0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Igen + a szűrőnél állítsd be a címzettet, majd a köv oldalon isAztán a pda-n is a Manage folders-nél, azt tudod? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Vitatkoznék, külön külön is le tudod tölteni a postafiókokat, amennyiben szűrőt és cimkét alkalmazol:
király nem merültem el a gmail beállításaiban, nem is igazán használom a gmail-es címemet. van valami szőkenős gyorstalpaló a beállítások trükkjeihez?
Szerintem mindent screenshotoltam ami fontos. Ha nem megy, szólj és megpróbálom lépésről lépésre leírni.
Hát ha én meg tudtam csinálni ,ekkor neked gyerekjáték. Úgy néz ki müxik is. A képek alapján menni fog.
ó köszönöm a bizalmat
na majd nekiesek én is, ha lesz egy kis szabadidőm. az így létrehozott almappákat lehet szinkronizálni a pc-s outlook-kal?
Pat! NEM megy. :-((( Én meg azt hittem zseni vagyok :-) nem rakja a citromail-es mappába.Holnap kereslek.(nem fenyegetés :-))) most pda- ról vagyok így körülményes.Addig csinálsz jó sok fotót??
Milyen mappába? Amit ő maga kreált a Gmail alá?
Igen abba nem rakja :-((
Átnéztem a képeket amiket beraktam, nekem azokkal a beállításokkal azóta is beteszi a külön mappákba IS. Biztos, hogy mindenhol van pipa ahol látszik a képen? A pda-n a mailcímek mappáinál ott a szinkron jel? A Gmail inboxába letölti a leveleket?
A gmail inboxában is megvannak a mailek meg a címkésben is.Van ötlet??
Mit szeretnél még? Ezt tudja.
hogy az inboxban ne legyenen meg csak a címkésben.vagy ez nem lehetséges??
Szerintem nem. Amikor elkezdtük ezt az egészet, az volt a probléma, hogy ömlesztve vannak a mailek. Lett megoldás, hogy ne csak ömlesztve legyenek. Ne az INBOXOT nézd, hanem a mailekhez tartozó fiókokat. Hogy Nektek semmi sem jó?!
Nem szoktam szikronizálni vele, úgyhogy ennek kiderítése Rád marad
hali.olyan kérdésem lenne hogy elvileg a samu ugye 3.2 mb/s-ot tud hsdpa-val.na én felraktam a pocket speed testet ami méri a net sebességem s az meg 500-600kb/s nál nem megy fentebb.miért??a samun ott az ikon hogy 3G+ ami ugye a hsdpa-t jelöli de kapcsolodásnál azt irja hogy-'csatlakozás gprs-el'...ez jo igy??vagy csak én nem értek valamit?nem azt kéne kiirja hogy csatlakozás hsdpan?
Hol tudom beállítani, hogy az elküldött sms érvényeségge 1 hónap legyen?Ha jól tudom ez a maximum.