Nos én leteszteltem ugyanazokkal a programokkal, mint a gsmarena.com és nekem sokkal kevesebb pont jött ki. Érdekes. Sőt, többször egymás után futtatva néha még az elsőnél is kevesebb lett.
No de talán annyit azért tud, mint a One ugyanazzal az SoC-vel alacsonyabb órajelen, nem?
De nekem tényleg mindegy, én üdvözölni fogom, ha a HTC visszatér oda, ahol már volt, a csúcsra.
Csak az eddigiek alapján ez még nem történt meg és egy kiadatlan, kiforratlan készüléket ver egyesek szerint és csak elméleti és érzelmi dolgok alapján. Ráadásul 4.1 vs. 4.2, a korrekt teszteredmény még arrébb van.
Aztán, mikor az octa elterjed és a hozzá való kernel valóban kész lesz, akkor még van esély nagy meglepetésekre.
Azért, mikor majd (ha úgy lesz, nem csak ígéret és vágyálom) az octa maxigázra tolva az összes magot beizzítja, akkor a többiek csak bambulásra lesznek képesek, mert onnantól valóban nyolc magról beszélhetünk majd.
Ha ez összejön, akkor a Samunak joggal dagad a melle majd, ha nem, hát nem, de elméleti akadálya nincs.
Nyilván nem feltétlenül idén és esetleg nem is az S4-ben tartom ezt valószínűnek, de a technológiai pluszpont odakerül Samuhoz.
Egyelőre biztos nincs értelme sem egy custom kernel-t rittyentve felszabadítani a dolgot, melegedne veszettül, gondolom, meg egyebek, de nem a távoli jövőről beszélünk.
Ne feledjük, a valóban valódi okot sem ismerjük a Snapdragon bevetésére. De abban biztos vagyok, hogy van miatta kiabálás és nagy meló, hogy a saját SoC legyen mindben. Amint pedig ezek a gondok megoldódnak, az octa-val szereltek jobb eredményeket produkálnak, ahogyan a Snapdragon-osok is, hiszen azokat is fejletlen rendszer vezérli ma még.