2024, 11 24, 17:33:34

Szerző Téma: GPRS internet, MMS  (Megtekintve 63636 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
Re: GPRS internet, MMS
« Reply #325 Dátum: 2011, 08 18, 11:23:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok !
email gondom lenne, google sem volt segítség. Rendesen beállított fiók, üzenet frissítés 5 perc és össze-vissza tölti illetve jelzi. Van hogy az üzenet órákig fent csücsül a serveren, van hogy amint megérkezik letölti és jelzi, van hogy letölti , de nem jelzi, van hogy teljesen rendben van... Hogyan lehetne ezt stabillá tenni? Vagy milyen beállítási hiba lehet ? Fontos az üzenet mielőbbi jelzése számomra, még ha nem is tölti le. Valami program esetleg...Vagy valami alternatív megoldás, mert 5 percenként nem kapkodhatom elő a telefont! I900 Omnia
Előre is köszönöm
Nem kell kétszer megkérdezned :) Másik topikba már írtam :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető hlala

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung i900
  • PDA ROM: hj2
« Reply #326 Dátum: 2011, 08 18, 21:56:27 »
djmorphy! Nem vagyok nagy fórumozó, ez eddig még a kérdésemet sem láttam, se itt, se a másik topikban. Némi klikkelgetés után rájöttem hogy a hozzászolással előkerül a kérdésem, meg a segítségetek.
A hibára rájöttem, valóban szoftverhiba, de nem a wm, hanem az üzenetkezelő bithibás, ennyit tudtam tenni linux alól. Romfrissítésnek meg nem akarok nekifogni így, Flexmail mindent megoldott.

Nem elérhető spite

• PFC Fan
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900xxhh9/cjhh9
« Reply #327 Dátum: 2011, 09 12, 15:25:04 »
Helló mindenkinek!

lehet már megkérdezték páran, de nem találtam sehol a választ a következő kis kérdésre:

hogy tudom beállítani a vodás 3g-s netemet az omniámon? nagyon fontos lenne!!!

előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance gt-i9070
  • PDA ROM: i9070xxlqe-HarshJelly v5.1 CoCore-E-8.2
« Reply #328 Dátum: 2012, 02 10, 00:05:45 »
Hello. Egy hete szenvedek az internet beállításával, de nem akar ossze jönni, hiába bújom a google-t. :olvass: Letöltöttem azt a "network" progit ami automatikussan beállítja a netet (Voda Vitamax). Az a probléma, hogy csak az operánál műxik. Semmi másnál nem Pl:időjárás progik, facebook, Google maps stb. Az Operánál is csak igy: Opera->Beállítások->Kapcsolatok->Automatikus pipa ki->Vodafon Pre GPRS). Az "automatikusan észlelje a beállításokat"-nál nem csatlakozik.
A wifi-vel sem lehet internetzi ott amikor csatlakozok egy hálozathoz úgy tudom ki kellene választani valami olyasmit, hogy az internethez csatlakozzon, de ilyen lehetőség nincs, a csatlakozás resznél semmit nem lehet választani. A kettőnek van valami köze egymáshoz?
Valaki tudna segíteni?

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #329 Dátum: 2012, 02 10, 16:59:39 »
Valaki járt már így?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #330 Dátum: 2012, 02 10, 20:24:59 »
Hello. Egy hete szenvedek az internet beállításával, de nem akar ossze jönni, hiába bújom a google-t. :olvass: Letöltöttem azt a "network" progit ami automatikussan beállítja a netet (Voda Vitamax). Az a probléma, hogy csak az operánál műxik. Semmi másnál nem Pl:időjárás progik, facebook, Google maps stb. Az Operánál is csak igy: Opera->Beállítások->Kapcsolatok->Automatikus pipa ki->Vodafon Pre GPRS). Az "automatikusan észlelje a beállításokat"-nál nem csatlakozik.
A wifi-vel sem lehet internetzi ott amikor csatlakozok egy hálozathoz úgy tudom ki kellene választani valami olyasmit, hogy az internethez csatlakozzon, de ilyen lehetőség nincs, a csatlakozás resznél semmit nem lehet választani. A kettőnek van valami köze egymáshoz?
Valaki tudna segíteni?
Itt találod a beállításokat: You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #331 Dátum: 2012, 02 11, 11:14:00 »
Itt találod a beállításokat: You are not allowed to view links. Register or Login
Nyomtam egy Hard Reset clear memory, de nicsenek meg ezek a beállítások: My ISP és My Work Network, semmi nincs. Az baj? Ha én Létre hozom őket az jó?

