,már aki tud. :taps:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #826 Dátum: 2013, 04 26, 17:56:10 »
van abban még egyébb sok felesleges baromság,és ne szabják már meg,hogy neten rádiozzak,én vagyok a vásárló,ök vannak értünk,nem forditva(bár itt már mindent elnéznek) megint csak beeeeeeee :D ez a gs 4 nem más mint a gs3 lte verzája teletömve baztári cuccokkal,ugyan ez a szoft tökéletesen futna azon is,,tehát kiadták ugyan azt teletömve bazári cuccokkal,értelme? gondolkozzunk már kicsit,már aki tud. :taps:
pont az a poen, hogy fog is futni rajta... mert ha meg azt mondtak volna, hogy az S3 nem fogja megkapni a 4.2.2-es frissitest, akkor megertenem en is ezt az S4-et. Igy viszont nem.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #827 Dátum: 2013, 04 26, 17:58:24 »
Micsoda ??? nincs benne rádióóóó ?  :shock: Ennyi pénzért már elvárom hogy reggel a kávémat is lefőzze! Egyébként már tényleg el  vannak szállva az árakkal és totál hülének nézik az embert! :hmm:
Ez nem rádió hanem telefon.Kávét meg sajnos hiába vannak ilyen elvárásaid,nem fog tudni főzni,mert ez egy telefon. ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #828 Dátum: 2013, 04 26, 18:12:59 »
Ez nem rádió hanem telefon.Kávét meg sajnos hiába vannak ilyen elvárásaid,nem fog tudni főzni,mert ez egy telefon. ;)

Remélem azért telefonálni és SMS-t küldeni még lehet vele. :) :p

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #829 Dátum: 2013, 04 26, 18:27:03 »
Remélem azért telefonálni és SMS-t küldeni még lehet vele. :) :p

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #830 Dátum: 2013, 04 26, 19:13:42 »
nincs, és nemsokára szerintem egyikben sem lesz:

1. veszel egy telefont 200k-ért, de nem veszel hozzá rendes mobil netet? ha veszel, akkor van rádiód...

2. ha csak 2 dollár is a modul, az minimum 100.000.000 dollár költség egy Samsung flagship esetében...  fölösleges kiadás...

panaszkodsz, hogy drága, de az nem baj, ha még drágább egy olyan modul miatt, amit a felhasználók többsége nem használ? hidd el, biztos volt piackutatás...

Az 1-es pontodhoz. Azért ez nem ilyen egyszerű.
Hiába van mobilneted, ha csak GPRS van az adott helyen. És nem is mindig csatlakozik rendesen az adó  szerveréhez. Pl. tfsRadio Hungary
Én sem igen rádiózom, se FM, se net, legfeljebb próbaképpen, de nekem eléggé melegedett az SII, amikor a netrádiót próbáltam.
Szóval, ha már svájci bicska, akkor legyen benne FM rádió, még ha nem is mindenki fog rádiózni.
Ezzel együtt én tudnám nélkülözni.

Nem elérhető Time

« Reply #831 Dátum: 2013, 04 26, 19:41:49 »
Samu garis az edigitalban lesz. Kapsz hozzá egy tokot is. 229.000 ebből lejön a 14 körül a tok ....

Hogy mennyi?  :shock: 14 ezer egy tok?
Na persze egy ilyen bazi drága telefonhoz óccó műanyag tok nem dukál, de akkor is.
Milyen tok ez, aranyozott?  ;)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #832 Dátum: 2013, 04 26, 19:47:28 »
Na persze egy ilyen bazi drága telefonhoz óccó műanyag tok nem dukál, de akkor is.
Gondolom a smart cover lesz az,abba se arany van csak mágnes. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #833 Dátum: 2013, 04 26, 19:56:21 »
persze ,gyorsan ki kell használni mindent,mielött magukhoz térnek  a zambik. :D

Nem elérhető Time

« Reply #834 Dátum: 2013, 04 26, 20:04:29 »
Gondolom a smart cover lesz az,abba se arany van csak mágnes. ;)

