0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Úhh,jó nagy lett bocsika meg 2x is ..
Az az igazság,hogy most tettem fel és még egyelőre nem tudok mondani semmit.Most nem tudom feltegyem-e a thunderzap kernelt hm.. Gondolom ha ilyen hamar frissítettek akkor annak oka volt.
Esetleg,ha valaki még feltette kíváncsian várom a véleményeket Nálatok mennyi ramot jelez ki az össz.
Nekem se sikerűlt elsőre, nehezen indult el a letőltés.Újracsatlakoztattam a tel.bezártam a kiest (feladatkezelőben)és ismét előről mindent aztán szépen elindúlt,de még az elején.A telefon még nem került download módba ugye??
Neked mennyi az össz ram amit kijelez,nem 550 körűl?De lehet én tévedek...
Megnézitek légyszi a ramot?Beállítások /kijelző/töltöttségi érték mutatása ott van
550mb a 2.3.6 os verzión
Még nem!Megpróbálom újra!
Ezek után is csak áll a Kies, kiírja hogy szoftverfrissítési folyamat.... 0% és vár...Már vírusirtót is kikapcsoltam meg minden,de azon kívül hogy ki-be kapcsolta a telót semmi.Szerintem inkább Odin-nal frissítem!
akkor nem indul a letőltés
Nem a letöltés hanem inkább a telóra való firmware feltöltése.....
Ja ,mikor másadikra próbáltam akkor még az elején még a frissítés előtt a "nincs mentés "opciót választottam
Szintén ezt választottam de semmi.VAgy azért nem csinál semmit 90%-os az akksi???
usb hibakereső mód be van kapcsolva?
Be van!De semmi!
Na elindult a frissítést nálam is.Kíváncsi vagyok, mert az PLZ ROM + TZ kernel (+ root joggal freezelt app-ok) elég jó kis telóvá varázsolták a vasat.