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #332 Dátum: 2012, 02 11, 11:39:06 »
Létrehoztam én őket. De nem jó mert sehogyan sem csatlakozik a nethez. Ezt írta a leírás: "This network connects to the Internet-hez kell a "pipát” betenni,a sima net hozzáféréshez nem kell proxy beállítás." , de ha kitöltöm a proxy beállytást:
- Elsődleges DNS: 080.244.097.030
- Másodlagos DNS: 080.244.096.001
Akkor jó, csak vissza tértem az eredeti problémámhoz :-(, hogy az Operán kívűl semmi más nem ismeri fel a netet, ha automatikusra van beállítva, akkor az sem.
Mi a pi...csa van ilyenkor? :-)

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #333 Dátum: 2012, 02 13, 16:37:40 »
Tudok csatlakozni az internethez, de egyik program(Opera 10->Hálózati probléma, ellenőrizze, hogy internet kapcsolata aktív, SPB weather-> No Internet connection, Google Maps->Nem érhető el hálózat) sem tudja használni. >:( Mit kell még beállítani? >:(

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #334 Dátum: 2012, 02 13, 16:44:07 »
Elfelejtettem írni, Opera 9 az működött, mert abban Beállítás->Kapcsolatok->Automatikus -tól pipa ki és én választottam ki, hogy mit használjon úgy jó volt. Tehát a GPRS beállítások jók. Kezd az őrületbe kergetni. :'(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #335 Dátum: 2012, 02 13, 17:17:17 »
Létrehoztam én őket. De nem jó mert sehogyan sem csatlakozik a nethez. Ezt írta a leírás: "This network connects to the Internet-hez kell a "pipát” betenni,a sima net hozzáféréshez nem kell proxy beállítás." , de ha kitöltöm a proxy beállytást:
- Elsődleges DNS: 080.244.097.030
- Másodlagos DNS: 080.244.096.001
Akkor jó, csak vissza tértem az eredeti problémámhoz :-(, hogy az Operán kívűl semmi más nem ismeri fel a netet, ha automatikusra van beállítva, akkor az sem.
Mi a pi...csa van ilyenkor? :-)
Nem marad más, mint a: cserélj romot.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #336 Dátum: 2012, 02 13, 19:06:36 »
 patience

Hurrá! :taps:
Hogy? Mit? Melyiket? :shock:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #337 Dátum: 2012, 02 13, 19:13:53 »
patience

Hurrá! :taps:
Hogy? Mit? Melyiket? :shock:
Innen valamelyiket :) Mind újabb mint ami most fent van neked.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #338 Dátum: 2012, 02 14, 13:08:12 »
Hát az a baj, hogy nem értek a lovakhoz, a "ROM cseréhez" meg pláne nem. :D Az olvasottak alapján elég macerás.
Nincs más megoldás?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #339 Dátum: 2012, 02 14, 14:15:31 »
Hát az a baj, hogy nem értek a lovakhoz, a "ROM cseréhez" meg pláne nem. :D Az olvasottak alapján elég macerás.
Nincs más megoldás?
A rom csere macerás?  :shock: Nem tart 10 percnél tovább.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #340 Dátum: 2012, 02 15, 16:00:18 »
A rom csere macerás?  :shock: Nem tart 10 percnél tovább.
Gondoltam megpróbálom, viszont máris elakadtam. Az USB 2.0-nál... Az alaplapom Asus P5PL2-C (van rajta elvileg USB 2.0) és Windows XP SP3 van (ami már szintén támogatja elvileg), gyakorlatilag viszont eszközkezelő szerint "szabványos univerzális PCI->USB állomásvezérlő" van. Nem tudsz valami drivert hozzá. A :google2:, most valahogy nem akar barátkozik velem, nem talalok. Vagy hülyeséget keresek? ???