Azért egy kis mágnes még nem lehet olyan drága.  ;) Gondolom az se kell, hogy neodímium legyen.  :D
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz tartós a hajtogatása, vagy hogy mennyire kényelmes a telefon használata aláhajtva a mágneses fedelet.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #835 Dátum: 2013, 04 26, 20:12:33 »
Az 1-es pontodhoz. Azért ez nem ilyen egyszerű.
Hiába van mobilneted, ha csak GPRS van az adott helyen. És nem is mindig csatlakozik rendesen az adó  szerveréhez. Pl. tfsRadio Hungary
Én sem igen rádiózom, se FM, se net, legfeljebb próbaképpen, de nekem eléggé melegedett az SII, amikor a netrádiót próbáltam.
Szóval, ha már svájci bicska, akkor legyen benne FM rádió, még ha nem is mindenki fog rádiózni.
Ezzel együtt én tudnám nélkülözni.

Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy a Samu nagyjából pont le se sz**ja,. hogy itt a Balkánon milyen net van mennyiért? Kb annyi telefont adhatnak majd el itt, mint egy közepes koreai városban. Nem mi vagyunk a célközönség. És ige, ha eladnak 50 millió darabot, akkor ott számít, hogy van-e benne még 1-2 dollárnyi alkatrész.
Lehet venni rádiós fülest, akinek erre van igénye, és meg van oldva a probléma. És még a telefont se meríti, egy rinyafaktort is ki lehet rögtön húzni...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #836 Dátum: 2013, 04 26, 21:16:20 »
Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy a Samu nagyjából pont le se sz**ja,. hogy itt a Balkánon milyen net van mennyiért? Kb annyi telefont adhatnak majd el itt, mint egy közepes koreai városban. Nem mi vagyunk a célközönség. És ige, ha eladnak 50 millió darabot, akkor ott számít, hogy van-e benne még 1-2 dollárnyi alkatrész.
Lehet venni rádiós fülest, akinek erre van igénye, és meg van oldva a probléma. És még a telefont se meríti, egy rinyafaktort is ki lehet rögtön húzni...
mi az a rádiós füles? Vegyek azt is 10-20 rugóért :D vicc

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #837 Dátum: 2013, 04 26, 21:27:49 »
Én sem használtam soha a rádiót, de szerintem bőven raktak a telefonba még feleslegesebb funkciókat is.Pl. a barométer hasznos, ha pilóta vagy, de egyébként teljesen felesleges, ahogy a külső hő és páratartalom mérő is. Úgy is a zsebedben van, ott aztán édes mindegy, hogy mit mér, ráadásul ha már itt tartunk mobilnetről az is leszedhető....

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #838 Dátum: 2013, 04 27, 08:25:25 »
Hol a fenében van a barométer és a külső hő, páratartalom mérő dolog?
Mert én sehol nem találom ezt a részt a telefonba :(

Nem elérhető rtitusz

« Reply #839 Dátum: 2013, 04 27, 08:36:09 »
Hol a fenében van a barométer és a külső hő, páratartalom mérő dolog?
Mert én sehol nem találom ezt a részt a telefonba :(

Az csak egy szenzor. Tolts le egy programot, ami használja.

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #840 Dátum: 2013, 04 27, 08:37:42 »
Az csak egy szenzor. Tolts le egy programot, ami használja.

;D aham
Melyik az a program?

Nem elérhető teebor

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: --VK ICS--R2D2 ROM--XWLP9-V4.7.3- CF ROOT-LP9
« Reply #841 Dátum: 2013, 04 27, 08:39:54 »
GSM Line nagyon vicces :)

Akkor már:

230e és van raktáron.

