Apropo egykis pontositas. Feamod az recovery es a skyhigh az kernel. Ez jo neked viszont arra figyelj hogy ezek csak GB romokhoz jo.
nem tudom milyen metodussal akarod telepiteni oket, de ha root nelkul teszed akkor elkepzelheto, hogy nem fut le. Persze ha ,mar rootolt a dtelod akkor nincs gond
Húúú akkor légy szíves tényleg pontosítsunk egy kicsit! Azt megértettem és értem, hogy a Feamod és a TWRP reovery, a FeaCore és a Skyhigh kernel. Az is világos (most már), hogy az XDA-n lévő "Feás" zip együtt tartalmazza a FeaMode-ot és a FeaCore-t.
Idéznék tőled a [RECOVERY][ODIN]FeaMod Recovery 1.4 - based on CWM Recovery v. 5.5.0.4+Tutorial topicból:"
Feamod:
You are not allowed to view links.
Register or
Logininnen le tudod szedni azt a zip fájlt, amit recovery-ből is fel tudsz telepíteni, és nem kell ODIN-t használnod. de ezzel csak gingerbread romokat tudsz majd feltenni.
TWRP:
tedd fel ezt, és innen már fel tudsz telepíteni gingerbread és ice cream sandwich romokat is.
én most ezt használom:
You are not allowed to view links.
Register or
Login[/quote]
Nos a fentiek alapján úgy értelmeztem, hogy mindegy, hogy a jelenlegi GB ROM-omra melyik recovery-t teszem fel, a különbség csak annyi, hogy a TWRP-ből lehet GB és ICS alapú ROM-okat telepíteni, a Fea-ból csak GB alapút. Ami jelenleg a "káoszt" okozza nálam: "Ez jo neked viszont arra figyelj hogy ezek csak GB romokhoz jo."
Ezzel ugyanazt akartad mondani, vagy a TWRP-t nem lett volna szabad GB romra telepítenem? (Bár klasszul üzemel!)
Még egy. Igaz, hogy az angolom az olyan amilyen, ennyi erővel szuahéliül is lehetne az XDA, de ha jól olvastam, akkor a FeaMode és FeaCore 1.4 OC-s combo téglásíthatja a telót.
Mindezt csak azért kérdezem, mert éjjel megcsináltam az általad leírt sorrendben a recovery és kernel cserét. Tökéletesen müxik minden, nem is gondoltam, hogy 200 MHz-nyi frekvencia emelés ennyit jelent. (Asztali gépnél ez meg sem látszik.)
Kíváncsiságból, mivel nem tudom mi a különbség kernel és kernel között megpróbálkoztam a Fea-val is, de a piros FAILED felirat fogadott.
Az érdekelne, hogy custom kernelt ezek szerint nem lehet csak úgy cserélgetni, vagy inkább azért nem futott le, mert a Fea-s zip-ben együtt települne a recovery és a kernel is? Ha jól emlékezem a recovery-ket viszont nem tudom úgy váltogatni, mint a fehérneműt.
A következő gondom lehet, hogy már az általános beszélgetésbe tartozna, de szerintem ebbe is belefér.
A root-olás után nekem az efs mappa tartalma mindössze ennyi:
.files (mappa)
lost+founf (mappa)
cryptoprop_applied_result (kiterjesztés nélküli fájl)
cryptoprop_essiv (kiterjesztés nélküli fájl)
cryptoprop_onetimeboot (kiterjesztés nélküli fájl)
cryptoprop_rebootMode (kiterjesztés nélküli fájl)
cryptoprop_securewipedata (kiterjesztés nélküli fájl)
edk_p (kiterjesztés nélküli fájl)
Az IMEI a tárcsázóból meg van, megegyezik. Kérdezem, hogy az efs mappa tartalma ebben az esetben "csak" ennyi? Sehol az a bizonyos nv_data.bin fájl pedig a rejtett fájlokat is látom!
Bocs, ha nagyon hosszúra sikeredtem és köszönöm a türelmed!
Kellemes 7végét!