Szerbusztok!Nekem a másik topic-ban leírtak szerint a 32 GB-os kártyámat látja belső tárolónak!Egy kicsit körmön font a leírás,de szerintem sokkal egyszerűbb((egy sima fájl áthelyezés és egy újra indítás)!A Root is megfelelően végzi a dolgát és simán vissza lehet tenni a gyári ROM-ot ha valami gond van!Fel tettem a Russzki JB-t,de nem ájultam el tőle!Ami tetszett benne,hogy a hangerő gombbal zoomolható a fotó és a videó+ a videó is nagyítható nézés közben!Ja!Meg a kép a képben funkció!Ennyi!Viszont nálam a videók akadoztak nézés közben!?Nálam lassúbb volt és időnként fagyott a JB pedig hard reset,stb...meg volt!A JB-vel viszont a tárhelycserés ügy nem oldható meg a GB módszerrel!!!!A JB-ről vissza tenni a GB-t sem bonyolult!Van hozzá leírás!Én teszteltem és tökéletes!!!!Ha valaki tudná,hogy a JB-nél hogy lehet ugyan ezt a tároló cserét megoldani az nagyon hasznos lenne és nagyon megköszönném,bár egyelőre marado a GB-nél!!!
Szerbusztok!
Végszó:
Imádom ezt a masinát,főleg így 32 GB belső memóriával!
Haragszom is ezért a Samsung-ra,mert egy másodperc házilag ez a megoldás a GB-n!!!!ÜZLETPOLITIKA!!Szerintem!