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #341 Dátum: 2012, 02 15, 16:19:39 »
Gondoltam megpróbálom, viszont máris elakadtam. Az USB 2.0-nál... Az alaplapom Asus P5PL2-C (van rajta elvileg USB 2.0) és Windows XP SP3 van (ami már szintén támogatja elvileg), gyakorlatilag viszont eszközkezelő szerint "szabványos univerzális PCI->USB állomásvezérlő" van. Nem tudsz valami drivert hozzá. A :google2:, most valahogy nem akar barátkozik velem, nem talalok. Vagy hülyeséget keresek? ???
Rosszúl írtam fejből (nem P5PL2-C), igy a jó ASUS P5PL2 Everestből.  :D

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #342 Dátum: 2012, 02 16, 10:05:05 »
Itt a leírás hogyan csináld,és a Drivert is itt találod. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
« Reply #343 Dátum: 2012, 02 24, 19:28:58 »
Itt a leírás hogyan csináld,és a Drivert is itt találod. You are not allowed to view links. Register or Login
Nem működik ez a 2.0 USB, annélkűl meg úgy érzem felesleges neki állni, úgy is tégla lesz belőle szerintem. Egyébként kb. 3 hét keresgélés után meg van a megoldás. Valószínűleg régi a SIM kártya. Itt a további infó: You are not allowed to view links. Register or Login Ezt a linket esetleg bele lehetne szerkeszteni a beállítási útmutatóba, hátha másnak is segít. :D :taps: :ok:

Nem elérhető pityu2010

• PFC Fan
  • PDA: I900
  • PDA ROM: i900DXHI3
« Reply #344 Dátum: 2012, 02 25, 10:50:59 »
Hello! Egy kis segítség kellene, beállítottam az internetet a telón és ha netezni akarok azt írja a cím nem érvényes ellenőrizze a címet és próbálja újra. pedig a cím tuti mert a google-val is próbáltam. mi lehet a hiba?
Felhívtam a telenort és ott sem tudták mi lehet a gond.
Köszi a segítséget előre is.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #345 Dátum: 2012, 02 25, 11:25:40 »
Hello! Egy kis segítség kellene, beállítottam az internetet a telón és ha netezni akarok azt írja a cím nem érvényes ellenőrizze a címet és próbálja újra. pedig a cím tuti mert a google-val is próbáltam. mi lehet a hiba?
Felhívtam a telenort és ott sem tudták mi lehet a gond.
Köszi a segítséget előre is.
Milyen rom van a gépeden? Töltsd ki az adatlapodat.

Nem elérhető pityu2010

• PFC Fan
  • PDA: I900
  • PDA ROM: i900DXHI3
« Reply #346 Dátum: 2012, 02 25, 11:31:02 »
Milyen rom van a gépeden? Töltsd ki az adatlapodat.
kitöltöttem!

Nem elérhető laca28

• Navigáció / Navigation: Nav N Go IGO 8
  • PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #347 Dátum: 2012, 03 04, 12:03:05 »
Sziasztok
Valaki aki esetleg csinált már,megköszönném ha segítene.T-mobile volt eredetileg az omniám,de Telenoros vagyok és függetlenítve azzal is használom.Viszont ami gondom lenne,hogy minden szép és jó,de nem tudok vele netezni,mivel nem lép fel a pannon beállításokkal,ha a központból küldenek rá beállítást az sem segít.Azt mondták telefonos üzletben,hogy frissíteni kellene pannon-hoz eddig oké is,de mindezt,hogy tudnám elvégezni,vagy leírás ami jó is hol találnék?
Köszönöm

Nem elérhető tkornel

• PFC Fan
  • PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900XBIJ1
« Reply #348 Dátum: 2013, 03 11, 20:50:04 »
Sziasztok! Olyan problémám lenn, hogy valamiért nem tudok gprs-en keresztül csatlakozni a netre! Valamit vagy elnyomtam, vagy nem tudom. Megvannak a tmobilos profilok, de akárhogy állítom akkor sem működik. A hard resetel letörlöm a programokat is, vagy csak a gyári beállítások állnak vissza?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #349 Dátum: 2013, 03 12, 20:55:47 »
Sziasztok! Olyan problémám lenn, hogy valamiért nem tudok gprs-en keresztül csatlakozni a netre! Valamit vagy elnyomtam, vagy nem tudom. Megvannak a tmobilos profilok, de akárhogy állítom akkor sem működik. A hard resetel letörlöm a programokat is, vagy csak a gyári beállítások állnak vissza?
HR-el a teljes tartalom törlődik. Mintha a boltból hoztad volna ki a telefont.
Fent van milyen paramétereknek kell lennie a T-mobile netnek. Hasonlítsd össze őket a telefonodon lévővel.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi