2024, 11 28, 02:25:31

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219375 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2013, 01 17, 16:04:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De te annó rootoltad a GB-t ??? Vagy csak fel a JB rögtön ??? Nincs közvetlen linked...ami neked már bevált ???  :(
Engem átdob az xda-n 25. oldalra..én nem ütök a hasamra hogy melyiket érdemes vagy lehet letölteni.  :oops: :(
Van bevált linkem, azt másoltam be az előbb  :) Igen rootoltam. Sőt én a jetmod főzött romot használtam GB-n belül. Én az itteni leírás szerint csináltam, sztem jó a leírás. A jetmod felrakása meg már nem volt bonyolult. Recoveryből zip flash

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #201 Dátum: 2013, 01 17, 16:18:04 »
Van bevált linkem, azt másoltam be az előbb  :) Igen rootoltam. Sőt én a jetmod főzött romot használtam GB-n belül. Én az itteni leírás szerint csináltam, sztem jó a leírás. A jetmod felrakása meg már nem volt bonyolult. Recoveryből zip flash
Na mind1... én így másét nem merem megpiszkálni.... Fogalmam sincs hogy mit töltsek le.
Miért nincs itt is a root topikban egy link mint nálunk amire rálépek és rögtön oda lép aztán lehet letölteni!?  :( :( :'(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #202 Dátum: 2013, 01 17, 16:21:31 »
Na mind1... én így másét nem merem megpiszkálni.... Fogalmam sincs hogy mit töltsek le.
Miért nincs itt is a root topikban egy link mint nálunk amire rálépek és rögtön oda lép aztán lehet letölteni!?  :( :( :'(
De hisz ebben a hozzászólásban ott vannak a letöltéshez a linkek is: You are not allowed to view links. Register or Login

Mondjuk másét én sem merném megcsinálni, míg nem vagyok gyakorlott a sajátomban

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #203 Dátum: 2013, 01 17, 16:28:20 »
De hisz ebben a hozzászólásban ott vannak a letöltéshez a linkek is: You are not allowed to view links. Register or Login

Mondjuk másét én sem merném megcsinálni, míg nem vagyok gyakorlott a sajátomban
Nem az a gond...gondoltam ha azt s2 agyon frissítettem már több 100x,ez nem lehet akkora probléma.
De inkább hagyom tényleg.Majd ha megjön a hivatalos....
Igazából nem is a frissítés ami fejtörést okozna mert az fent van pik-pakk és szépen le van írva. Hanem inkább mivel nem az enyém...így tényleg flottul akartam csinálni pl: lementeni az efs-t ha bármi baj van az is meglegyen stb. rootolni a mostani romot...  :oops:
De azért köszönöm Mészim!  :ok:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #204 Dátum: 2013, 01 17, 16:36:03 »
Nem az a gond...gondoltam ha azt s2 agyon frissítettem már több 100x,ez nem lehet akkora probléma.
De inkább hagyom tényleg.Majd ha megjön a hivatalos....
Igazából nem is a frissítés ami fejtörést okozna mert az fent van pik-pakk és szépen le van írva. Hanem inkább mivel nem az enyém...így tényleg flottul akartam csinálni pl: lementeni az efs-t ha bármi baj van az is meglegyen stb. rootolni a mostani romot...  :oops:
De azért köszönöm Mészim!  :ok:
Ezt megértem. Sztem itt nem jellemző az efs mappa, még az xda-n sem találkoztam vele. Efs-re ez nem segít: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

• Nem: Férfi
« Reply #205 Dátum: 2013, 01 17, 19:04:30 »
Belső tárhely formázást tudomásom szerint recoveryben a format data parancs. Ez töröl mindent, nem csak az oprendszer adatait, mint a factory reset. Törli pl a fényképeket is, mindent. Olyan, mint a format c:
Én egyzser táblagépen rányomtam véletlenül, és nem volt oprendszer a gépen. Szóval óvatosan
És igen, olyan lesz a teló, mintha az üzletből hoztad volna, kivétel, hogy a képek, stb megmaradnak

Hali!
Megcsináltam a gyári beállítás visszaállítást a beállítások menüben levő módszerrel belső tárhely formázással együtt. Örültem is jobb lett, de nem az igazi. A wifi nem volt tökéletes. Otthoni netemen teszteltem a nejemével együtt, az övén (mini 2) gyors volt a wifi, jó volt a ping értéke is mindíg, az enyémen katasztrófális. Gondoltam egyet megigazítottam a sim kártyát és kivettem a nemrég beletett 4gb-os kártyát, és úgy néz ki megjavult. De amit nem rég vettem észre, játékot vagy bármi nagyobb adat mennyiségű dolgot akarok másolni a belső tárhelyre, lefagy a fájlkezelőm (hol a commander, hol a sajátja). Tudtok valami tippet adni?
Köszi 

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #206 Dátum: 2013, 01 17, 21:02:20 »
Hali!
Megcsináltam a gyári beállítás visszaállítást a beállítások menüben levő módszerrel belső tárhely formázással együtt. Örültem is jobb lett, de nem az igazi. A wifi nem volt tökéletes. Otthoni netemen teszteltem a nejemével együtt, az övén (mini 2) gyors volt a wifi, jó volt a ping értéke is mindíg, az enyémen katasztrófális. Gondoltam egyet megigazítottam a sim kártyát és kivettem a nemrég beletett 4gb-os kártyát, és úgy néz ki megjavult. De amit nem rég vettem észre, játékot vagy bármi nagyobb adat mennyiségű dolgot akarok másolni a belső tárhelyre, lefagy a fájlkezelőm (hol a commander, hol a sajátja). Tudtok valami tippet adni?
Köszi
lehet érdemes lenne egy factory reset. De akkor minden ugrik. Ha rootolva van, akkor titanium backuppal minden alkalmazást le lehet menteni, majd visszaállítani

Nem elérhető fphs

« Reply #207 Dátum: 2013, 01 17, 21:08:08 »
lehet érdemes lenne egy factory reset. De akkor minden ugrik. Ha rootolva van, akkor titanium backuppal minden alkalmazást le lehet menteni, majd visszaállítani
Kb 1/2 órája formáztam a belső tárhelyet. Semmi változás. Tulajdonképpen most egy játéknál csinálja, mindíg az elején áll meg a másolás 2%-nál.
A recoveryben csinájam inkább?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #208 Dátum: 2013, 01 17, 21:10:46 »
Kb 1/2 órája formáztam a belső tárhelyet. Semmi változás. Tulajdonképpen most egy játéknál csinálja, mindíg az elején áll meg a másolás 2%-nál.
elvileg ugyan azt csinálja. Nem hardverhibás? Garanciális még?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #209 Dátum: 2013, 01 17, 21:11:33 »
jb gyári romot érdemes lenne feltenni. A gari megmarad. Ha azzal is rossz, akkor szerviz

Nem elérhető fphs

« Reply #210 Dátum: 2013, 01 17, 21:14:59 »
elvileg ugyan azt csinálja. Nem hardverhibás? Garanciális még?

Persze. 2 hónapos sincs. Meg kell akkor várnom a hivatalos T-s JB-t. Most ugye a független van fent, csaqk még nem írtam át. A hivatalossal vissza lehet állítani?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #211 Dátum: 2013, 01 17, 21:23:04 »
Persze. 2 hónapos sincs. Meg kell akkor várnom a hivatalos T-s JB-t. Most ugye a független van fent, csaqk még nem írtam át. A hivatalossal vissza lehet állítani?
Tedd fel most és rootold  :)

Nem elérhető fphs

« Reply #212 Dátum: 2013, 01 17, 21:27:16 »
Tedd fel most és rootold  :)

Várjál. Le vagyok maradva egy kicsit. Rakjam újra az orosz kiadásút?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #213 Dátum: 2013, 01 17, 21:29:32 »
Várjál. Le vagyok maradva egy kicsit. Rakjam újra az orosz kiadásút?
nem tudtam, h az van már fent neked. Akkor lehet szerviz...

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #214 Dátum: 2013, 01 17, 21:30:55 »
Vagy factory reset  :)

Nem elérhető fphs

« Reply #215 Dátum: 2013, 01 17, 21:40:10 »
Arra is gondoltam, hogy nem-e a játék csinálja, vagy az előlapi usb port a gond.

Nem elérhető fphs

« Reply #216 Dátum: 2013, 01 17, 21:44:56 »
jb gyári romot érdemes lenne feltenni. A gari megmarad. Ha azzal is rossz, akkor szerviz
Telefon csatlakozáskor írja a windows, hogy probléma adódott a meghajtóval. Lehet azt is újra kellene rakni?

Nem elérhető fphs

« Reply #217 Dátum: 2013, 01 18, 19:00:33 »
Hali!
Belső tár csatlakoztatásakor milyen könyvtárszerkezetet kellene látnunk?

Nem elérhető boldi89

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Dark Knight 5.5 - Devil3_0.71_i9000_CFS_BLN_CMC
« Reply #218 Dátum: 2013, 01 18, 22:47:45 »
Sziasztok!

Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baja a telómnak? Leszedtem "I9070XXLK2_I9070TMHLK1_TMH.zip"-et samfirmware oldalról odinal feltelepitem ahogy kell van egy i9000em és azzal simán mennek ezek a dolgok szóval nem hiszem hogy elrontanám viszont itt pda-ba betallózom fel is telepíti passnál lehuzom a telót de a samsung felíratnál megáll és nem is megy tovább.Van valami ötletetek hogy mi a baja?Kernelt nem cseréltem.De előtte valami szar orosz romot rakott fel haverom.

Nem elérhető armeee94

• PFC Fan
« Reply #219 Dátum: 2013, 01 19, 00:34:19 »
Sziasztok!

Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baja a telómnak? Leszedtem "I9070XXLK2_I9070TMHLK1_TMH.zip"-et samfirmware oldalról odinal feltelepitem ahogy kell van egy i9000em és azzal simán mennek ezek a dolgok szóval nem hiszem hogy elrontanám viszont itt pda-ba betallózom fel is telepíti passnál lehuzom a telót de a samsung felíratnál megáll és nem is megy tovább.Van valami ötletetek hogy mi a baja?Kernelt nem cseréltem.De előtte valami szar orosz romot rakott fel haverom.

Szerintem haverod a jbt dobta fel...amit nem lehet downgradelni..vagyis lehet csak nem így. .xda-n van róla topic hogy kell rendesen, ott nézz utána :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #220 Dátum: 2013, 01 19, 01:10:58 »
Hali!
Belső tár csatlakoztatásakor milyen könyvtárszerkezetet kellene látnunk?
sdcard * external sd

Nem elérhető fphs

« Reply #221 Dátum: 2013, 01 19, 07:54:17 »
sdcard * external sd
A nejem mini 2-jét rádugom kábellal a gépre belső tárhely csatlakoztatva van olyan könyvtár hogy external_sd. Mikor én csatlakoztatom nem hoz ilyen könyvtárat.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #222 Dátum: 2013, 01 19, 08:00:16 »
A nejem mini 2-jét rádugom kábellal a gépre belső tárhely csatlakoztatva van olyan könyvtár hogy external_sd. Mikor én csatlakoztatom nem hoz ilyen könyvtárat.
Helyezz be egy micro SD-t!  :D Nem akarok tiszteletlen lenni, de próbáltál már valamit? Pl. drájverek újratelepítése, szerviz, factory reset, rom újrarakása, stb...? Amikről beszéltünk korábban? Mert sztem attól, hogy minden nap felsorolod ugyanazokat a hibákat, attól nem fog megjavulni ;D

Nem elérhető fphs

« Reply #223 Dátum: 2013, 01 19, 08:18:07 »
Helyezz be egy micro SD-t!  :D Nem akarok tiszteletlen lenni, de próbáltál már valamit? Pl. drájverek újratelepítése, szerviz, factory reset, rom újrarakása, stb...? Amikről beszéltünk korábban? Mert sztem attól, hogy minden nap felsorolod ugyanazokat a hibákat, attól nem fog megjavulni ;D

Nem vagy tiszteletlen, nem ismerjük egymást, nem tudhatod, hogy csak írogatok valamit, vagy meg is próbálkozok az itt leírtakkal.
Mindent próbáltam. A romot 2-szer raktam újra odinnal 2 féle képpen egyszer előtte belső tárhely és sd formázás, majd úgy a rom felrakás és factory reset. Másodszor factory restet, rom felrakás, megint reset. Drivereket 3 szor raktam újra, Kiesnek kb. 3 változatát. szervizbe nem tudom még beadni, nem hivatalos rom van rajta. Ha pl. több képet szeretnék visszarakni a telóra egyszerre azt sem másolja fel, lefagy közben. A kies egyszerre felteszi. 

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #224 Dátum: 2013, 01 19, 08:25:15 »
Nem vagy tiszteletlen, nem ismerjük egymást, nem tudhatod, hogy csak írogatok valamit, vagy meg is próbálkozok az itt leírtakkal.
Mindent próbáltam. A romot 2-szer raktam újra odinnal 2 féle képpen egyszer előtte belső tárhely és sd formázás, majd úgy a rom felrakás és factory reset. Másodszor factory restet, rom felrakás, megint reset. Drivereket 3 szor raktam újra, Kiesnek kb. 3 változatát. szervizbe nem tudom még beadni, nem hivatalos rom van rajta. Ha pl. több képet szeretnék visszarakni a telóra egyszerre azt sem másolja fel, lefagy közben. A kies egyszerre felteszi.
:( Sajnos nincs több ötletem, asszem mindent megpróbáltál