Vigyázzatok vele!
A napokban akartam venni egy ilyen förtelmet ajándékba, a T-nél a srác mondta, hogy épp aznap érkezett ICS OTA-n és már lehet frissíteni!
Mire frissült a szoftver addigra a szerződésemet is szépen megírták, aláírtuk stb.
Én rögtön ki is próbáltam a készüléket de csúnya csalódás ért! A kamera használhatatlanná vált néhány anomáliáról nem is beszélve. Erre közöltem, hogy inkább az SGS advance-t kérem! Persze ekkor már nem voltam a s..gg nyalás kategóriában mivel épp aláírtuk a szerződést. Lazán közölték, hogy ne is álmodjak róla, kizárólag ugyan ezt a készüléket adhatják cserébe, hiába mondtem, hogy szívesen fizetek a másikért! Kellett jó 20 perc mire az üzletvezető és a szervizes megértette, hogy ez így nem fog menni, annál is inkább mert már a fogyasztóvédelemmel beszéltem a jelenlétükben! A vezető a szerződésre hivatkozott, a szervizes arra, hogy az operációs rendszer nem a készülék része...stb!
A főnöknek mondtuk, hogy mutassa meg a szerződésben ezt a kitételt, amit persze nem tudott! A nagyon "hozzáértő" szervizest pedig kénytelen voltam felvilágosítani arról az egyszerű tényről, hogy ha én megmókolom a romot vagy lecserélem egy főzöttre akkor azonnal ugrik a garanciám, de azért higgyem el, mert ő mondja, hogy az oprendszernek és a készüléknek semmi köze egymáshoz! A hab a tortán az volt mikor a szervizes javasolta, cseréljem a romot főzöttre!? Na ezt nem tudtam összeadni!
Persze a végén nem tudtak már fogást találni rajtam ezért kicserélték az SGS a.-ra!
Ez a probléma az összes frissített készüléket érinti!
Szóval csak csínján ezzel a készülékkel!
Az eset a Pólus T-pontban történt, vigyázzatok a vásárlásnál!!!