Extrémnél is nemsoká elérhető lesz online :)
Csak ügyeljetek, mert ez nem i9500 hanem i9505 és nem mindegy jóval gyengébb a proci!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #842 Dátum: 2013, 04 27, 11:26:03 »
Én sem használtam soha a rádiót, de szerintem bőven raktak a telefonba még feleslegesebb funkciókat is.Pl. a barométer hasznos, ha pilóta vagy, de egyébként teljesen felesleges, ahogy a külső hő és páratartalom mérő is. Úgy is a zsebedben van, ott aztán édes mindegy, hogy mit mér, ráadásul ha már itt tartunk mobilnetről az is leszedhető....

Szerintem is ez a helyzet, mocskosul elfér benne. Az árában is. Értem én, hogy ha kimarad több millió darabból, az takarékoskodás, meg még környezetvédelem is, meg pár panda is tovább él, de ez kicsit erőltetett magyarázat, ahogyan a piackutatás eredményére hivatkozás is.

Nem fog velem egyetérteni senki, aki egyenlőségjelet tesz a netes és az FM rádió közé, pedig van ám komoly különbség több is.

Amúgy, én sem használok rádiót. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell bele.
Minden példa rossz, de egyet említek: én nem dohányzom, legyen akkor tilos mindenkinek! Fura hozzáállás, nem? Pedig hasonló...

Arról nem is beszélve, hogy a hozzánk hasonlóak nevetésétől volt hangos a világ, mikor az elsző szifont kidobták multimédiás telefonként és egy olyan funkciót hagytak ki (sok másik mellett), amit a legolcsóbb telefonok is adtak, az FM rádiót. Most meg kihagyja Samu is, kvázi beismerve, hogy Apple-nek volt igaza?
No, ezt én semmi körülmények közt se léptem volna meg.

Továbbá: senki senkit nem kötelez az új modell megvásárlására, S4 tuti kimarad nekem is, de ettől még a mai uralkodó menetrend szerint jönnek az újak, megvan ennek az oka. Na mármost, nem mindenkinek van S3, vagy Note II, így igenis bőven vannak potenciálisan most váltók, hogy a "nekemmindigalegújabblegjobbkellhogylegyen" hozzáállással bírókról ne beszéljünk.

De még a Note II-höz képest is hoz újabb, szárazabb érzést bőven az S4, még a gyengébbnek, meg sz.a.rabbnak titulált Snapdragon procival is, így sokan fognak arról is váltani, bár szerintem többen lesznek, akik nem. Pláne érdekes ez, tekintve, hogy az S-Pen miatt ezek nem is egy szakosztály szerintem, így én pl. csak N3 esetén leszek csábítható állapotban.  :)

Azt viszont figyelembe kell venni, hogy a vásárlók elsöprő százaléka azt se tudja, hogy mi itt mikről vartyogunk, ennek okán vannak most leginkább software-es újdonságok, meg marketing háború, miközben azért a hardware is lépett, így ezek a tuningok nem fogják le a rendszert. Meg kell nézni, mekkora ma az oprendszer mérete és mekkora volt egy SGS1 esetén, a különbség kb. 5x-ös!

Mekkora a meghajtott hardware, a hardware elemek száma, a kijelző képpontjainak száma(5,4x-es!)? Na, ugye? Kell az erősebb SoC ahhoz, hogy ne lassabbnak tűnjön a rendszer, hanem még gyorsabbnak is!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #843 Dátum: 2013, 04 27, 11:26:16 »

Egyetértek abban, hogy nem mi vagyunk a fejlesztői célközönség. Teljesen értelmetlennek gondolom kiakadni azon, hogy a teló, egy tok, meg a mitudomén milyen kiegészítő mennyibe kerül hozzá. Tessék már figyelembe venni, hogy attól, hogy meg akarsz és meg tudsz venni egy ilyen telót, attól még nem a mi béreinkhez és mobilkiépítettségünkhöz alakították ki.

Elég csak megnézni az átlagos béreket: 2500 USD (USA), illetve 2200 EUR (Európa) versus 380 EUR (115 eFt, Magyarország). Ha a megélhetést nem nézzük (pedig kéne), hanem csak magát a bért, akkor önmagát magyarázza az egész. Míg máshol 2-3, vagy 4-et is megveszel a béredből, itt még egyet sem tudsz...az átlagot tekintve. Márpedig egy felmérés az átlagra hajt. Csak nekünk drága egy tok 30-50 EUR-ért, mindenki más kacagva kifizeti...

