Bo fel napja nyomkodom: CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 7
SlimBean fan vagyok, de kivancsi voltam a vsync-re.
Hat a vsyncbol semmi lenyugozot nem latok
de a ROM maga rendben van. Gyors, stabil, stb, stb
Egyeduli bug, amit talaltam eddig az automatic brightness elegge sokat bugzik, ertsd nem mukodik, aztan fel oraval kesobb, vagy screen off-on utan megis, ilyesmi. Kicsit bosszanto, de tulelheto.
(A galeriaban nem megy a settings, bar igazabol azt sem tudom mit lehet ott allitani, csak veletlen nyomkodtam)
CastagnaIT v10.2 van alatta (bigmem, oc termeszetes
) kulonosebb problemam nincs, minden mukodik, gyorsan, rendesen. Bar kicsit csalodtam benne, hogy a bigmem itt csak 369MB-ot jelent a diabo fele 400 utan. 720p video persze igy nincs, amugy minden mas, USB, 480 video, fenykep, panorama, stb mukodik. Viszont sirok az extra 30mb utan.
Nem csak jatek alatt szamit az, sot, szerintem igazan normal, taszkolgatos hasznalatban erzodik igazan a tobb ram. Minden gyorsan betolt, ill. mar memoriaban is van, amikor nyomkodod kavezas kozben. Email, Facebook, browser, youtube, oda-vissza, nem toltoget, csak feljon az aktualis ablak es kesz. Jatek alatt a jatek megeszik mondjuk 100mb mindent kiirt a rambol az android, jatszol, majd fel ora utan kilepsz es visszatolti a launchered, a backgroud vackokat, az aktualis appot, amit kinyitsz, ott varsz, de a jatekot magat nem zavarja, hogy hany egyeb task halt ki azert, hogy o beferjen, az o ramja megvolt es futott.