Bár magyarok vagyunk, de ne magyar szemmel nézzük már ezeket... mert nem mi vagyunk a potenciális vásárlói réteg...mi csak a futottak még kategória vagyunk. Akinek kell megveszi és minden mást is, ami kell hozzá. De senkinek sem kötelező csúcskészüléket vennie, ez csak egy lehetőség, még akkor is ha ez a csóró ország is áhítozik a csúcstechnikára.

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #844 Dátum: 2013, 04 27, 11:52:10 »
Egyetértek!  ;)  :ok:
Én sem használok egyébként rádiót és úgy is meg van mindenkinek erről a maga álláspontja és véleménye és én tiszteletben is tartom ezt.Viszont az én véleményem akkor is az,ha már csinálok egy csúcs kategóriájú készüléket,ne az alap dolgokat hagyjam már ki!Tényleg ne korlátozzanak már engem mint felszanálót és szabják meg hogy hallgathatok e rádiót vagy nem..mert helyette ők eldöntötték hogy párát mérjek...  :oops:
A logikus akkor is az...amikor megcsinálok egy készüléket és alapból minden benne van ami egy 1000éves készülékben is, aztán jöhetnek a plusz és extra dolgok.  :)
De tényleg kár ezen vitázni...igaz amit a felhasználói célközönségről is mondtok...De még is hoznak belőle Magyarországra is nem?Ha meg már hoznak és megengedik hogy a kis csekély pénzemből megvegyem ugyan a véleményem minimum hagy legyen meg!Vagy akkor adják csak kint a "hüle" németnek meg angolnak!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #845 Dátum: 2013, 04 27, 11:58:21 »

Szerintem is ez a helyzet, mocskosul elfér benne. Az árában is. Értem én, hogy ha kimarad több millió darabból, az takarékoskodás, meg még környezetvédelem is, meg pár panda is tovább él, de ez kicsit erőltetett magyarázat, ahogyan a piackutatás eredményére hivatkozás is.

Nem fog velem egyetérteni senki, aki egyenlőségjelet tesz a netes és az FM rádió közé, pedig van ám komoly különbség több is.

Amúgy, én sem használok rádiót. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell bele.
Minden példa rossz, de egyet említek: én nem dohányzom, legyen akkor tilos mindenkinek! Fura hozzáállás, nem? Pedig hasonló...

:ok: :ok:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Time

« Reply #846 Dátum: 2013, 04 27, 12:05:46 »
..mert helyette ők eldöntötték hogy párát mérjek...  :oops:

rotfl :ok:

Idézet
Ha meg már hoznak és megengedik hogy a kis csekély pénzemből megvegyem ugyan a véleményem minimum hagy legyen meg!

+1  :ok:

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #847 Dátum: 2013, 04 27, 12:08:30 »
Egy kis amoled fejtágítás :)

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #848 Dátum: 2013, 04 27, 12:35:58 »
Végre nekem is megvan :-)
Okos tokot is adnak hozzá ma a Mamutba.

Tapatalk Galaxy S III

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #849 Dátum: 2013, 04 27, 12:40:03 »
Még egy gondolat jutott eszembe a rádiós vita kapcsán. Ha az az alapállás, hogy "nehogy már a samsung mondja meg, hogy...", akkor ugyan miért van felháborodás az infra, a barométer, meg a többi miatt? Hiszen, nehogy már a samsung mondja meg, hogy..."
Tudomásul kell venni, hogy van 100 féle bizbasz, amit bele lehet tenni, és ebből belefér 80. És nyilván nem a szöuli lottó sorsolása döntötte el, hogy mi a 20 idei kimaradó, hanem gondolkodnak is ott a nagy vízen túl.
Továbbra is ott a döntés szabadsága. Megveszed vagy nem veszed. Ennyi.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"